Bildirim
Asus marka notebooklar için ne diyorsunuz
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
1.sınıflar,toshiba-sony-hp-ibm
2.sınıflar,acer-dell
3.sınıflar,asus-f/s,lg
4.sınıflar,msi-monster
durum bu.artık sen karar ver.1. sınıfları tercih edersen memnun kalırsın kesin.
TOSHİBA M70-160
SONY VAIO VGN-FS415M
HP Pavilion DV5196 (EW776EA)
LENOVO (IBM) TPZ60m
ACER ASPIRE AS5672WLMI
DELL INSPIRON 6000
ASUS A6JC
bunlardan birini al.güzel laptoplar avsie ederim. -
Çoğu laptop firmalarının ÇİN'de fabrikaları var. Ondan dolayı Made in China yazıyor. şimdi DELL veya ACER alsanda yine Made in China yazacak
quote:
Orjinalden alıntı: AnestezistDr
Arkadaşlar Asus Marka bir Notebook almayıdüşünüyorum . Fakat Çin malı imiş Siz ne dersiniz . Veya marka öneriniz var mı .? Şimdiden teşekkürler
-
hp-asus-dell-toshiba-ibm-acer- daha aklına gelen ne varsa hepsi çin malı made in china yazar çin malı almaktan başka şansın yok kaldıki asus sınıfında bir numaradır eğer alırsan kasa kalitesinden anlarsın. -
quote:
Orjinalden alıntı: toshibam70
2.sınıflar,acer-dell
3.sınıflar,asus-f/s,lg
4.sınıflar,msi-monster
TOSHİBA M70-160
SONY VAIO VGN-FS415M
LENOVO (IBM) TPZ60m
ACER ASPIRE AS5672WLMI
DELL INSPIRON 6000
ASUS A6JC
bunlardan birini al.güzel laptoplar avsie ederim.
bu sıralamayı kim yapmış?
msi ve monster aynı kalite de mi? -
quote:
2.sınıflar,acer-dell
3.sınıflar,asus-f/s,lg
4.sınıflar,msi-monster
TOSHİBA M70-160
SONY VAIO VGN-FS415M
LENOVO (IBM) TPZ60m
ACER ASPIRE AS5672WLMI
DELL INSPIRON 6000
ASUS A6JC
komik bi sıralama olmuşş -
quote:
Orjinalden alıntı: Kotiledon
quote:
2.sınıflar,acer-dell
3.sınıflar,asus-f/s,lg
4.sınıflar,msi-monster
TOSHİBA M70-160
SONY VAIO VGN-FS415M
LENOVO (IBM) TPZ60m
ACER ASPIRE AS5672WLMI
DELL INSPIRON 6000
ASUS A6JC
komik bi sıralama olmuşş
Toshibam70 kardeş'e söyledik yanlış bir sıralama diye, yinede forumlarda yazıyor. Marka değil model sıralaması yapmak daha doğruuuu
-
quote:
Orjinalden alıntı: ak_onair
quote:
quote:
2.sınıflar,acer-dell
3.sınıflar,asus-f/s,lg
4.sınıflar,msi-monster
TOSHİBA M70-160
SONY VAIO VGN-FS415M
LENOVO (IBM) TPZ60m
ACER ASPIRE AS5672WLMI
DELL INSPIRON 6000
ASUS A6JC
komik bi sıralama olmuşş
Toshibam70 kardeş'e söyledik yanlış bir sıralama diye, yinede forumlarda yazıyor. Marka değil model sıralaması yapmak daha doğruuuu
walla model bile zor sıralanır,
mümkün değil herkesin kabul ettiği bi sıralama yapmak.
-
asus kendini dunyaya kanitlamiş kalitede fiyat ve erformans acisindan ercih edilebilecek bi makina.. -
asus bir dünya markası ve uluslararası garantiside iki yıl -
Asus notebookta tartışılmaz. Fiyatları da zaten oldukça yüksek yalnızca pazarda ismi duyulsun diye Türkiye'de bazı modellerde uygun fiyat seçeneği sunuyor. Dizayn, kasa kalitesi, performans açısından kullanıcısı olarak tavsiye ederim.. Asus=Uzmanların Seçimi Bu sloganı boşuna koymamışlar... Herkes bir sıralama yapıyor bunlara takılma ki sıralama yapan arkadaşın isminden ne kadar tarafsız olduğu anlaşılyo, kullanmayan Asus son sıraya bile kor yani...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi increase -- 22 Mayıs 2006; 2:17:44 > -
sony ve toshiba dada made in china yazıyor.bunların esas üretim yerleri japonya.işçilik daha ucuz çin de bunun için fabrikayı çine kuruyolar.böylece daha ucuza geliyor.daha çok kar ediyorlar.durum bu. -
quote:
Orjinalden alıntı: MAG
quote:
Orjinalden alıntı: ak_onair
quote:
quote:
2.sınıflar,acer-dell
3.sınıflar,asus-f/s,lg
4.sınıflar,msi-monster
TOSHİBA M70-160
SONY VAIO VGN-FS415M
LENOVO (IBM) TPZ60m
ACER ASPIRE AS5672WLMI
DELL INSPIRON 6000
ASUS A6JC
komik bi sıralama olmuşş
walla model bile zor sıralanır,
mümkün değil herkesin kabul ettiği bi sıralama yapmak.
