Şimdi Ara

***Asus Maximus Formula/Extreme Yardımlaşma Başlığı*** (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
3.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Ben uzun bir süredir, yaklaşık 5-6 aydır sorunsuz kullanıyordum. Bilgisayar genelde sürekli açık, bu sabah okula gitmeden önce kapat dedim. Geldiğimde bir programı sonlandır falan diyordu, sonlandır dedikten sonra kapandı. Ve daha açamıyorum bilgisayarı. Monitöre hiçbirşekilde görüntü gelmiyor.

LCD Poster CPU ID'den sonra DET DRAM yazıyor, ve öyle kalıyor. Nedir acaba bu sorun?
  • Maximus Extreme ıcın en ıyı bıos surumu hangısı arkadaslar..
  • Selam,
    Bende bu ana karttan aldım. 1010 watt lık da psu,gerisini de sağdan soldan, oradan buradan ikinci el olarak toplamaya çalışıyorum.Sistem için başka elimde hiç bir ürün yoktur.
    Sizlerden yardım istiyorum.Öneri ve tekliflerinizi bekliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MİLCİ

Selam,
    Bende bu ana karttan aldım. 1010 watt lık da psu,gerisini de sağdan soldan, oradan buradan ikinci el olarak toplamaya çalışıyorum.Sistem için başka elimde hiç bir ürün yoktur.

ramlerı takarken beyaz slota tak mavı de ekran kartı ıle cakısma ıhtımalı yuksek

• quote:

Orjinalden alıntı: Mickcasey

quote:

Selam,

ramlerı takarken beyaz slota tak mavı de ekran kartı ıle cakısma ıhtımalı yuksek

Nasıl yani !!! Mavileri boşuna mı koymuşlar? Ekran kartıyla neden çakışıyor?Ana kart da kusur mu var?
    Ben yeni giriyorum bu işlerin içine anlıyamadım.Bu dediğini biraz açabilir misin?Belki benim gibi yeni başlayanlara da senin bu tecrüben kılavuz olur,ben de dahil yanlışa düşmeyiz.

• quote:

quote:

quote:

Selam,

Nasıl yani !!! Mavileri boşuna mı koymuşlar? Ekran kartıyla neden çakışıyor?Ana kart da kusur mu var?
    Ben yeni giriyorum bu işlerin içine anlıyamadım.Bu dediğini biraz açabilir misin?Belki benim gibi yeni başlayanlara da senin bu tecrüben kılavuz olur,ben de dahil yanlışa düşmeyiz.

Yanlıs yazmısım mavı degıl beyaz slot olacaktı :) Aslında kullandıgın ramlede alakalı markası filan. Ben ocz reaper kullanıyorum beyaz slotlara takılı ıken her oyuna gırısımde 5 dk dan sonra kılıtlenme mavı ekran cıkıyordu. Barız cakısma vardı guc bela mavi slota ramlerın demırını yamultarak soktum ve cakısma bitti. Boyle 1 sorunla karsılasırsan dıye soledım gıdıp 4x1 gb ram alıp butun slotları oldurme alabılecegın en yuksek tek ramı almayı caslıs. Fotograf ekledım asagıya bi bak

http://img359.imageshack.us/my.php?image=07062008058gs6.jpg

• quote:

Orjinalden alıntı: skylineGTR_34

CRUCIAL BALLISTIX TRACER 2 GB 1066 MHZ bu ramleri maximus formula ile kullanan var mı detram falan oluyo mu????

maximus 2 formula da kullanıyorum sorunsuz...
  • @CONSTANTİNE_8905 onu soralı 1 sene olacak yakında, o zamanlar aldım crucial ama bende çalışmıyor düzgün 1066 açmıyor dual olarak. Ayrıca işlemciye voltaj verdirtmiyor anakart bunun sebebi de ramler galiba. Ram uyumsuzluğu yüzünden voltaj problemi yaşayan bi kişiye rastladım değişterecm bu aralar ramleri bakalım. psu 1000w ve q6700 var 3.2 de kullanmak zorunda kalıyorum......
  • Selamun aleykum arkadaslar

Yaklasik olarak 3 aylik Maximus II formula kullanicisiyim daha ufacik bir sorun cikarmadi bana hatta en cok korkyugum ve uymayacagini dusundugum Crucial 1066 mhz lik ramlar bile sorunsuz calisti isin ilginc yani vendor listesinde olmamasina ragmen anakart destekledi o kadar bekledim yeni bioslar ile desteklerler belki diye ama anakarti aldim baktim ki hic sorunsuz calisiyor ancak ufak bir sorunum var.

