Bildirim
ASUS M4A87TD/USB3 Ram 1600 CL8 Mİ 1333 7 Mİ
KAHVE DUNYASI Dünyası Lavi Karışık Dolgulu Çikolata Kutulu, 1Kg : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CN733719/?psc=1
2 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bu arada kullandığım CPU AMD Phenom II X4 955 3.2 O.C siz kullanıyorum.. en iyi performans hangi ramda alırım -
yazdığın iki ramin performansı birbirine çok yakın ancak cl7 alman ileride oc yapma ihtimaline karşı iyidir. çünkü oc yapıp frekansı artırdığında gecikme süreleri de artar. bu yüzden baştan düşük gecikme zamanlıyı almak iyidir. -
ya arkadaşlar bende bu anakarttan aldım
ramleri de a-data 1333 cl modelinden sipariş verdim geliyolar yoldalar ama bu ramler asusun sitesinde desteklenen ramlar arasında değilmiş ne yapıcam ben şimdi :( -
sen ram frekansı hızlı olan rami yani 1600mhz rami al gecikme zamanlamalarıını boşver zaten algılayamazsın 1333mhz ram alıp oc yaparsan ne anlamı kalacak saçmalık olur zaten al 1600mhz rami keyfine bak -
hocam parana bağlı paran yettiğince frekansı yüksek gecikme zamanları düşük ram almaya çalış. 1600MHz cl7 en iyi fiyat/performans seçimi olur. -
quote:
Orijinalden alıntı: giggs_43
ramleri de a-data 1333 cl modelinden sipariş verdim geliyolar yoldalar ama bu ramler asusun sitesinde desteklenen ramlar arasında değilmiş ne yapıcam ben şimdi :(
illa asus un sitesindeki listeden ram seçmen gerekmiyor orda sadece denedikleri yazıyor hatta uyumlu ramler kısmının altında piyasadaki her rami denememiz olası olmadıgından fikir edinmeniz için bu örnekleri koyuyoruz gibisinden bir yazı yazıyordu eskiden.... yani için rahat olsun asusun pek ram seçen anakartı yok sorunsuz kullanırsın büyük ihtimalle... -
quote:
Orijinalden alıntı: YandAngeL
quote:
ramleri de a-data 1333 cl modelinden sipariş verdim geliyolar yoldalar ama bu ramler asusun sitesinde desteklenen ramlar arasında değilmiş ne yapıcam ben şimdi :(
illa asus un sitesindeki listeden ram seçmen gerekmiyor orda sadece denedikleri yazıyor hatta uyumlu ramler kısmının altında piyasadaki her rami denememiz olası olmadıgından fikir edinmeniz için bu örnekleri koyuyoruz gibisinden bir yazı yazıyordu eskiden.... yani için rahat olsun asusun pek ram seçen anakartı yok sorunsuz kullanırsın büyük ihtimalle...
ya ben sırf o yüzden 890 çipsetli bi anakart almamıştım :(
bu anakarta döndüm sonradan. Demek öteki anakartta destekliyecekmişmiş :( neyse sağlık olsun... tşkler
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: YandAngeL
quote:
illa asus un sitesindeki listeden ram seçmen gerekmiyor orda sadece denedikleri yazıyor hatta uyumlu ramler kısmının altında piyasadaki her rami denememiz olası olmadıgından fikir edinmeniz için bu örnekleri koyuyoruz gibisinden bir yazı yazıyordu eskiden.... yani için rahat olsun asusun pek ram seçen anakartı yok sorunsuz kullanırsın büyük ihtimalle...
ya ben sırf o yüzden 890 çipsetli bi anakart almamıştım :(
bu anakarta döndüm sonradan. Demek öteki anakartta destekliyecekmişmiş :( neyse sağlık olsun... tşkler
genelde gigabyte marka anakartlar ram seçiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elegant Man -- 15 Temmuz 2010; 18:22:51 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X