Şimdi Ara

ASUS m5a97 Hakkında bir kaç soru????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir kaç merak ettiğim sorum var, beni aydınlatırsanız cok memnun olurum.

1)Güney köprüsü ve kuzey köprüsü nedir? Ne işe yararlar? (bazıları oc yaparken, "güney köprüsünde ısınma problemi var" tarzı şeyler yazmışlar)

2)Asus m5a97 model anakart aldım. Bu anakartta MemOK tuşu var nedir ne işe yarar ne zaman kullanılır?

3)Yine aynı anakartta EPU Processor ve TPU Processor var bunlar nedir ne işe yararlar?

4)Bu anakartın bazıları Rev1 bazıları Rev2 imiş. Rev nedir? Rev1 ile Rev2 arasındaki temel fark nedir?Anakartın Rev1 ya da Rev2 oldugunu nerden anlarız?

• kuzey köprüsü kuzeydeki ,güney köprüsü güneydeki yongalar arasındaki haberleşmeden sorumludur.Ben arkadaşa aldım sıkıntı yok ısınmayı kafana takma sorun olmuyor çok kullanan var.

burda bazı özelliklere değinmişhttp://www.vatanbilgisayar.com/anakart/asus-m5a97-m5a97-amd-970sb950-am3+-ddr3-2133mhz-(oc)-usb-30-sata-30-anakart/productdetails.aspx?I_ID=55742

not: vaandan alıcaksan hafta sonu indrimini bekle yoksa çok pahalı teknofiyata arat daha uygun fiyat bulursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soykanhalil -- 21 Eylül 2012; 17:54:41 >

• memok anladıgım kadarıyla ram ile anakartın uyuymaması durumda devreye giriyor, düğmeye basıyorsun uyum sağlıyor. Eğer böyleyse malzemeleri birleştirince ne olur ne olmaz diye bu tusa basmalı mıyım sistemi calıstırınca, yoksa uyum sağlamadıgını anladıgımda mı kullanmalıyım bu özelliği?

Birde bu rev olayı nedir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    radeon için bi soru
    22 yıl önce açıldı
    Asus z97-A Nasıl bir kart?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.