Şimdi Ara

ASUS M51 SERİSİ KULLANICILARI (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.599
Cevap
8
Favori
572.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: saxi_saxi

Tabi hakkı ancak seçeneklerde tamirde varsa kendine kalmış. ben olsam hangisi daha kısa sürede olacaksa onu seçerdim

• arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için saolun ben servisle konuştum arızanın tespiti sonucunda rapor vericeklermiş ve aldığım yere o raporla gidince değişimi yapıcaklarmış aldığım yerdende bu cevabı aldım yalnız size sorucagım çamlıcadaki servisin adresini tarif edermisiniz şimdiden teşekkürler.
  • cevizlabağ ya da mecidiyeköyden 522 nolu halk otobüsüne binersen önünden geçiyor.
    quote:

Orjinalden alıntı: oguzselbesoglu

arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için saolun ben servisle konuştum arızanın tespiti sonucunda rapor vericeklermiş ve aldığım yere o raporla gidince değişimi yapıcaklarmış aldığım yerdende bu cevabı aldım yalnız size sorucagım çamlıcadaki servisin adresini tarif edermisiniz şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi notebookgentr -- 13 Temmuz 2008; 8:37:36 >
  • teşekkür ediyorum arkadaşlar servis adresini buldum serviside buldum ....
  • arkadaşlar size xp yükleyin diye bağırmamın sebebi:
    aşağıdakiler yabancı bir siteden alıntı ve m51'e ait. 1.66 ghz, 3gb ram tek farkı.
    aşağıda vista ve xp'de aldığı skorlar var. hic birinde OC yok. 3600 küsür olan vista tabiki.

ASUS M51 SERİSİ KULLANICILARI

• Sevgili arkadaşlar başlığı en başından sonuna kadar okudum ve sizleri tebrik ediyorum.

Ben aslın da x52 olan modeli almayı düşünürken bir de baktım ki bir arkadaş m50 m51 diye modellerden bahsetmiş forumlarda ben de bir bakayım dedim ve fiyatı nedeniyle m51 almaya karar verdim neredeyse.

x52 de m51'den farklı olarak
    +1gb daha fazla ram var(x52)
    ati hd2600 512 mb(x52) ekran kartı yerine nvidia 9500m 512 mb.(m51) var
    parmak izi okuyucusu yok.(x52)

bunların yanında Robson memory yada vista boost diye bir özellik okudum bazı makinelerde.
    Anlağım kadarıyla intelin Santa Rosa isimli işlemcilerinde flash belleklerin bir kısmına vista en çok ihtiyaç duyduğu dosyaları atıyor ve flash belleklerden bu dosyaları kullanıyor. flash belleklerin hdd'lere göre daha hızlı olduğu düşünülürse yaklaşık %20 orannda hız artışı olabileceği söyleniyor.

m51 yada x52 modellerinin bu özelliği destekleyip desteklemediği konusunda bilgisi olan var mı ?
    iki modelde de FireWire yok mu? yeni fark ettim de..

• Bu arada arkadaşlar bu m51'in xp driverları ne zaman çıkacak bilgisi olan var mı?
  • slm herkese
    bende asus m51 modelini yeni aldım anacak kardeşime yolladım oda pc işinden çok anlamıo açılışta bi kaç hata verio dio kendisinin ingilizceside çok ii oln,madığı bende şehirdışında olduğum için bi kaç sorum olcak pc nin driverları yüklü oluyor dimi ilk alındığında verdiği hatalar parmaz iz olabilirmi bide acaba wireless açılmıo dio biliorum çok saçma oldu ama cvplarsanız sevibnirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: kurshorse

slm herkese
    bende asus m51 modelini yeni aldım anacak kardeşime yolladım oda pc işinden çok anlamıo açılışta bi kaç hata verio dio kendisinin ingilizceside çok ii oln,madığı bende şehirdışında olduğum için bi kaç sorum olcak pc nin driverları yüklü oluyor dimi ilk alındığında verdiği hatalar parmaz iz olabilirmi bide acaba wireless açılmıo dio biliorum çok saçma oldu ama cvplarsanız sevibnirim

acılısta hata vermemesı azım buyuk ıhtımalle parmak ızındendır keske ıngılızcesını yazsanda yardımcı olabılsek suruculerı herseyı hazır yuklu gelıyor vıreles ıcınde on tarafta bı acma kapama dugmesı var o kapalı oalbılır bı de program var sag alt kosede cıkan mavı logolu hem bluetoothu hemde vırelessı acan
  • quote:

Bu laptopu biraz daha makul bir fiyata bulabileceğim bir yer tavisye edebilecek biri var mı?

İzmirde oturuyorum ama yer farketmez. İnternetten de sipariş verebilirim.

Şimdiden teşekkürler....

Ben epeydir bakıyorum en uygun pcdepo'da buldum.

