Şimdi Ara

asus m50sa ekran çözünürlüğü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar...m50sa nın ekran çözünürlüğü boğaziçi bilgisayarda 1280*800 mersasistem de 1680*1050 olarak görünüyor...
    bildiğiniz gibi bu iki firmada asus un türkiye distribitörleri durumundalar...henüz piyasada 1680*1050 çözünürlüğünde olan ürünü bulamadım...bu ürünün satıldığı bir yer ya da mersasistemin ürünlerini dağıttığı firmaları biliyormusunuz???

• Merhaba Tunchie,
    Bu konuyu ben de araştırdım. Zira yabancı site ve yorumlarda 1680x1050 (WSXGA) olarak belirtilirken, Türkiye'deki site ve forumlarda 1280x800 (WXGA) olarak görünüyordu. Boğaziçi Bilgisayar'la görüştüğümde bana bir yetkili ürünü henüz incelemediklerini, o yüzden de ekran çözünürlüğünden emin olmadıklarından WXGA olarak belirttiklerini söyledi. Başka bir ithalatçıyı daha aradığımda, ürünlerin Avrupa ve Türkiye versiyonlarının fiyat kaygısı nedeniyle farklı olabileceğini söyleyince Asus Türkiye'yi aradım. Onlar da telefonla yardımcı olamadılar, verdikleri e-mail adresine sordum. Doğru dürüst bir cevap almayı başaramadım (Asus yetkilisiyle yaptığım yazışmalarıhttp://forum.donanimhaber.com/m_21813478/tm.htm adresinde bulabilirsin). En nihayetinde ürünü deneyen bir arkadaştan (nickname Saka) en doğru bilgiye ulaştım. Evet, ürün 1680x1050 (WSXGA), şüphen olmasın...

Ürünü Boğaziçi Bilgisayar ve Çizgi Elektronik'in bayilerinden ulaşabilirsin, ancak şu tarih itibariyle bayi stoklarında yoktu. Ancak getirtebilirler sanırım. Eksen Bilgisayar, Exa Bilgisayar, vb. Asus ürünlerini satıyor.
    Ürünün tavsiye edilen fiyatı 2199 USD + KDV...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icemanigation -- 23 Nisan 2008; 17:30:13 >

• bilgi icin cok saol baba...siteyi ve sakayı da arastırdım hatta saka cok gusel bir paylasım da yapmıs baska bir sitede...bogazicinde wxga gorunce nasıl olur dedim cunku asus un kendi sitesinde bile 2 secenek gorunuyo ki onlarda 1440*900 ve 1680*1050 ama daha sonra sitede turkiyedekiler farklı olabilir mesajını okuyunca cok tereddutte kaldım...bu arada eksen e mail attım cevap olarak 1280*800 dediler :( kafam cok karıstı...umarım onlar karısıklık yapmıslardır cunku bana gore gayet iyi ozelliklere sahip olan bu laptop a 1280*800 cozunurluk cok gulunc kacar...cok saol paylastıgın bilgi icin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.