Şimdi Ara

ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 529₺ (Vatan Bilgisayar İçerir) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
2
Favori
8.442
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ahmetfx

quote:

Orijinalden alıntı: MertMeteAlp

Ben almıştım
    Parayı göndermedim iptal oldu

Aynen ben de. Satmak için alacaklara tavsiyem, ALMAYIN :)

Nasıl yani anlamadım, neden alıp satsınlar ki bozuk mu bu ürünler?
  • Ben de aldım üstüne bir de 6700k için anlaştım. Gelir umarım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetfx

quote:

Orijinalden alıntı: MertMeteAlp

Ben almıştım
    Parayı göndermedim iptal oldu

Aynen ben de. Satmak için alacaklara tavsiyem, ALMAYIN :)

Satmak için değil
    Kaçırdım diyen birine verecek tim.
    Ama talep olmadı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sistemi değiştirmek istemiyorum

daha vakti değil

• Bu karta ortalama bir sistem önerseniz ne önerirsiniz ona göre belki alırım
  • xdemir X kullanıcısına yanıt
    G4560 gibi i3 7100 e denk 250 liraya satılan süper bir işlemci var
    yanına benim profile girip oradan anakarta bakın onu alın asus micro atx m2 sata , ddr4 ,usb3, sata3 vs
    yine benim profile girip ram var ona bakın onu alın >> Kingston hyperx Savage 8gb tek modül 3000mhz cl15
    yanına yine benim profile girip psu var sıfır onu alın >> Corsair RM650X

misssler gibi kullanın. size çok güzel de bir Exper kasa vereyim uyguna . bir de ssd gömün , tadından yenmez. ekran kartı da 1060 a kadar darboğaz yapmaz herhalde, 1050ti ideal olabilir.
  • hiickimse kullanıcısına yanıt
    Maliyet ne olur
  • xdemir X kullanıcısına yanıt
    işlemci hepsiburadada kargo dahil 255
    bendeki
    anakart 250
    ram 280
    kasa 50
    psu 385

1220 yaptı, ssd ya da harddisk ve ekran kartsız. 15 de kargo 1235.
  • SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    Anakartı müşteri hizmetlerine götürdüğümde yanında işlemciyi de götürdüm. Malum Skylake işlemcilerle yanlış koymazsanız pinleri yamultma şansınız yok ama inandırmak pek mümkün olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emmmreee

Anakartı müşteri hizmetlerine götürdüğümde yanında işlemciyi de götürdüm. Malum Skylake işlemcilerle yanlış koymazsanız pinleri yamultma şansınız yok ama inandırmak pek mümkün olmadı.

14 gun iade hakkini kullansaydin hocam. Aslinda toplu igne ve mercekle azcik kaldırabilirdiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selmand kullanıcısına yanıt
    iade hakkında arıza olmaması lazım diyorlar.
    arıza varsa iade hakkı olmuyormuş.
    hatta kutu bile hasarlı, köşesi ezilmiş falan olsa kabul etmiyorlar normalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Mezarci

quote:

Orijinalden alıntı: ysakay

465 e satıldı ve stok bitmişti. Muhtemelen bu iade gelen ürün.

stok adeti 1 olarak gözüküyor
    ve buda sizin yorumunuzun doğruğunu destekliyor

Vatan bilgisayarın sitesinden stok adedini nasıl görürüz ?
  • Sizin gibi ölücüler adetli almasın diye adamlar 1 adet olarak satıyor olamazlar mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CreekS

Sizin gibi ölücüler adetli almasın diye adamlar 1 adet olarak satıyor olamazlar mı ?

Olamazlar emin ol ölücüler bile bu şirketlerden daha çok düşünüyodur halkı. Onlar kazandığı paraya bakar ister hepsini biri alsın ister 150 kişi alsın fark etmez

• MajoooR kullanıcısına yanıt
    Sen öyle zannetmeye devam et. Kanun bilmiyorsunuz, internetten alışveriş yapmayı bilmiyorsunuz anca atıp tutuyorsunuz, karalamaktan başka bişey yok sayfalarda. Sana bilmediğinden dolayı bir dip not daha vereyim, webden aldığın herhangi bir ürünü firma tedarik edemiyorsa sana bir üst modeli vermek zorundadır. İptal ederse hakem heyetine gidip hakkını cayır cayır alabilirsin. Bir ülke düşün ki kendi iç pazarını bu kadar karalısın yahu ne komiksiniz :)
  • quote:

Sen öyle zannetmeye devam et. Kanun bilmiyorsunuz, internetten alışveriş yapmayı bilmiyorsunuz anca atıp tutuyorsunuz, karalamaktan başka bişey yok sayfalarda. Sana bilmediğinden dolayı bir dip not daha vereyim, webden aldığın herhangi bir ürünü firma tedarik edemiyorsa sana bir üst modeli vermek zorundadır. İptal ederse hakem heyetine gidip hakkını cayır cayır alabilirsin. Bir ülke düşün ki kendi iç pazarını bu kadar karalısın yahu ne komiksiniz :)

Sıcak fırsatlar bölümünde insanlara tüketici haklarını öğretmeye çalışanı ilk defa görüyorum burdaki adamlar 8 çek birleştirip üstüne firmadan alacaklı konuma gelen insanlar kime neyi öğretiyosun, bu arada bir üst modeli değil özellik olarak muadili bişey öğrenmişin o da yanlış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MajoooR -- 24 Nisan 2017; 13:43:35 >

• Almaya deger mi bu kart ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MajoooR kullanıcısına yanıt
    Sıcak fırsata b*k atanları ilk defa görmüyorum ama :) her zaman varsınız.
  • quote:

kanunda üst modeli vermek zorundadır diye bir madde yok :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

kanunda üst modeli vermek zorundadır diye bir madde yok :)

Sallıyor işte kendini cool falan sanıyor heralde, heyetle ilk defa ürün aldıysa cumhuriyet başsavcısı falan sanıyodur kendini

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.