Şimdi Ara

Asus Maximus VIII Gene güvenilir garantili nereden almalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar ben daha çok garanti olurda gerek olursa en güvenli en çok müşteriye önem veren siteyi öğrenmek için bu konuyu açtım.
    Bu kasaya sahip siteler vatanbilgisayar - webdenal - hepsiburada (sizin güvendikleriniz de varsa söyleyin) diye gidiyor.
    Kullanıcı memnuniyeti önde bildiğiniz garantilerinde yardım eden hangi siteler var. Çünkü daha monitör ve kasamı da türkiyeden alacağım (diğer bütün ürünler amazondan geliyorlar yolda) ve bunlar içinde garantisi güvenilir siteler istiyorum şimdiden çok teşekkürler.

• Ebrar Bilgisayarı tavsiye ederim. Oldukça güvenilirdir, sadece netten alışveriş ile de sınırlı değildir (Şubesi; Üsküdar/İstanbul'da) Şuan kullandığım anakartım maximus viii ranger'ı oradan aldım ayrıca asus x550jk laptop ve msi gtx 1070'imi de oradan aldım. Kargo firması olarak UPS ile anlaşmalılar ve UPS gerçekten diğer rezil firmalara nazaran işini daha iyi yapıyor. Müşteri hizmetleri de gayet iyi, ilgili ve açıklayıcı. Fiyatları ise çoğu firmalara göre daha uygundur.
  • İnventus gerçekten müşterilerine büyük önem veriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garanti hizmeti ve müşteri hizmeti farklı kavramlar kartın başına bir iş gelirse garanti için sms infocomla muhattap olursun diğer bütün firmalar aracı konumundadır. Yani vatan garantisi diye bir şey söz konusu bile değildir. Bu ürünlerin tek yetkili servisi infocomdur eninde sonunda bozulan ürün oraya ulaşır.

İyi müşteri hizmetleri dersen inventus uygun olacaktır.
  • Satış sonrası destek için İnventus derim ben de. SMS Infocomm ile yaşayacağınız sorunlarda da yardımcı olacaklardır tahminimce. Fakat @Nerd Miner'ın da dediği gibi asıl kararı verecek olan yurtiçinde nereden alırsanız alın SMS Infocomm olacak.
    Not: Bu konuda Sanalmarketim'in de satış sonrası desteği iyidir diye biliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Firienholt -- 4 Ağustos 2016; 0:43:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende eksenbilgisayardan memnun kaldım bozulan harddiskimi benim hatam olmasına rağmen değiştirmişlerdi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.