Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Asus Z87-A anakart Satın Al 22 Eylül 2019 16:34 1 1 Asus Z87-A anakart Kendim kullandığım anakartı sistem yükselteceğim için satıyorum diğer ilanimda olan işlemci ve ram satılmıştırAnakartın çalışmasında hiç bir zaman sıkıntı yaşamadım tek kusuru ram slotlarindan bir tanesinin ram takıp çıkarmaya yarayan plastiği kırıldı fakat ram takıp çıkarmada sorun teşkil etmiyor kendim 1.5 sene bu şekilde kullandım ve hiçbir zaman sorun olmadı fakat ufakta olsa kusuru olduğu için ürünün fiyatını düşük tutuyorum anakart için istediğim fiyat 370 liradır Kütahya içi olan kişiler gelip ürünü görebilir Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.Anakart ile i5-4670K işlemci kullandım işlemciyi üzerinde bulunan TPU tuşu ile otomatik olarak 4126 MHz hıza çıkarabiliyordu Fiyat : 370 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kütahya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Satılık Phanteks P360A Mesh sıfır kasa neredeyse aldığım fiyata satıyorum Acer 23" Full HD led monitör Arızalı anakartlar ve bir kaç parça ürünler Asus Z87-A anakart