Crossfire ile ilgili 1 inci kart cok isinirken ikinci kart nerede ise 10 C dusuk isida oluyor neden anlamadim cozemedim yani sorunu ilk karta yuk daha fazla biniyor ama ikinci kartta oyle bir sorun yok suruculeri aktif ama yinede olmuyor yani CF calisiyor ama isilarda sorun var
  • quote:

@CONSTANTİNE_8905 onu soralı 1 sene olacak yakında, o zamanlar aldım crucial ama bende çalışmıyor düzgün 1066 açmıyor dual olarak. Ayrıca işlemciye voltaj verdirtmiyor anakart bunun sebebi de ramler galiba. Ram uyumsuzluğu yüzünden voltaj problemi yaşayan bi kişiye rastladım değişterecm bu aralar ramleri bakalım. psu 1000w ve q6700 var 3.2 de kullanmak zorunda kalıyorum......

yeni gormustum dikkatimi cekmis o yuzden yazmıstım....

bende q6700 kullanıyorum gunluk 3.5 ghz(4 e kadar gidiyor) 1050mhz(4-4-4-12) dual olarak kullanıyorum simdilik ...belki anakart bios undan kaynaklanıyordur.. bu arada benım anakart maximus 2 formula(p45)

cift sıralı mı sendiki tracer lar....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F.@.T.İ.H -- 18 Kasım 2008; 2:44:45 >

• Evet çift sıralı led var ramlerde. Psu dan başladım değiştirmeye işlemci, psu, ekrankartını değiştirdim şimdi bide ramleri deniyecem. Artık yine olmazsa toz konduramadığım maximus kaçacak yer arasın
  • quote:

Evet çift sıralı led var ramlerde. Psu dan başladım değiştirmeye işlemci, psu, ekrankartını değiştirdim şimdi bide ramleri deniyecem. Artık yine olmazsa toz konduramadığım maximus kaçacak yer arasın

eger oylese vay asus un haline...
  • Bu konu anakart çıktığı zaman maximus kardeşliği başlığı altında açılmıştı biraz geri gider bakarsanız yaşadınız sorunların çözümü orda var fazlasıyla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venom88 -- 20 Kasım 2008; 10:19:39 >
  • Herkese selam
    Donanımım aşağıdadır ama vista kurulu ve beni deli ediyor.Sistemim çok ağır çalışıyorBöyle şikayeti olan var mı?
    Yardım eder misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MİLCİ -- 15 Ocak 2009; 20:17:31 >
  • Kimse yok mu?. Huuuuu.
  • quote:

Kimse yok mu?. Huuuuu.

Hala kimsecikler yok ortada,herkes öldü mü ne?
  • Milci arkadasım 333mhz fsb ile 1600mhzde ramı nasıl kullanıyorsn ?
  • quote:

quote:

Kimse yok mu?. Huuuuu.

Hala kimsecikler yok ortada,herkes öldü mü ne?

bi üst mesaj da yazılmış DİKKAT !

http://forum.donanimhaber.com/m_19472815/mpage_24//tm.htm#29073718

• quote:

Milci arkadasım 333mhz fsb ile 1600mhzde ramı nasıl kullanıyorsn ?

Selam,
    Ben işlemciyi ikinci el bu siteden almıştım.Şu an orjinal halinde kullanıyorum.İleride su soğutma aldığımda denemelere başlayacağım.Alttaki imza da ilandan alıp yapıştırmaydı.Denenmiş bir şey yok.
  • Ok Anakart guzel guzel olmasına ama x38 cıpsetı cok kotu. fsb kasmadan ramın hızı artmıyor. Oda ıslemcıye ek yuk bındırıyor. 1800mhz ram ıcın 450 fsb lazım buda ıslemcının 333fsb oldugunu var sayarsak ıslemcıyı aglatmak oluyor :)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.