Şimdi Ara

ASUS M50Vc240DV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
5.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu bilgisayar oyun ve işim için gerekli programlar(photoshop illustrator) için işimi görür mü?Oyun olarak wow u yüksek kalitede çalıştırırsa bile yeter ama arada total war serisinide oynamak istiyorum hele empire total war çıktı onu da çalıştırırsa çok güzel olur.Yorumlarınızı bekliyorum.

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=98&productid=bd72786

• arkadaşım, ben de bugün veya yarın bu modeli almayı düşünüyorum, yeni bir başlık iyi oldu. Aslında hali hazırda birkaç başlık da var ama neyse...
    özellik olarak son iki aylık arama sonuçlarıma bakarak, bu özelliklerde bugün itibarı ile en ucuz bilgisayar diye açıkça söyleyebilirim. ama benim baktığım kampanyalı fiyat bimekste...
    istersen bir incele...
    http://bimeks.com.tr/kampanyalar/default.aspx?kid=862
  • quote:

Orijinalden alıntı: tek-tek

arkadaşım, ben de bugün veya yarın bu modeli almayı düşünüyorum, yeni bir başlık iyi oldu. Aslında hali hazırda birkaç başlık da var ama neyse...
    özellik olarak son iki aylık arama sonuçlarıma bakarak, bu özelliklerde bugün itibarı ile en ucuz bilgisayar diye açıkça söyleyebilirim. ama benim baktığım kampanyalı fiyat bimekste...
    istersen bir incele...
    http://bimeks.com.tr/kampanyalar/default.aspx?kid=862
    merhaba arkadaşlar,, bu bilgisayardan bende bimekse sipariş ettim dün,bimeks hangi kargo ile çalışıyor sitesinde hiçbir bilgi yok.. biz nerden takip edecez siparişimizi ,, birde bilgisayarın yanında kurulum cd leri çanta mause geliyormu.. bilgisi olan yazsın lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: serdengecdi48

merhaba arkadaşlar,, bu bilgisayardan bende bimekse sipariş ettim dün,bimeks hangi kargo ile çalışıyor sitesinde hiçbir bilgi yok.. biz nerden takip edecez siparişimizi ,, birde bilgisayarın yanında kurulum cd leri çanta mause geliyormu.. bilgisi olan yazsın lütfen

Alıntıları Göster
    ben bu pc yı dun aldım arkadaşlar ıçınde ydek cd lerı+ mouse+çantası var kutudan çıkıoo. ama zaman zaman bı cızırtı gelıoo bugun anlamadım sızce nedır?her dızustunde oluoodur belkı ama yıne de içime bı kuşku duştu sorun çıkartırmı dıe.konu açtım ama belkı burdan yardımcı olan çıkar?:) b

• HD-DVD/Blu-Ray ile Yüksek Kalitede Ses ve Görüntü Performansı
    Gelişen medya teknolojilerine bağlı olarak artan depolama ihtiyaçlarınız M50Vc de bulunan Blue-Ray ve HD DVD desteği ile benzersiz görüntü kalitesini bilgisayarınıza getiriyor.
    bazı sitelerde bluray yok görünüyor ama kendi sitesinde var... bi de qwuare arkadaşımın dediği ne acaba neden kaynaklanıyor.. tabi naıslsdahepimiz aynı notebooka sahip olacaz öğrenenler burda paylaşsın lütfen..
  • quote:

HD-DVD/Blu-Ray ile Yüksek Kalitede Ses ve Görüntü Performansı
    Gelişen medya teknolojilerine bağlı olarak artan depolama ihtiyaçlarınız M50Vc de bulunan Blue-Ray ve HD DVD desteği ile benzersiz görüntü kalitesini bilgisayarınıza getiriyor.
    bazı sitelerde bluray yok görünüyor ama kendi sitesinde var... bi de qwuare arkadaşımın dediği ne acaba neden kaynaklanıyor.. tabi naıslsdahepimiz aynı notebooka sahip olacaz öğrenenler burda paylaşsın lütfen..
    quote:

Orjinalden alıntı: serdengecdi48

HD-DVD/Blu-Ray ile Yüksek Kalitede Ses ve Görüntü Performansı

katılıorum sana!!dünden beri kimse bu konuda yyorum yapmadı malesef.bende bugun aldığım yere gıttm sordum.yetkılı harddısk markasından kaynaklı olduğunu soyledı.her pc nın kı farklı olurmuş kımı bole hafıf cızırtılı kımısıde sesız çalışırmış...sorun olduğundan deıl dendı bende bu konudA PROF olmadığımdan ne dedıyse he dedım...son durum bu yani!
    ayrıcı şunuda belırteyım çok bı ses deıl sadece hafıf ama bana bu gune kadar pclerde denk gelmeyen bı ses o sebeple yadırgadığımdan...hdd ın çalışma tarzı bu ıimş...ole solyledı en azından!

