Şimdi Ara

asus m4a78lt-m le anakartla onboarddan oyun oynayabılır mıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ben yenı pc toplattım.anakartı asus m4a78lt- le ıslemcım amdx2 250 3.0 ghz ekran karım atı radeon x1600.pc gayet saglam calısyo.BIR SORUNUM YOK AMA ANAKARTIN OZELLIGINDE onboarddan hd 3000 serısını actıgını gordum.ben bunu onboarda cevırsem daha ıyı oyun performansı alır mıyım......bi de ıslemcı cekırdek actırması yapaılır mıyım ıslemcım uyumlu mu?.. Cevaplarınız için simdiden tsk ederım

• quote:

Orijinalden alıntı: xmamyx

arkadaslar ben yenı pc toplattım.anakartı asus m4a78lt- le ıslemcım amdx2 250 3.0 ghz ekran karım atı radeon x1600.pc gayet saglam calısyo.BIR SORUNUM YOK AMA ANAKARTIN OZELLIGINDE onboarddan hd 3000 serısını actıgını gordum.ben bunu onboarda cevırsem daha ıyı oyun performansı alır mıyım......bi de ıslemcı cekırdek actırması yapaılır mıyım ıslemcım uyumlu mu?.. Cevaplarınız için simdiden tsk ederım

Anakartın onboardı snnki kadar iyi değildir..eğer çok denemek istersen bios dan onboard ı açıp deneyebilirsin...anakartın çekirdek açma özelliği var ancak senin işlemcinin fazladan çekirdeği yok ...açılmaz.

• yanı böle kalsa daha ıyı dımı?
  • quote:

yanı böle kalsa daha ıyı dımı?

Evet böyle kalsın ileride bi hd6850-hd6870 atarsın sisteme..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende aynı anakart var 8600 gt yi söktüm cod mw2 de 640*480 de takılmadı görüntü berbattı cpu x2 4400e ramde 4 gb ddr3 ram takılı
  • quote:

Orijinalden alıntı: zalimahmet

quote:

yanı böle kalsa daha ıyı dımı?

Evet böyle kalsın ileride bi hd6850-hd6870 atarsın sisteme..

sagol kardesım e artık yenı bır ekran kartı almanın zamanı geldı..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSI anakat M.2 SSD mi görmüyor
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.