Şimdi Ara

asus M4A88TD-V EVO/USB3 VE SLI YARDIM LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. m4a88td v-evo asus marka anakartım ve zotac 9800gt ekran kartım vardı. şimdi de elime birtane daha 9800gt geçti. sli olarak çalıştırmayı ya da nvidia phsx olarak çalıştırmak istiyorum. kartlar her iki slotta da tek başlarına çalışıyolar. fakat ikisini birden taktığımda donanım bileşenleri altında sadece birtanesi görünüyor. biostan grafik seçimi otomatikte yani öncelik onboard. sli köprü kablom henüz yok ama ayrı ayrı da olsa kartları görmesi gerekmez mi ? bilgili arkadaşlardan yardım bekliyorum... şimdiden teşekkürler... kartların ikisinide özellikleri aynı 1gb 256bit frekanslar da aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slayedsoul -- 5 Aralık 2014; 18:15:09 >

• SLI desteği üretici sitesinde belirtilmemiş, anakartta kullanılan kontrolcüler neye ne kadar destek veriyor bilmiyorum ama iki Nvidia kartı aynı anda kullanamıyor olabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inuh

SLI desteği üretici sitesinde belirtilmemiş, anakartta kullanılan kontrolcüler neye ne kadar destek veriyor bilmiyorum ama iki Nvidia kartı aynı anda kullanamıyor olabilirsiniz.

m4a88td-v evo/usb3 yani benim kartın özelliklerinde sli ile ilgili birşey yazmıyor, vardır ya da yoktur demiyor. yani ne bileyim en azından iki ekran kartını da görmesi lazım gibi geliyor bana. kart elime geçind eönce sevindim şimdi de sinir oldum =)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.