• qwyare arkadaşım benim ki de dün elime ulaştı çok şık bir bilgisayar ama senin de belirttiğin gibi cırıltı benim bilgisayar da da var..bu ses pc ye bir zarar verirmi diye merak ediyorum birde bilgisayarda office yüklü değil di.. bilgisayara yanında gelen cd lerde bir şeyler yükleyecekmiyiz yoksa sadece office programınımı yükleyecez.... bilen varsa lütfen cevap versin....
  • quote:

qwyare arkadaşım benim ki de dün elime ulaştı çok şık bir bilgisayar ama senin de belirttiğin gibi cırıltı benim bilgisayar da da var..bu ses pc ye bir zarar verirmi diye merak ediyorum birde bilgisayarda office yüklü değil di.. bilgisayara yanında gelen cd lerde bir şeyler yükleyecekmiyiz yoksa sadece office programınımı yükleyecez.... bilen varsa lütfen cevap versin....
    ASUS M50VC253DV C2D T9400 2.53GHZ 4GB 320GB VH
    Karakteristik ASUS M50VC253DV C2D T9400 2.53GHZ 4GB 320GB VH
    CPU Cinsi - HIZI Intel Core 2 Duo T9400 - 2.53 Ghz - 6 MB - 1066 Mhz
    Ekran Boyu (Inch) Boyut : 15.4" - Çözünürlük : 1440 x 900 piksel
    Ekran Tipi WXGA+
    Ekran Kartı NVIDIA GeForce 9300M GS - 512 MB (Paylaşımsız) - 1791 MB (Paylaşımlı)
    Bellek (MB) 4 GB
    Bellek Tipi DDR2 - 800 MHz
    Sabit Disk 320 GB - 5400 rpm
    Optik Sürücü DVD Dual Yazıcı
    Faks - Modem YOK
    Ses Dahili Stereo Ses
    Network Kablolu : 10/100/1000 Mbps Ethernet
    Kablosuz : 802.11 A/B/G/N , Bluetooth : VAR
    Port 4 x USB , ESATA , HDMI , VGA
    Pil Ömrü 3 saat pil ömrü (Yaklaşık - Kullanıma Bağlıdır) 6 Hücreli: 4800 mAh, 53 Whrs
    Ağırlık (KG) 2.72 Kg
    Yazılım Windows Vista Home Premium
    Ek Özellikler Hediyeler Çanta + Optik Mouse

Dahili Web Kamera : 1.3 Megapiksel Web Kamerası
    Kart Okuyucu : VAR - 8 in 1 Kart Okuyucu
    Parmak İzi Okuyucu : VAR
    Boyut : 37.5 x 26.9 x 4.4 cm (W x D x H)

kdv dahil 1880 ytl bonusa 10 taksit
    tavsiye edermisiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: deliyar_kou

Ekran Tipi WXGA+
    Ekran Kartı NVIDIA GeForce 9300M GS - 512 MB (Paylaşımsız) - 1791 MB (Paylaşımlı)
    Bellek (MB) 4 GB
    Faks - Modem YOK
    Ses Dahili Stereo Ses
    Pil Ömrü 3 saat pil ömrü (Yaklaşık - Kullanıma Bağlıdır) 6 Hücreli: 4800 mAh, 53 Whrs
    Ağırlık (KG) 2.72 Kg

tavsiye edermisiniz ?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: deliyar_kou

Ekran Tipi WXGA+
    Bellek (MB) 4 GB
    Faks - Modem YOK
    Ses Dahili Stereo Ses
    Ağırlık (KG) 2.72 Kg

tavsiye edermisiniz ?

Nerde bu?Ben de düşünüyorum da...

• quote:

qwyare arkadaşım benim ki de dün elime ulaştı çok şık bir bilgisayar ama senin de belirttiğin gibi cırıltı benim bilgisayar da da var..bu ses pc ye bir zarar verirmi diye merak ediyorum birde bilgisayarda office yüklü değil di.. bilgisayara yanında gelen cd lerde bir şeyler yükleyecekmiyiz yoksa sadece office programınımı yükleyecez.... bilen varsa lütfen cevap versin....
    quote:

Orjinalden alıntı: serdengecdi48

hayırlı olsun.....ben yetkılıye kurup wermesı ıçın rıca ettım.ama masa ustuler gıbı deıl gayet kolay bı kurulumu war extra bı cd ye gerek yok açtı pc yı orda yonergeler çıktı onayladı onları. sıstem kurulumu bole oldu.herşey makınede mevcutmuş.offıce programlaır ıçınse ınternet bağlantısyla actıve hale getırıosun ve 3 aylık kullanım suren war.norton vırus programıda aynı 3 aylık. ses gelme durumunu ben gosterıp sordum.harddısk ın markasından kaynaklıymış.bunun çalışma tarzı boylemışş.sorun yokmuşşşanlıycann
    içindekı cd lerde recover cd sı asus ta warmış bu bıtek.kullanıcının yedeklemesıne gerek kalmıoomuş onlar zaten kuuya koyuyolarmış.o cd ler onalrişte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwuare -- 2 Nisan 2009; 19:49:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-31C666817

quote:

Ekran Tipi WXGA+
    Bellek (MB) 4 GB
    Faks - Modem YOK
    Ses Dahili Stereo Ses
    Ağırlık (KG) 2.72 Kg

tavsiye edermisiniz ?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ordeniz

quote:

