Şimdi Ara

ASUS M51 SERİSİ KULLANICILARI (473. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.599
Cevap
8
Favori
572.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 471472473474475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sıcaklıkla alakalı ani ısınma yaşıyor olabilir hocam.

termal macunu yenilemek gerekebilir.
    salakça ama bazen format da çözüm oluyor. mavi ekran falan vermiyor değil mi ?
  • 1. directx encountered an unrecoverable error. check the readme for possible solutions .
    böyle bir hata çıktı şimdi reset attıktan sonra .
    2. programda ekran kartı altında ki GPU core sıcaklık değerinde max 115 C çıkmış
    3. mavi ekranda oldu ama bir kere öyle sık sık olan bir durum değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genccimbomlu -- 25 Aralık 2011; 13:14:03 >
  • google talk kulanıyorsanız özelden konuşalım biraz. pm atıyorum mail adresimi
  • Merhaba; benim bilgisayarın ekran kartı bozudu, ekranda garip garip çizgiler var ve de ekran 6 parçaya bölünmüş durumda. Ekran kartını ısıtınca düzelitor makine (bir nevi fırınlama). Garantisi çoktan bitti. Ekran kartının değişme imkanı yok zannedersem. Bir önerisi olan varmı ? Makine çöpe mi gidiyor yoksa?
    Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helpmeplease -- 25 Aralık 2011; 14:02:05 >
  • chipset değiştirilir
    oyun unutulur günlük kullanımda görüntü düzelir
    kesinlikle yeni sürüm driverları görmez eski sürüm driverlar kurulu olur.
  • Biraz daha bilgi verirmisiniz. Benim anladığım doğru düzgün bir çözümü yok yani, yanlışsam düzeltin. Laptopa sürekli ihtiyacım var, aniden bozulması hiç işime gelmez. Son olarak fiyat konusunda bir tahmininiz varmı chipset için?
  • 150ye kadar fiyat biçerler ideali max 120 ye yaptırmaktır.
    günlük kullanımda sorununuz ortadan kalakr. ama tekrar bozulmaz grantisi vermezler 1 ay sonra gidebilir yine
    oyun falan oynamazsınız netbook gibi kullanırsınız makinayı. internet,office programları falan. AutoCad kullanırsınız. ama photosop vb işlerine girerseniz ya da ne bileyim call of duty mw3 battlefield 2-3 crysis 1-2 oynamaya kalkarsanız oynayamazsınız

maalesef adamakıllı bir çözümü yoktur evet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evomania -- 25 Aralık 2011; 14:37:03 >
  • benim ms51 3 yaşına geldi artık.3 sene önce hemen hemen tüm oyunları oynatabiliyordu ama şimdi en basit oyunları bile açmıyor.Yakında yeni bir laptop ya da güçlü bir masaüstü düşünüyorum.
  • Chipset deiştirildi, şimdide bilgisayar açılır açılmaz fan full devir çalışıyor, hiç durmuyor. Neyi beceremedi bunlar? Yoksa normal mi?
  • S.A. iyi forumlar,

Asus M51 Sn 250 DV modeli laptopum var. 4gb ram, 500 gb 7200rpm WD Scorpio Black harddisk taktım. Bunları yapalı çok uzun zaman oldu. Windows 7 64bit driverları bulmuştum ve sistemimi ona yükseltmiştim. Format atmak istiyorum fakat driverları bu sefer bulamadım :/ yardımcı olabilir misiniz lütfen. Bir de bir sorum olacak. Benim bu laptopla oynayamadığım bir tek oyun var o da Need For Speed Run. Onun dışında Crysis 2, Call of Duty Modern Warfare 3, Assassin's Creed Revelations, Rage, DarkSiders hepsini oynuyorum. Need For Speed Run'ı oynayabilen var mı?
  • cdnin içinde 64bit vista driverları var onları kullan çoğu uyumlu olması lazım.

ekran kartı için driverı ayrı bulabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slapert -- 6 Ocak 2012; 23:56:34 >
  • sıfır ekran chipset ne kadar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: slapert

cdnin içinde 64bit vista driverları var onları kullan çoğu uyumlu olması lazım.

ekran kartı için driverı ayrı bulabilirsin.

Ekran kartı dışındaki güncel driverları bulmamın bir yolu yok mu?
  • everest gibi bir programla parçaların ismine bak googledan arat o şekilde bulabilirsin varsa.
  • quote:

everest gibi bir programla parçaların ismine bak googledan arat o şekilde bulabilirsin varsa.

teşekkürler mecbur o seçeneğe kaldık zaten belki elinde olan ya da site bilen vardır demiştim:/
  • http://drp.su/drivers/notebooks/?v=ASUS&m=M51Sn&id=242&l=en

böyle bir link buldum ama bilmiyorum işinize yarar mı.
  • quote:

http://drp.su/drivers/notebooks/?v=ASUS&m=M51Sn&id=242&l=en

teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahymnet

quote:

http://drp.su/drivers/notebooks/?v=ASUS&m=M51Sn&id=242&l=en

teşekkür ederim

rica ederim.
  • Arkadaşlar merhaba 3 yıldır sorunsuzca ve keyifle kullandığım m51 sn 250dv modelini satacağım ve yerinehttp://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/asus-k53sv-sx1006v-k53sv-core-i7-2670qm-22ghz-4gb-ddr3-750gb-156-dvdrw-2048mb-gt540m-cam-bt-w7pr/productdetails.aspx?I_ID=58027 bunu düşünüyorum.Vatanda kampanyalı 1700 civarı. Başka önerebilceğiniz bir markada yada model varmı? Full hd montajı yaptığım bir masaüstüm var ancak seyehatlerimden dolayı dizüstüylede montaj yapmam gerekebiliyor. ( En azından full hd olmasada hd montajı kaldırabilecek bir model. ) 1500-2000 lira arası bir fiyat düşünüyorum.Şimdiden teşekkürler.

• k53 iyi ama, siz yine de konu açın isterseniz notebook bölümüne.
  • 
Sayfa: önceki 471472473474475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.