Şimdi Ara

ASUS M51 SERİSİ KULLANICILARI (474. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.598
Cevap
8
Favori
572.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 472473474475476
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim ekran kartı çok ısınıyordu, en sonunda bir gün açılmaz oldu gittim ekran kartı chipsetini değiştirdim 120 TL masrafı var, termal macunu yeniledim, fan hızlarını yükselttim yük altında 60-70 dereceyi geçmiyor, benimde öncede 80-90 C' larda dolaşıyordu fakat artık kafam rahat fanıda yağlattık sıfır ses...

tek ihtiyacım olan SSD Hard disk onuda alıcamda aynı zamanda dahili hard diski harici olarak kullanacağım arşim görevi görecek.. Win7 yüklü halihazırda.. hala i5 i7 ye ihtiyaç duymadım... duyunca alırım yeni bi laptop :]

anakartını değiştirme girişiminde bulunan SATA 3 destekli bir anakart uydurabilen varmı acaba m51'e?
  • arkadaşlar nasılsınız ??Bu arada bişey sormak istiyorum.M51sn'de battlefiled 3 oynayan var mı ?Ben 1024 çözünürlükte low-medium arası oynayabilirim(Overclocklu) ama ses sorunu var oyunda.sizde de böyle mi ? bide modern warfare 3 oynayan var mı?
  • Arkadaşlar M51Sn yi Hdmi ile LCD tv bağlayabilirmiyiz?
  • neden bağlayamayalım ki hocam ?

elbette bağlayabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evomania

neden bağlayamayalım ki hocam ?

elbette bağlayabilirsiniz

DV1 soketinden mi bağlayacağız?
  • Bugün arka kapağı açtım soğutucunun olduğu bölgeyi havalandırma deliklerini temizledim o müthiş sesli çalışma kesildi sessiz çalışıyor şimdi
  • sizde sadece dvi çıkış var sanırım.

dvi-hdmi aparatlar vardır ondan alıp bağlayacaksınız.

ama ses aktarmayacağını düşnüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evomania

sizde sadece dvi çıkış var sanırım.

dvi-hdmi aparatlar vardır ondan alıp bağlayacaksınız.

ama ses aktarmayacağını düşnüyorum

Ses çıkmazsa bi anlamı yok bağlantıyı yapıp Hd film oynatacaktım
  • ben biraz bakinayim hocam.

belki kulaklik cikisiyla dvi cikisini birlestirip tv deki hdmi a takinca ses veren aparatlar olabilir. ben ses sistemi vardir diye dusunmustum sizde. ben bilgisayari degistirdigim halde(hdmi ki bir model aldim) hala vga ile baglanip sistemden ses aliyorum

ps3 kapatiyor olan tek hdmi girisini.
  • benim de ekran chipi değişti crysis2 sorunsuz oynuyorum,menteşe kapaklarından biri sticker hevesim nedeniyle kırıldı,onun dışında bende de wd scorpio black 750 gb var idare ediyor her türlü win7 64 bit kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skaarj

benim de ekran chipi değişti crysis2 sorunsuz oynuyorum,menteşe kapaklarından biri sticker hevesim nedeniyle kırıldı,onun dışında bende de wd scorpio black 750 gb var idare ediyor her türlü win7 64 bit kullanıyorum.

hay maşallah bende 5.seneye giriyom pc ile crysis 2 birden daha hafif grafikler dıyorlar lakın denemedım
    görüşünüz nedir ? ram ne kadar sizin ?
  • slm arkadaşlar
    asus m51va serisi benm bilgisayarım ama win 7 ultimate(x64) e geçtiğimden beri şu sorunlarla karşılaşıyorum

1-express gate çalışmıyor
    2-altec lansing tuşları çalışmıyor(sadece iexplorer tuşu çalışıyor)
    3-parmak izi okuyucu çalışmıyor
    4-5.1 sesi nasıl aktif hale getireceğim...

bilenlerden yardım bekliyorum..

t9400 anakart, 2.53 core2duo işlmeci, ati radeon hd3650 ekran kartı
  • T9400 anakart degil islemci modeli.

Her neyse.

Suruculer eksik

Asusun sitesinden indirmeniz gerekiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim emektar max payne 3 ü bile oynatıyor vay bee
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hazan

Bizim emektar max payne 3 ü bile oynatıyor vay bee

Bi zamanların en iyi özelliklerine sahip bilgisayarıydı,şimdi emektar olsada yetiyor yinede
  • Arkadaşlar, benim de uzun zamandır ihmal ettiğim Asus M51VR notbook var, ancak bu notbook'u tekrar kullanışlı hale getirmek istiyorum. Bunun için öncelikle format atmam gerekiyor.
    1-Nasıl format atacağım konusunda yardımcı olabilir ya da kaynak verebilirmisiniz?
    2-Şimdiye kadar hiç bir driver indirmedim önerileriniz var mı?
    Teşekkürler...
  • Bu sayfa öldümü ya, yazık olmuş eskiden son derce verimli, üretici bir sayfaydı. Sağlık olsun...

• quote:

Orijinalden alıntı: komutan16

Bu sayfa öldümü ya, yazık olmuş eskiden son derce verimli, üretici bir sayfaydı. Sağlık olsun...

Model öldü komutan
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfzb67

quote:

Orijinalden alıntı: komutan16

Bu sayfa öldümü ya, yazık olmuş eskiden son derce verimli, üretici bir sayfaydı. Sağlık olsun...

Model öldü komutan

Dostum öldü de vallahi ben halâ vazgeçemedim. Bir de yavaşlama sorununu çözebilsem sorun olmayacak...

• quote:

Orijinalden alıntı: nessy

benim ekran kartı çok ısınıyordu, en sonunda bir gün açılmaz oldu gittim ekran kartı chipsetini değiştirdim 120 TL masrafı var, termal macunu yeniledim, fan hızlarını yükselttim yük altında 60-70 dereceyi geçmiyor, benimde öncede 80-90 C' larda dolaşıyordu fakat artık kafam rahat fanıda yağlattık sıfır ses...

tek ihtiyacım olan SSD Hard disk onuda alıcamda aynı zamanda dahili hard diski harici olarak kullanacağım arşim görevi görecek.. Win7 yüklü halihazırda.. hala i5 i7 ye ihtiyaç duymadım... duyunca alırım yeni bi laptop :]

anakartını değiştirme girişiminde bulunan SATA 3 destekli bir anakart uydurabilen varmı acaba m51'e?

Fan hızlarını nasıl yükselttiniz?
  • 
Sayfa: önceki 472473474475476
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.