Ekran Tipi WXGA+
    Bellek (MB) 4 GB
    Faks - Modem YOK
    Ses Dahili Stereo Ses
    Ağırlık (KG) 2.72 Kg

tavsiye edermisiniz ?

http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=82727&ad=ASUS-M50VC253DV-C2D-T9400-2.53GHZ-4GB-320GB-VH-Tasinabilir-Bilgisayar

• qwuare merhaba..süper o zaman cd lerin olmasıda güzel dün akşam film izledim gayet güzeldi..ama sürekli ışığın biri yanıp sönüyodu o nniye acaba normal mi...hiç laptopum olmadı bilmiyorum da
  • quote:

Orijinalden alıntı: EM4

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    ASUS M50VC240DV almama ramak kaldı ama hala emin değilim çünkü nette net bir kullanıcı görüşü bulamadım.
    Kulanım amaçları:HD film izleme,office kullanımı,NFS undercover,CSS,PES2009 tarzı popüler oyunlar v.b.

Ne dersiniz arkadaşlar?Aslında biraz gaza ihtiyacım var ama gerçekçi bir gaza.Mesela "Ben aldım arkadaşım çok memnunum,rahatlıkla alabilirsin" tarzında içten bir-iki yorum yeterli olacaktır.Kullanıcı görüşleri çok önemli.Tabi tam tersi yorumlarla da çöpe atılmaktan kurtarabiliriz paramızı.

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=125030852&CS_Category=_NOTEBOOK63&CS_Catalog=_BILGISAYAR

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Zaten hanıma alıcam da,her türk erkeği gibi içini dışını öğrenene kadar ben kurcalarım herhalde.HD film deneyebildiniz mi peki?
    Bir de işlemci performansından biraz bahsedebilirseniz çok sevinirim.Teşekkürler şimdiden.
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Turkcell kullanıcısı değilim.Olan birini bulabilirim ama HP'ye pek sıcak bakmıyorum ASUS daha iyi gibi geliyor bana.Ekran kartı olayına gelince.Hatun kullanacağı için çok büyük sorun olacağını sanmıyorum.HD olayına gelince bizim okulun dandik PC'leri bile 720p filmleri rahat oynatıyorsa bu da oynatır,çünkü o bilgisayarlar CSS'de takılma yapabiliyordu.İşlemci performansı daha önemli onun kullanım alanı için.Sanırım ASUS alıcam.

@deeja verdiğin bilgiler için çok teşekkürler

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: deeja

işlemci performansı gayet iyi normal kullanımda zaten 3 sene cok rahat götürücek bi laptop ama ekran kartı çok düşük hd film deneyemedim henüz ben deneye arkadaslar varsa bizleri aydınlatsınlar. 1800TL teknosa fiyatı ben dün 1450 tl ye bimeksten aldım bu laptop u aslında HP'nin dv51220et modelini almaya gitmiştim bi gazla bunu aldım hp de oyunda oynardm cok rahat 9600gt ekran kartı 2ghz işlemcisi 3 gb ram i vardı ve bugünde 1306 tl turkcellilere istersen onuda düşün

Edit:

http://www.bimeks.com.tr/kampanyalar/default.aspx?kid=862

Buda Kampayası

Dikkat!!! işlemci core duo

• quote:

Orijinalden alıntı: lamettrie

quote:

Orjinalden alıntı: deeja

işlemci performansı gayet iyi normal kullanımda zaten 3 sene cok rahat götürücek bi laptop ama ekran kartı çok düşük hd film deneyemedim henüz ben deneye arkadaslar varsa bizleri aydınlatsınlar. 1800TL teknosa fiyatı ben dün 1450 tl ye bimeksten aldım bu laptop u aslında HP'nin dv51220et modelini almaya gitmiştim bi gazla bunu aldım hp de oyunda oynardm cok rahat 9600gt ekran kartı 2ghz işlemcisi 3 gb ram i vardı ve bugünde 1306 tl turkcellilere istersen onuda düşün

Edit:

http://www.bimeks.com.tr/kampanyalar/default.aspx?kid=862

Buda Kampayası

Dikkat!!! işlemci core duo

Alıntıları Göster
    ,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-31C666817 -- 19 Mart 2021; 16:17:30 >

• arkadaşlar sizce vista bizim m50 yi kasıyormu yani şını demek istiyorum xp yüklemelimiziyiz yüklesek büyük değişiklik olurmu... ?
  • slm arkadaşlar bende asus aldım teknosadan cızırtı olayı bendede var 15 gün içinde iade şansım var ne dersiniz, sessiz biryerde gıcık oluyo insan cız cız ses geliyo
  • formda bir arkadaş bu sesin normal olduğunu söylemişti ama sen istersen servisi ara sor bakalım.bi de servisten gelince daha kötü olursa sırf bu ses yüxünden bilgisayarı değiştiriyorlar mı ki,eğer bu ses normalse yeni gelecek olanda da bu ses olacdaktır. servise sormakta fayda var sonuçtan bizi de bilgilendirirseniz seviniriz beraber hareket etmiş oluruz..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.