Şimdi Ara

asus m5a97 R 2.0 ve corsair 200r kasa fanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar, daha taze makina topladım;

* Corsair 200r kasamda 4 adet boş fan takma bölümü var, anakartımda ise 3 chassis ve 1 CPU fan girişine sahibim (4 pinlik), geriye kalan 4 adet boş fan yuvasına 120 mm'lik fan takmak istesem nası bağlayacağım bunu merak ediyorum.

* Fan girişlerim 3 pinli fakat anakarttaki girişler ise 4 pinlik, gayet sağlıklı çalışıyorlar 1200 RPM civarında bir dönüş hızına sahipler ama o 1 pin neden dışarda kaldı onu anlamış değilim

* Eski atx kasamdan çıkardığım bir fanı kullanmaya başladım 1800 RPM gibi bir hızla dönüyor kendisi fakat çok ses çıkarıyor acaba bunu nasıl kontrol edebiliriz?

* Sizce Chassis Fan dönüş hızları kaç olmalı? ( ege kıyısında bir yaz geçirdiğim için muazzam bir hava sıcaklığına sahibiz böyle nemli nemli )

• Merhaba, fanlar için bir fan kontrolcü alabilir hepsini tek bir yerde toplayabilirsiniz. Bu sayede hem ses sorunu ortadan kalkar hemde rahatlıkla tüm fanları aktif olarak kasanızda kullanabilirsiniz.
    Örnek:http://www.teknobiyotik.com/overclock-sogutucu-modding/fan-kontrolcu.html

İyi forumlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.