Asus un turboV EVO programını kullanarak overlock yapmaya çalışıyorum. Fast ve Extreme seçenekleri var. Extreme e basınca bilgisayarı yeniden başlatıyor ve belli bir seviyeye kadar overclock yapıyor.(4320 mhz) daha sonra 60 saniye sayıyor ve daha yüksek hızları deniyor. sırayla önce 4400mhz a çıkıyor stabilitesini ölçüyor daha sonra 4480 e falan çıkıyor ve ondan sonra bilgisayar aniden resetleniyor. Sıcaklık değerleri çok düşük.(40 derece falan). Muhtemelen turbo V evo programı hata veriyor. Aynı hatayı alan varmı? nasıl düzeltebilirim?
işlemci : fx 8350 anakart : asus motherboard m5a99fx pro r2.0 işletim sistemi: windows 10
turbo evo voltaj verilmeden o.c sınırına kadar stabil bir şekilde çıkartır yani turbo evo riskli kısma girmeden o.c yapıyor turbo evoda sorun yok daha fazlası için vcore cpu/nb voltaj değerlerini manuel kurcalamak gerekiyor ki buda işi bilen biri lazım formda konu açtım bendede fx 8300 ve senin anakarttan var o.c için bende yardım bekliyorum
windows 10 için turbo evo varmı :(( bulamıyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme