Şimdi Ara

ASUS M5A99FX PRO 2.0 ses problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar sorunum anakarta 5+1 ses sistemi kullanmaktayım yaklasık 2 aydır sorunsuz bir şekilde. Bilgisayar kasamın ön panelinde bulunan ses jakları bozulduğu için 3 hafta kadar kulaklıkğı arka anakart ses cıkısından kullandım dün tamir ettirdiğim ön panel jaklarımı montajladım şöyle bir sorun ile karşılaştım windows 8 kullanmaktayım.

Realtek hd programında analog jak göstergelerinin olduğu yerde arka jak girişini ön ses çıkışı ve kulaklık olarak görüyor ön taraftakileri ise arka taraf olrak görmekte ikisi yer değiştirmiş.Böyle olunca hem ses sistemini hemde ön panel kulaklık kullanacak olmam cok zorlastı 2sinden birini kapatmam gerekiyor jaklarda problem yok yapmış olduğum işlemler

konnetör yeniden görevlendiriliyor kısmından ayarlamalar yaptım olmadı
    ön panel ses gidişini anakarttan cıkarttım sorun devam etti
    Bilgisayara format attım tekrar win8 yükledim değişen birşey yok
    en son bios güncellemesi yaptım sorun devam ediyor

şimdi ki yapacağım işlemler ise tekrardan tek tek bios güncellemeleri yapmak eskiye doğru gideceğim

başka önerisi olan veya yardım edebilecek biri olursa çok memnun olurum.
     ASUS M5A99FX PRO 2.0 ses problemi ASUS M5A99FX PRO 2.0 ses problemi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iskaos -- 2 Şubat 2014; 16:52:59 >

• Gigabyte x79 ud3 anakartta da benzer problem yaşadım. Takip

Bence BIOS güncellemeyle falan uğraşmayın. Bunu ses sistemleriyle ilgili kısma sorun bir de..
  • kitapcığından baktım herşey normal gözüküyor arka taraf ön cıkış olrakmış esn son biosu yüklemiş oldum bu sayede hala uğrasıyorum bi kaç ayar deniyorum realtek içinde onuda güncelledim manuel olrak geçiş yapabiliyorum kulaklık kullanacağım zaman onu varsayılan yapıyorum kullanmayacağım zman ise hopörlörü neden böyle oldu anlamadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.