Şimdi Ara

ASUS M51 SERİSİ KULLANICILARI (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.599
Cevap
8
Favori
572.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: farstone

Merhaba arkadaşlar,

Forumları okuyarak, araştırarak kafayı sıyırmak üzereydim ki en sonunda dün Kadıköy'e gidip bi kaç yere fiyat sorduktan sonra eksen bilgisayardan gözümü karartıp aldım :)
    2390 YTL'ye geldi bana en iyi fiyatı orası verdi. Yukarda arkadasım Bimeks'te %20 indirim den bahsetmiş ama ben Bimeks'in sitesinede baktım öle bi indirim göremedim. Laptop u aldım bi yandan seviniyorum bi yandan taksitleri düşünüyorum :) World karta 6 taksit yaptılar ve müşteriyle ilgilenmeleri de 10 numara. Exa 2440 fiyat verdi ama kartlara göre belki değişiyodur. eksendeki adamın müşteriye yaklaşımını beğendiğim için ekseni seçtim. Gold'a hiç girmeyin bile Bonus karta bılmem kaç indirim + taksit yapıyolar gene eksenın fiyatını tutmuyo. resmen adam kazıklıyolar :) bilgisayara eskicek die dokunamıyorum xD fazla bakma fırsatım olmadı ama merak eden arkadaşların sorularını yanıtlayabılırım elimden geldiğince.

Bu baktığım yer 2380'e 8 taksit yapıyor, ama dediğim gibi hem uyanıklıklarına kızdım, %19 deyip 1.19'a bölerek aslında %16 indirim yapmış oluyorlar, kim bilir bu yolla kaç kişiyi kandırdılar, hem de şu durumda hepsiburada.com daha avantajlı. Bimeks'te kampanya 2 ürün alana ucuz ürün %40 indirimli diye geçiyor, tek alana %20 diye birşey yazılı değil. Ama diğer başlıklarda bazı kişiler kampanyanın öyle olmasına rağmen bu uygulamanın da olduğunu yazmışlar. Ben de bimeksi arayıp bizzat sordum, tek alana %20 uyguladıklarını söylediler. Fakat dediğim gibi tüm Türkiye'deki hiçbir mağazalarında kalmamış bu ürün. Başka ihtiyacınız olan birşey varsa bu mantıkla bakabilirsiniz.

• Ben hala alette sesin nasıl çıktığını, ses problemi var mı yok mu onun cevabını alamadım :) Ayrıca kamerası dönebiliyor diye okumuştum. Kaç derece dönüyor? 180 derece fln mı?
  • bugun aldım arkadaşlar hayırlı olur inşallah wd 160gb la birlikte 2500 ytl ye geeldi eksen den.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pc-Kopat

Ben hala alette sesin nasıl çıktığını, ses problemi var mı yok mu onun cevabını alamadım :) Ayrıca kamerası dönebiliyor diye okumuştum. Kaç derece dönüyor? 180 derece fln mı?

bilgisayar bugün elime geçti evet içinden sesler geliyor yine burda problem olmadığı söylenmişti ama bu ses her notebookta var mı ilk defa kendi dizüstümü kullanıyorum pek bilgili değilim problem yoksa ses rahatsz edici değil

kamera 180 derece dönüyor ama niye dönüyor anlamış değilim ne işe yarar bu:)
  • Karşıdakini çekmek içindir Peki hoparlörlerde sorun çıktı mı?
  • Arkadaşlar ben de M51SN almayı düşünüyorum. Gözüm başka bir laptop görmüyor açıkçası. Ama kaygılarım da yok değil.
    Kullananların görüşlerine ihtiyacım var. F3 serisi gibi M51Sn ' inde ''boya'' sorunu olur mu acaba. Sonra sağlamlık....
    Sessizlik, ısınma.... Bu konularda aydınlatırsanız çok iyi olacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: saxi_saxi

quote:

Orjinalden alıntı: devilucifer85

bugun aldım arkadaşlar hayırlı olur inşallah wd 160gb la birlikte 2500 ytl ye geeldi eksen den.

Hayırlı olsun dostum. En sonunda karar verdin demek

Laptop hakkında izlenimleriniz bizimle paylaşırsan çok sevinirim.

Sessizlik performans, ses çıkışı ve puanlar bize çok yardımcı olacaktır yani...

sessizlik süper. Vista da ayar yaptım. Daha iyi oldu

• akşama daha fazla bilgi paylaşırım sizinle ....
  • @devilucifer85

Teşekkürler. Sabırsızlıkla bekleiyoruz...
  • Sonunda ben de aldım arkadaşlar

Ankamall'daki bahsettiğim yerden aldım, dün 1,19'a bölüyorlardı, bugün 1,20'ye bölüyorlarmış. Ufak bir de ekstra indirim ile 2350'ye 8 taksite aldım. Akşam İstanbul'a gidiyorum, pazartesi akşamına kadar pek haşır neşir olamıcaz Bir de doların son halini görünce acaba tam zamanında mı aldım diye de düşünmüyor değilim.
    Ha bu arada, ilgilenen varsa o mağazadaki son kutuyu ben aldım, diğer mağazalarında belki olabilir. İsteyen olursa özelden ulaşsınlar, mağazanın telini vereyim
  • Hayırlı olsun. İyi günlerde kullan elessarf.

Darısı başımıza...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kremlin

Hayırlı olsun. İyi günlerde kullan elessarf.

Darısı başımıza...

Sağol dostum, inşallah daha iyileri hepimize
  • Ben de aldım arkadaşlar. Sorularınız varsa yardımcı olurum :) Herşey iyi görünüyor gerçekten. Siz isteyin yeter. :)
  • Şimdi performansını test edeceğim birkaç oyun yükleyip. Vista ayarlarını yapıyorum verimli olması için. MS Ofis heralde deneme sürümü var 60 günlük aktif yapamayacağız heralde. Sileceğim birazdan. Nortonu da kaldırıp kaspersky yüklicem. Başka ne yapsam acaba?
  • Yaptıklarını yapacaklarını paylaşırsan seviniriz. Benim de ilk yaptığım şey Norton'u kaldırmak oldu. Gerçekten sessiz bir alet. Kulağımı dayamazsam klavyeye duyamıyorum harddiskin bahsedilen katır kütür seslerini :)

Üzerindeki etiketleri de kaldırayım diyorum. Daha iyi olur düşüncesindeyim. Ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pc-Kopat -- 28 Mart 2008; 20:45:01 >
  • Etiketleri neden kaldıracaksın???? Çıkartırmak kolay gibi görünmüyor :D
  • Evet kolay gibi görünmüyor gerçekten. Kaldırmayı düşündüm çünkü cicili bicili duruyor :) + hem boyası çıkma ihtimali var (?), hem de ilerde olur da çıkarlarsa iz bıracaktır. Ama laptopun zarifliğini bozduğu düşüncesindeyim.
  • ısınma konusunda bilgi verebilirmisiniz?

bir de resim koysanız birkaç tane iyi olur

teşekkürler
  • ısınma + ses = 00000000000000000000

Süper makina... Resim yarın koyacağım. 1.sayfada arkadaşımız koymustu
  • Arkadaşlar, görüşlerinizi bildirdiğiniz için teşekkürler.
    İnşallah şu boyası falan da solmuyordur. ...ki öyle olursa harika olacak.
    sağolun.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.