Bildirim
ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 529₺ (Vatan Bilgisayar İçerir)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bu konu neden rağbet görmemiş anlamadım. fiyat çok iyi piyasaya göre -
465 e satıldı ve stok bitmişti. Muhtemelen bu iade gelen ürün.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ysakay
465 e satıldı ve stok bitmişti. Muhtemelen bu iade gelen ürün.
stok adeti 1 olarak gözüküyor
ve buda sizin yorumunuzun doğruğunu destekliyor -
o ranger modeliydi. aynı konu içinde hero linki de geçti 500 e yakın bi fiyatı vardı.
ve alan bir arkadaş pinleri yamuk geldi vs de demişti. alan olursa kargoyu görevli yanında açıp pinlere baksın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPaCeLoRD -- 23 Nisan 2017; 20:36:41 > -
Ben yazmıştım o başlığa ama anakart modeli buydu. Ürünü yetkili servise gönderdiler. Benim aldığım değil yani bu. -
diğeri ranger idi bu hero @Emmmreee senin anakartta durum ne servis raporu mu bekleniyor hala? -
hero 490dan 20 adet civarı satıldı 10 gün önce ....
1 adet ürün. %99 iade ürünü ...
Yalnız vatan aştı artık illa bitirecek kartı. 1tane karta promosyon değişik politika valla.... -
promosyon değil muhtemelen. öncekiler satıldıktan sonra fiyat değişmemişse internet mağazasına stok eklenince otomatikman bu fiyta satışa çıkmıştr. -
Hipotezinizi çürüteyim öyleyse çünkü ben satın aldım bu karttan 4-5 saat önce. Benden sonra 2 arkadaşım daha satın aldı. Ben son 1 adet kaldığını düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky__walker -- 23 Nisan 2017; 21:39:28 > -
Fiyatı sürekli kontrol ediyorum artık bunların ürünler bitince stoğa gelince haber ver yazıp normal fiyata dönüyor ama 1tane giriyor hemen ücret düşüyor...
Evet hocam. RMA ürün satıp 1 ay beklememi istiyolar.
beklemek yeterli olur inşallah. kullanıcı hatası diye garanti dışı da bırakabilirler. her şey beklenir. -
Bende aldim insallah gonderirler. Cok iyi oldu bu tesekkur ederim konuyu acan arkadasa:)
Vay anasını bende aldım
gondermeme ihtimalleri yok cunku ucuz fiyatli urunler bitince yuksek fiyattan yine stokta vardi..tek urunde degil bence..rma filan degildir -
Bence hata var. Xbox disk işine dönecek sanki.
Koskoca Asus hero 8 deki arka çıkışlara bakar mısın.Bir de Z170. 4 tane usb 2.0 slotu nedir ya. Çoğu aygıt usb 3.0 artık.
Doldursana arkayı komple mavi. -
Ben almıştım
Parayı göndermedim iptal oldu
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: MertMeteAlp
Ben almıştım
Parayı göndermedim iptal oldu
Aynen ben de. Satmak için alacaklara tavsiyem, ALMAYIN :)
Benzer içerikler
- burger crush
- vodafone numara taşıma faturalı
- kırmızı fırsat 16 gb
- albaraka pratik finansman kart nakite çevirme
- ccleaner pro key
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X