Fiyatı 1615$+KDV

ama bugün dolar yükseldi. Almayı biraz ertelemek durumunda kaldım. Keza Site dolar kurunu neredeyse 1,30 dan hesaplıyor. geçen hafta cuma 1,22 den hesaplıyordu 2340 ytl idi fiyatı ama bu hafta 2,429 ytl.
  • arkadaşlar ati 3650 ekran kartına sahip model ne zaman türkiyeye gelecek bilgisi olan var mı
  • quote:

Orjinalden alıntı: uyelik01

Bu arada arkadaşlar bu m51'in xp driverları ne zaman çıkacak bilgisi olan var mı?

F8 forumunda yazdığım cevap:

quote:

Orjinalden alıntı: ahmt_frk_asln

quote:

Orjinalden alıntı: mtn1905

Hayorlı olsun arkadaşım XP driverlarını nerden buldun?

quote:

işte xp skorum

ses driveri için eski notebook'um olan acer'in driverlarını kullandım. siz de yeni olan başka bir bilgisayarın ses kartı Realtek ise sürücülerini kullanabilirsiniz. tabi yüklerken şahsi yetenelkerinizi kullanmanız lazım.

ekran kartı için şu linke girin ve ekran kartınızı destekleyen en yeni sürücüyü seçin:
    http://www.laptopvideo2go.com/forum/index.php?s=540ccec36f8ab77ff1121fadff20f300&showforum=66
    benim skorum 16xxx seri driver ile elde edildi. 17xxx seri bulursanız daha iyi olur.
    vista skorum 17xx seri ile elde edildi ve 16xx seriden 100 puan daha fazla.

diğer işime yarayacak sürücüleri başka bir asus kullanan arkadaştan aldım. size tavsiyem bırakın xp, xp olarak kalsın. yüz tarama, parmak izi vesayre bunlarla hiç uğraşmayın. lazımsa vista'ya girer kullanırsınız.

• m51= T9300 , 2.5 ghz penryn işlemci, 2bg ram,250 gb hddisk
    1 aydan fazla kullnadm bir problemle karşılaşmadım ne mavi ekran ne de başka bir problem,xp kurmadım kurmayı da düşünmüyorum.
    ben genelde grafik programları kullanıyorum. Vistada Solidsworks 2008 de çalışırken aynı anda windows media playerda vidyo yürütülüyor bazen winamp5 de açık oluyor, takılma olmuyor bilgisayarda. oyun çok fazla oynamıoyrm arada bi pes2008 battlefield 2148 ,crysis oynuyorum bi takılma olmuyor. Yani benm için xp ye geçmemde bi sebep yok. belki ilerde daha iyi donanım isteyen programlar çıkarsa xp ye geçerim.
    donanımsal veya yazılımsal bir sorunla karşılaşmadım henüz dilerim kimse de karşılaşmaz...kolay gelsin herkese....
  • arkadaşlar! xp'den vaz geçiyorum.

vista'da 174.31 driver'ı xp'den daha fazla performans veriyor. kağıt üstünde xp iyi ama oyun oynarken vista daha iyi. yalnız not düşeyim: henüz xp'ye 174.70 driver'ini kurmadım. kurunca yazarım.
  • quote:

arkadaşlar! xp'den vaz geçiyorum.

vista'da 174.31 driver'ı xp'den daha fazla performans veriyor. kağıt üstünde xp iyi ama oyun oynarken vista daha iyi. yalnız not düşeyim: henüz xp'ye 174.70 driver'ini kurmadım. kurunca yazarım.

buradan en güncel 174 serisi driver'ları bulabilirsiniz:
    http://www.laptopvideo2go.com/forum/index.php?showforum=89

yenisini kurmadan önce eskisini kaldırmayı unutmayın. ayrıca kurarken "sürücü imzalanmadı" uyarısı veriyor.

ama vista skorum 3650'den 3995'e çıktı.

• quote:

ben m51in T8300 değil T9300, 2.4ghz değil 2.5 ghz olduğunu sanıyorum.?...

benim alet m51 değil zaten, F8. imzamda yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest -- 22 Mart 2008; 13:48:03 >
  • Ses (hoparlör) çıkışı var mı bu alette arkadaşlar? Ve bahsi geçtiği üzere sol hoparlöründe genel bir problem var mı?
  • DELL 1720 ye göre nasıl bir laptop ekran boyutu dışında?
  • Asus M51SN mi? DELL 1720 mi? İkisi arasında kaldım. Asusun bu modeli yeni. Xp driverları yokmus ama DELL in var kafam iyice karıştı nasıl alcam bilemiyorum
  • arkadaşlar bu cihazı bugün ankarada ankamall alışveriş merkezinde gördüm çöok güzel kasası fiyatı orda 1899$+kdv fakat peşin alımlarda %19 indirim yapıolarmış hesaplarsak 1538$+kdv ye gelio peşin fiyatı bhu fiyatı bazı kartlara bonuş acses falan bi kaçtane saydı 6-8 taksite bölüyolarmış fiyatı bana uygun geldi sizce nasıl?
    ben en düşük pcdepoda gördüm 1615$+kdv olarak.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.