Şimdi Ara

AMD FX8320 - Gigabyte GA-990FXA-UD5 Kapanma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

AMD FX8320 işlemci Gigabyte GA-990FXA-UD5 anakart ile kullanıyorum. Kasada Thermaltake 3.0 Sıvı soğutma vardı. Geçenlerde sıvı soğutmadan sıvı sızdığını fark ettim ve hemen temizledim. Kasayı rutin temizliğinden sonra (termal macun vs.) Bilgisayarı açar açmaz işlemci sıcaklığı birden fırlıyor ve 90 dereceyi görünce pc kendini kapatıyor.

Açılırken bios'a girdiğimde işlemci sıcaklığı 68'den başlıyor 90 a kadar sonrasında kapanıyor. Bu sürekli bu şekilde her açtığımda tekrarlıyor.

Sorun nedir acaba bir fikri olan varmı?

• Pompa çalışıyor mu ? Sivi devir daim oluyor mu? Muhtemelen sorun sıvı sotutmada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-EA6F8F78B

Pompa çalışıyor mu ? Sivi devir daim oluyor mu? Muhtemelen sorun sıvı sotutmada

Cevabınız için teşekkür ederim. Söylediğiniz gibi sorun sıvı soğutmadaymış Xigmatek kule tipi sağlam bir soğutu ve yeni macun ile birlikte ısınma sorununu çözdüm şuanda 27 derece civarında boşta geziyor. Teşekkür ederim.

• Arkadaşim bilginiz olsun o işlemciler çok hızlı ve yüksek derecede ısınıyor yanı fan yoksa veya soğutucusu sorunluysa anında 100 dereceyi bulur elektrtik canavarı ve sobası mübarek.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSI z77a GD55 RAM SORUNU
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.