Şimdi Ara

***Asus Maximus Formula/Extreme Yardımlaşma Başlığı*** (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
3.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şu an deneme yapamadığım için bir yorum yapamam.Ama sen denediğine göre doğrudur.Birde elektronik biraz şans işi.İki işlemci aynı olmasına rağmen farklı hızlara ulaşabiliyorlar.Ana kartta da durum böylemi bilemiyorum.Sitedeki aynı karta sahip arkadaşlar bunu açık şekilde ortaya koyarlar diye düşünüyorum.
    Bu ana kartı olanlar yazarsa hep beraber görmüş oluruz.Açıkçası bende merak ediyorum.
  • Sistemimde kuruluşunda hata var çözemedim.
    Wista 64 tabanlıultimate var.
    Sistem hd bozulması sebebiyle yeni kuruldu ama internette bir linke bağlanmaya çalışırken hata veriyor.
    Ne nasıl yapıp kurtulayım.
    Yardım lütfen
  • selam arkadaşlar benim merak ettiğim bişey var anakartın kitapçığında ramleri daha iyi oc yapmak için sarı şilotlara takın diyor ama benim maxsimus da mavi ve beyaz silotlar mevcut beni bilgilendirirseniz sevinirim tşk
  • Arkadaşlar
    Maxımus extreme ana kart kullanıyorum.
    Makinam uzun süre açık durduğunda zırt bırt mavi ekran gelip kapanıp tekrar açılıyor bunun sebebini bilen var mı.
    Malzemeler aşağıda yazılı remler mavi slotlara takılı hata nerede? bilen varsa yazıversin lütfen.
  • Ai suite kullanıyorsan kaldır ve güç seçeneklerinden her zaman açık sekmesini seç ayrıca parçaların ısı durumu nedir ?
  • Arkadaşlar donanıma bakarak benim iyi bir PC kullanıcısı zannetmeyin.
    Benim ilk PC m de toplamaydı ama sağ olsun arkadaş kazığı yiyerekten pc sahibi olmuştum.
    Ama bu ikinci topladığım PC ve her parçasını kendim secerek topladım.
    Öyle aman aman PC den anladığım yok.
    'frmtrky' arkadaşım senin bahsettiğinden ''Ai suite kullanıyorsan kaldır ve güç seçeneklerinden her zaman açık sekmesini seç ayrıca parçaların ısı durumu nedir ?'' pek bir şey anlamadım.
    Bahsettiğin proğramı da kullanmadım.
    Ama kesinlikle şunu söyliyeyim kesinlikle O.C. yapmadım ve su soğutma almadan da yapmaya niyetim yok.
    Isı değerlerine de ayrıyetten PC mi kapatıp Biostan bakmam gerektiğini düşündüğümden şu an yapamıyorum.
    Ama bu arada PC min içindeki tozları hava kompresörüyle temizledim.Yaklaşık iki gündür bahsettiğim mavi ekran çıkıp tekrar başlama olayı olmadı.
    Hala problemin nereden kaynaklandığını bulamadım.
    Yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa çok sevinirim.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.