Şimdi Ara

Asus Maximus vıı Gene + i5 4690k mı Msı z97i gaming + i7 4790 mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba,bir hafta önce vatandan micro sistem topladım,i7 4790k msı gtx 970 ,air 240 ,corsair 2x4 ram ,120v soğutucu ve BASBELASı gigabyte z97 m h3d ,ısınmadan dolayı yenısyle değiştirmiştik.bosta 70 e çıkıyordu.dun oyun oynarken 85 90 dereceye geldi ve mavi ekran verdi.suan kafasına göre boşta 28 derecede de kalıyor 75 e de çıkıyor.

Asıl soruma gelırsek işlemci ve anakartı verip , ya i7 4790 ve msı z97ı gaming alıcam yada i5 4690k ve asus Maximus vıı gene alıcam.
    Sizce hangisini almalıyım,farklı onerılere de açığım micro atx ve mini itx olması koşulu ıle.agzım bır kere yandı kalıtelı bır anakart istiyorum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fragriq -- 25 Ekim 2014; 21:43:46 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• itx sistemde overclock yapmayacaksan ki normali budur 4690k işlemci almaktansa 4790 almak daha mantıklı ve yanında düşündüğün msi gaming anakartta bir sorun olmaması lazım yani sütten dilin yandı diye gidip maximus almana gerek yok bence.
  • Anakart için işlemciden kısılmaz. Zaten her iki anakart da fazlasıyla yeterli olur. Bozulup bozulmayacağının da anakartın fiyatıyla hiç bir alakası yok.
  • Forumdan biri 150liralik anakartla 4790k idi sanırım bu islemciye o.c yapmisti.anakarta cok para vermenin anlami yok gibime geliyor islemciye öncelik ver derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Direk 4790 al keyfine bak oc fln uğraşma.bende aynı ikilimde kaldım 4790 da karar kıldım.
  • 4790+H97M-D3H

Fazlası benden hediye olsun

• Cevaplar ıcın hepinize teşekkür ediyorum arkadaslar 3,4 ay sonra tekrar i7 4790k ya gecmek dusuncesıyle maximus gene ve 4690k aldım. Carpan kilitsiz islemci ıcıme sinmedi. 4690 satar 4790 â terfi ederiz artık.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.