ARKADAŞLAR,BUGUN ASUS M4A785TD-V EVO VE AMD Phenom II X4 955 3.2GHz AM3 Black Edition İŞLEMCİ SİPARİŞİ VERDİM HAFTA İÇİ ELİMDE OLCAK AMA AKLIMA TAKILAN BİR SORU VAR..BU İŞLEMCİYİ KULLANMAM İÇİN BİOS GÜNCELLEMESİNE GEREK VARMI YOKSA DİREK TAKIP KULLANABİLİRMİYİM...EGER BİOS UPDATE GEREKLİYSE NASIL BİOS GÜNCELLLİYCEM BİLMİYORUM ASUS ANAKARTLARDA..ÖNCEDEN GİGABYTE ANAKARTIMDA GÜNCELLEMİŞTİM FLASH DİSK İLE AMA ASUS KONUSUNDA Bİ BİLGİM YOK..TECRÜBELİ ARKADASLAR YARDIMLARINI ESİRGEMEZLER İSE COK SEVİNİRİM..ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...
tak çalışır bios ta güncelecem diye uğraşma zaten işlemcin iyi benimki x2 w7 notu 6.5
yok hocam ztn bios güncellemeye gerek yoksa hiç ugrasmıycam..sadece kafamı kurcaladı gereklimi die ama gerekli deilmiş..yardımın için teşekkür ederim..yinede bios güncellemesi hakkında bilgisi olan arkadaslar varsa paylasırsa cok yararı olur bi cok yere baktım hiç denk gelmedim ASUS M4A785TD-V EVO bios güncellemesine...
benim anakart m4a87td usb3 ben günçelleme yapamadm cekırdek aşırma icin yapcaktım. Ama senin işlemcin yüksek oldu icin zaten w7de notu 7.9 olur heralde yani maksimum not