Şimdi Ara

ASUS MARKA ANAKART TAVSİYE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm üstatlar bana asus marka iyi bi anakart lazımne ucuz ne de çok pahalı olmamalı.bide şunu merak ediyorum anakart ekran kartının performansını ne kadar etkiliyor.şimdiden teşekkrler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan_koc -- 11 Ağustos 2007; 13:53:48 >

• Neden Asus, sırf hava olsun diye mi? Şunu bil ki Asus'un yeni anakartları eskisi kadar iyi değil.
  • peki o zaman iyi bi anakart tavsiye edermisin çift çekirdek işlemci almayı düşünüyorum
  • ASUS M2-AVM 110 ytl
    OC Potansiyeli Yüksek
    Onboard x1250 ekran kartı ile rahat gta serisi, nfs serisi oyunları oynayabilirsin

ama aynı özelliklere sahip Biostar TA 690 G board u öneririm
  • quote:

Orjinalden alıntı: BySerkan

ASUS M2-AVM 110 ytl
    OC Potansiyeli Yüksek
    Onboard x1250 ekran kartı ile rahat gta serisi, nfs serisi oyunları oynayabilirsin

ama aynı özelliklere sahip Biostar TA 690 G board u öneririm

dostum sen dalgga falan mı geçiyorsun?adam zaten elindeki sistemle o dediğin oyunları hoplatır ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: mahmut_cinar
    dostum sen dalgga falan mı geçiyorsun?adam zaten elindeki sistemle o dediğin oyunları hoplatır ya

ordan bakınca öyle mi görünüyo

f/p olarak en iyi anakartı söyledim ben
  • bana göre de o sistem o tür oyunları zorlanmadan oynar yani asrock vsta o orta derecede güzel bir anakart
  • paradan kaçma p5b al bak keyfine
  • valla iice kafam karıştı.ben test drive ,dırt,lost planet gibi oyunları zaten rahatça oynayabiliyorum.benim istediğim ekran kartından daha iyi performans almak
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkan_koc

slm üstatlar bana asus marka iyi bi anakart lazımne ucuz ne de çok pahalı olmamalı.bide şunu merak ediyorum anakart ekran kartının performansını ne kadar etkiliyor.şimdiden teşekkrler

XFX - 650I ULTRA GİGATEK

XFX - 680I LT SLI GİGATEK

MSI - P35 NEO2-FR GİGATEK

• quote:

Orjinalden alıntı: serkan_koc

slm üstatlar bana asus marka iyi bi anakart lazımne ucuz ne de çok pahalı olmamalı.bide şunu merak ediyorum anakart ekran kartının performansını ne kadar etkiliyor.şimdiden teşekkrler

Mart gibi aldığım ASROCK 775dual-vsta anakartla daha önceden fx5200 kullanıyordum. TDU için Palit 7600GS SONİC aldım ( ilk önce galaxy 7600gs almıştım sonra değiştirdim.) ama bu ikiliyle fx5200 ile oynadığım oyunda bile sorun çıkartıyordu. ( Sims2 ve carbon) Şu an Msi P35 NEO F kullanıyorum ve hiç bir sorunum yok.

• quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

Neden Asus, sırf hava olsun diye mi? Şunu bil ki Asus'un yeni anakartları eskisi kadar iyi değil.

Çok merak ettim havayla ne alakası var ve eskisi kadar iyi olup olmadığını nereden biliyorsun ? Sence bu söylediklerin insanları yanlış yönlendirmek değil mi ?
    Pahalı modelleri o paraları haketmiyor de anlayalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Merzah

quote:

Neden Asus, sırf hava olsun diye mi? Şunu bil ki Asus'un yeni anakartları eskisi kadar iyi değil.

Çok merak ettim havayla ne alakası var ve eskisi kadar iyi olup olmadığını nereden biliyorsun ? Sence bu söylediklerin insanları yanlış yönlendirmek değil mi ?

• quote:

Orjinalden alıntı: Merzah

quote:

Eskilerden beri bilinen bir şey var ki, anakart deyince bilgisayar konusunda yeni sayılabilecek kullanıcıların aklına ilk Asus gelir ve bu kullanıcılar "Asus en iyisi" diye düşünüp başka marka düşünmezler. Hatta "benim 512 Mb ekran kartım var" dermiş gibi "benim Asus anakartım var" diyerek hava atabilirler.

Asus anakartların eskisi kadar iyi olmadığı konusunda iki diyeceğim şeyden birini sen söylemişsin (pahalı modellerin fiyatlarının çok uçuk olması) diğer diyeceğim şey ise P5B gibi bazı ucuz modellerin kalitesinin sonradan düşmüş olması ve çeşitli sorunlarının olması. Bunu DH tecrübeme dayanarak söylüyorum.

Gerçek şu ki Asus artık en iyi anakart markası değil ve anakart seçiminde bakılacak markalar listesinde kesinlikle ilk sırayı hak etmiyor.

• üstadım asus tan iice soğudumben. artık msı yada giga byte almakistiyorum bu iki marka arasından hangisini önerirsiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.