Şimdi Ara

ASUS M51 SERİSİ KULLANICILARI (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.599
Cevap
8
Favori
572.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • boyası neden solsun :D ya laptop kucağımda şuan :D çok bahtiyarım :D ya norton ghost çekeyim dedim xp yüklemeden önce . taktım boot ettim cd den ama gel gör ki to image deyince diskleri görmedi :S anlamadım neden böyle bi hata yaptı ama from image diyince görüyor diskleri anlamadım gitti. neden böyle yaptı şimdi :S bu sorunu nasıl aşabilirim acaba?
  • Bu arada etiketleri çıkardım. Zor gibi görünüyor ama değilmiş :) Çok daha güzel oldu bence. Image için True Image 10'u tavsiye ederim.
  • ben xp kurmaya karar verdim ...

http://www.notebook.gen.tr/asus-f4/asus-m51sn-notebooklar-hk-hersey-burada-yeni-t817.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devilucifer85 -- 29 Mart 2008; 1:07:25 >
  • gecenin bir saati laptopta xp kuruyor diğer pcmden de foruma yazı yazıyorum bu xp ile makina adeta uççuyor... Bütün driverlar bitsin ardından gears of war ı yükleyeceğim bakalım görüntü kalitesi nasıl olacak...
  • Bakalım oyun oynarkenki ısı değeri kaç olacak. onu merak ediyorum.
  • Black Site Area yükledim . Oyun inanılmaz güzellikte. Kasma diye birşey yok. İmzamdaki bilgisayarda bile açmayan oyun M51 de kasmıyor bile. Ayrıca çok hızlı da kuruyor... Laptop hakkını veriyor
  • Black Site Area Full Grafikler

Oyuna başlamadan önce : İşlemci 46, ekran 60 derece
    Oyundan sonra (1 saat oyun) : İşlemci 46, ekran 79 derece

Ama duyusal olarak herhangi bir sıcaklık artışı hissetmedim.
  • iyi günle arkadaşlar m51 modelinin hard disk dönüş hızı kaç acaba? sitesinde 5200 rpm yazıyor:(
  • bu arada norton ghost alayım dedim ....

ghost-there is no valid source drive to choose hatasını veriyor.

Ghost almak istediğim zaman böyle bir hata veriyor. Neden böyle demiş olabilir to image dediğim zaman? Mantıksal sanal sürücü olayları mı ne varmış ama anlamadım. Yardım Lütfen...
  • quote:

Orjinalden alıntı: devilucifer85

bu arada norton ghost alayım dedim ....

ghost-there is no valid source drive to choose hatasını veriyor.

Ghost almak istediğim zaman böyle bir hata veriyor. Neden böyle demiş olabilir to image dediğim zaman? Mantıksal sanal sürücü olayları mı ne varmış ama anlamadım. Yardım Lütfen...

hocam oncelıkle makınen hayırlı olsun bıkac sorum var yanıtlayabıırsen sevınırım...

ekran kalıtesı nasıl yanı 1440 900 cozunurlugun bu makıneye yakısacagnı dusunen bırı olarak 1280 800 bence olmamıs bu makınede ...

ayrıca dell lerdekı gıbı ekranda kı sımgelerı kucultecek bı programı varmı bu asusun.. bı yerde asus f8sn gormustum sımgeler dana gozu kadardı ....

• Sizin harddiskiniz tam olarak kaç gb arkadaşlar?
  • kendi recovery si için belli bir miktar ayırmış. hiçbir zaman diskler tam 250 gb olmaz :D

bu arada ghost 9 u yükledim, dostan recovery yapmıyorum. Direk windows açıkken recovery alıyorum...
  • quote:

kendi recovery si için belli bir miktar ayırmış. hiçbir zaman diskler tam 250 gb olmaz :D

Olmaz işte onun için soruyorum :P Hem cd'si var, hem de disk üzerinde dosyalar var yani. Öyle mi? Açılırken F9'a basarak mı bu durumu hallediyorduk?
  • arkdaşlar ses gelmiyor yazmıssınız ama ben baska forumlardada gordum kendı m51 ımdede sol tarafta harddısk ten sesler gelıyo. m51 i olan arkadaslar sızde boyle bırsey yokmu ?
  • benden hiç ses gelmiyor. şuan xp driverlarını topladım. upload ediyorum. Kurma sırasını da yazacağım. Xp kurun . Biraz zahmetli iş ama süper olacak. Bu forum altına mı devam edeyim yoksa asus sayfasına xp kurma gibi bi başlık mı açayım? hayrına bir iş yapalım bari :D

• Buyrun elimden gelen.

• Asus M51Sn - Xp kurulumu ve ayrıntıları

Hayırlı olsun! XP yükleme konusundaki sorunları o topic altinda sorarsaniz daha iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devilucifer85 -- 29 Mart 2008; 22:03:09 >
  • devilucifer85 arkadaşım bi dikkatli dinlesene dvd rom un oldugu yeri şimdi ayar oldum ya. gidip deiştirsem mi laptopı. ama baska kısılerden de duydum bu sesın geldiğini. sende cidden yokmu emınmısın.

birde bu parmak okuyucusunu nasıl çalıştırdın? birileri program felan yuklemıs ama kendılıgınden yuklu olması gerekmıo mu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: farstone

devilucifer85 arkadaşım bi dikkatli dinlesene dvd rom un oldugu yeri şimdi ayar oldum ya. gidip deiştirsem mi laptopı. ama baska kısılerden de duydum bu sesın geldiğini. sende cidden yokmu emınmısın.

birde bu parmak okuyucusunu nasıl çalıştırdın? birileri program felan yuklemıs ama kendılıgınden yuklu olması gerekmıo mu.

çok mu ses geliyor anlamadım? işlemci sesi olmasın o? click yapıo bende ama kulağımı dayayınca hissediyorum. Sende çok mu duyuluyor?

Parmak okuyucusunu çalıştırmak için parmağını koy! işaret ve orta parmak izlerini isteyecek senden sırasıyla. 1 parmağa 5 kere yapıyorsun!

Hiç uğraşma xp kur derim ama biraz zahmetli...

• Vista'da kalınsa bile gayet randımanlı çalışabiliyor. Evet ses duyuluyor fakat oda sessizliği var. Hiç çıt yok. Harddiskin sesi o. Duyulması da gayet normal. Dert edilesi bir şey olduğunu zannetmiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.