Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 ASUS M5A78L-M LX3 + Fx6100 + 8gb ram ve Xigmatek Gaia II Soğutucu Satın Al 28 Eylül 2020 12:01 1 1 ASUS M5A78L-M LX3 + Fx6100 + 8gb ram ve Xigmatek Gaia II Soğutucu ASUS M5A78L-M LX3 + Fx6100 + 8gb ram ve Xigmatek Gaia II yeni bilgisayar aldığım için anakart işlemci ram ve soğutucu boşa çıkmıştır Herhangi bir sıkıntısı vs yoktur.ürünler için istediğim fiyat 650 tl dir İstanbul Avcılardan yada Avcılar metrobüsten elden teslim edebilirim yakın bölgelerde de elden teslim edebilirim Önceliğim elden teslimdir görerek alınSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 650 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Laptop almak için satıyorum Rx590 ekran kartlı sistem ASUS M5A78L-M LX3 + Fx6100 + 8gb ram ve Xigmatek Gaia II Soğutucu Poe Legion Lig Exalted Jack Daniels Matara
Özelden yazdım hocam ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Laptop almak için satıyorum Rx590 ekran kartlı sistem ASUS M5A78L-M LX3 + Fx6100 + 8gb ram ve Xigmatek Gaia II Soğutucu Poe Legion Lig Exalted Jack Daniels Matara
>>>> fiyat 600 tl olarak güncellenmiştir ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Laptop almak için satıyorum Rx590 ekran kartlı sistem ASUS M5A78L-M LX3 + Fx6100 + 8gb ram ve Xigmatek Gaia II Soğutucu Poe Legion Lig Exalted Jack Daniels Matara
Ürün satılmıştır. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Laptop almak için satıyorum Rx590 ekran kartlı sistem ASUS M5A78L-M LX3 + Fx6100 + 8gb ram ve Xigmatek Gaia II Soğutucu Poe Legion Lig Exalted Jack Daniels Matara