Şimdi Ara

Asus m5a97 r2.0 ve DAHASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #Anakart
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Merhaba arkadaşlar sistemimi güncellemek için satıyorum...
    daha doğrusu güncelledim sadece ram eksik eğer elinizde ram varsa takasta yapabiliriz 16gb 3200mhz ram istiyorum
    parçaları şuan aktif olarak kullanmaktayım

------ Komple set olarak satmak önceliğimdir ------

- AMD fx 8370e az elektrik harcayan model...kutusu mevcut stok fanı mevcut hiç kullanılmadı 2 sene önce alındı asla overclock v.b şeyler denenmedi zaten yapmasınıda bilmiyorum (satildi)

- 4+4 toplamda 8gb 1333 mhz ram bir adet kingstone marka bir adet pqi marka pasif soğutuculu (satildi)

- Asus m5a97 r2.0 anakarta gömülü orjinal 40tl değerinde kalıcı windows 10 pro 32/64 bit pro lisansı vardır 2.5 sene önce alındı backplatesi vardır hiçbir sorunu yok garanti belgesi faturası v.b mevcut ancak kutusunu kayıp ettim pazarlık için mesaj atmayın (200 tl)

- Aerocool kcas 600w 80+ bronze psu 2 ay önce alındı faturası garanti belgesi ve tüm kutu içeriği mevcut gtx 1070 için 8+8 pci olmadığı için satıyorum (Satildi)

- Xfx 6870 ekran kartım kartımda hiçbir sorun yok kutusu mevcut garantisi bitmiştir orjinal fanı arızalandı kendim fan uydurmaya çalıştım fiziksel olarak görüntüsü pek güzel durmuyor ancak hiçbir sorunu yok isteyenlere test yapıp ekran görüntüsü atabilirim (150 TL)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tofita64 -- 7 Temmuz 2017; 16:14:10 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.