Şimdi Ara

ASUS M50Vc240DV (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
5.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: vudin

quote:

Orjinalden alıntı: ERDA

MV50CV nin en büyük artısı ekran çozünürlüğü
    1440 x 900

M50VC'nin satıldığı yerlerde 1440 çözünürlüğe ulaştığı yazmıyor ama böyle bir özelliği var. Belki N50VC de aynı şekildedir, ekranı, ekran kartı her şeyiyle aynı çünkü. Belki satıcıların sitelerinde yazılmamıştır. olabilir mi?

ekran çözünürlüğü kesinlikle 1440*900...çoğu firma özelliklerini editlemeye üşenmiş maalesef..almadan önce ben yabncı sitelere de bakmıştım...ben exadan aldığım gün stok 10 tane idi..ben karar verene kadar 1 saat içinde tükendi ve son siparişi ben verdim..ayrıca kablosuz ethernet ndraft özellikli 5100...

• Maalesef bu bilgisayrı hiçbir yerde uygun fiyata bulamadım.
    Olan yerlerde de 2000 TLnin çok üzerinde 2300 lira filan.. benimse ancak 1800 liram vardı.
    Sorduğum firmaların hepsi de yakın zamanda gelmez dedi (1700 e bulabildiğim firmalar)
    Ben de mecburen tercihimi Asus M51VR240DV den yana kullanıyorum. 1660 liraya taksitli buldum
    sadecenotebook.com
    İşlemci Tipi Intel Core 2 Duo
    İşlemci Türü Core 2 Duo P8600 2.4 Ghz - 3 Mb
    Bellek 3072 Mb
    Bellek Türü DDR II 667
    Maksimum Bellek 4096 Mb
    Sabit Disk 250 Gb
    Disk Dönüş Hızı 5400 Rpm
    Ekran Boyutu 15.4"
    Ekran Çözünürlüğü 1280 x 800
    Ekran Türü WXGA
    Ekran Kartı Türü Paylaşımsız
    Ekran Kartı ATI Mobility Radeon HD3470 - 256 Mb
    Optik Sürücü DVD Super Multi DVD-R/RW
    Ses Kartı High Definition Audio
    Ethernet 10/100/1000 Mbps
    Kablosuz Ağ 802.11a/b/g Draft N
    Bluetooth Var
    Kamera Var
    Ağırlık 2.5 - 3 Kg
    İşletim Sistemi Vista Home Premium
    Portlar 3 x USB 2.0, 1 x VGA, 1 x S-Video, 1 x RJ-45, 1 x RJ-11, 1 x Mikrofon Girişi, 1 x Kulaklık Çıkışı, 1 x IEEE-1394 FireWire (4-pin), 1 x DVI
    Kart Okuyucu 5'' li MMC, SD, xD-Picture, MS ve MS Pro
    Parmak İzi Okuyucu Var
    Pil Tipi Li-Ion 6 cell
    Tek merak ettiğim kapak menteşeleri kırılır mı
    Bir de harddisk 250 GB:( napalım idare edicez.

NOT: Az önce 1o taksit 1670 TLye sipariş verdim arkadaşlar. 16 Nisan Saat 14:30 itibari ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tripolis -- 16 Nisan 2009; 14:40:53 >

• arkadaşlar benimde asus m50 vc 240dv dizüstüm bilgisayarım var şu ana kadar gayet iyi memnunum ama bazeb dizüstü kendi kendine kilitliyor ekranın altında iki tane asma kilit işaretli lambalar yanıyor ve ekran kararıyor bu durumdan hangi düğmeye basım kurtulacaz.. bide bunun masa üstündekiler gibi reset düğmesi yokmu..böyle durumlarda büyük ortası çizgili düğmeye mi basıcaz lütfen yardım...
  • Arkadaşlar bu laptopta ekran kartı veya işlemci değiştirme imkanımız var mı ? Biraz yüksek sistem isteyen oyunlardan performans alamıyorum (assasin's creed Gta IV gibi) veya baska birseyden mi kaynaklanıyor ?
  • arkadaşlar acaba ekran parlaklığı ile ilgili sorun yaşayan var mı demek istediğim ekranı f5 ile tamamen kararttığınızda ekranın sol tarafı karanlık mı beyaz bir fonda denerseniz sevinirim acaba sadece bende mi var yoksa sizin bilgisayarlarınızda da var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.