harbiden böyle bir sıralama olamaz
-
asus a3a aldım memnunum..benimle beraber datron,dell ve fs alan üç rkadasım daha vardı..EN SAĞLAMI ASUS çıktı... -
toshibanın birinci sınıf bir notebook olduğunu kesinlikle kabul rtmiyorum 3 tane toshiba notebook kullandım bence vasat note booklar ve kullandıklarım toshibanın pro satallite gibi iyi modelleriydi şu andada asus kullanıyorum oda bsns göre birinci sınıf bi note book değil ama toshibadan daha ii olduğu kesin toshiba isim yapmış okadar... -
quote:
sony ve toshiba dada made in china yazıyor.bunların esas üretim yerleri japonya.işçilik daha ucuz çin de bunun için fabrikayı çine kuruyolar.böylece daha ucuza geliyor.daha çok kar ediyorlar.durum bu.
kardeş bu kadar da sallanamaz yani. her attığın mesaj dalga konusu oluyor kendine çeki düzen ver biraz.
ona bakarsan sony nin panellerini lg üretiyor sen lg yi 4. sıraya koymuşsun. merak ediyorum hayatında hiç lg laptop kullandın mı ?
ya da en azından vitrinden bile olsa lg laptop gördün mü? -
Arkadaşlar @AnestezistDr bir soru sormuş ama hepiniz @toshibam70'in yazdıklarına yorum yapmışsınız. Asıl soruya adam gibi bir cevap yok gördüğüm kadarıyla.
Sevgili @AnestezistDr,
Çin malı olmayan marka yok diyebiliriz. Hemen hemen tüm markalar veya bu markaların bir çok modeli Çin'de yapılıyor.
İncelediğim kadarıyla ASUS gerek işçiliği, gerekse kasa kalitesi ile oldukça kaliteli ve diğer birçok markaya kafa tutacak bir marka (bence). IBM - Toshiba modellerine de bak derim. Ama bunlar kafana yatmaz ise bence ASUS alınabilir bir marka... -
walla benim sıralamam
1) Sony FE series
2)Toshiba Cosmio
3)Toshiba M ve A series with dual core
4)Asus W series
5)HP nx...
6)LG S1
Ben eski bir LG S1 kullanıcı olarak şunu diyebilirimki perfonsta üstüne yok görüntüde orta benim için görüntü önde geldiğinden Sony de yoğunlaşıyom -
asus cok iyi optik sürücüsüne dikkat et sadece baska marka olsun -
İyi günler,
Kendi deneyimlerime göre anlatmaya başlayabilirim.Notebook markası olarak Asus u hep Fiyat /Performans Oranı Ortalamanın üstünde ürünleri olan bir marka olarak görmüşümdür.Notebook kısmına gelince kendi Ailemde Asus Marka Notebook Kullanan 3 Kardeşim (baya çok değil mi:-) ) var.En eskisi Asus M6000 en yenisi de V6V(c).En eski notebook un durumuna bakarsam Monitöründe klavyesinde sorun yok(bahsettiğiniz renk kayması vs).Dvd Writer biraz sesli Ama hem zaman fakörü hem teknolojisi açısından doğal bir sonuç.Kasa kalitesi açısından baktığımda Geçirdiği 3 yılın izlerini taşıyor bilmiyorum başka bir markada aynı (eskimişlik diyeyim) olurmuydu.Ama fonksiyon açısından sorunsuz gidiyor.
Diğer makinelerde ilk yıllarını doldurdular,sorunsuz çalışıyorlar.
Kendi Makineme bakarsam,şimdilik Fan sesi duyulmuyor (sesiz ortamda da dinledim),Dvd sürücü sesiz sayılır.Eklanıda beklediğimden daha iyi....
Bu arada dvd-writer sürücüsü de Matshista dvd-ram olarak geçiyor (panasonic sanırım)
Benzer içerikler
- packard bell driver
- tamir süresi 20 günü geçerse
- casper mı lenovo mu
- heifer hangi markanın yan ürünü
- pt.com güvenilir mi
- google öne çıkan fotoğraflar
- macbook pro yurtdışı fiyatı
- bilgisayar açılmıyor
- firmware nedir
- safari takip edicinin profilinizi oluşturmasını engelledi ne demek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X