Şimdi Ara

asus maxsimus ıv gene-z bios güncelledikden sonra aşırı işlemci ısınması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: pegasus1881

guncelleme yapmadan eskı bıosa donme sansın yok

2 kere yaptım güncelleme sorun dewam ediyo anlamadıgım nokta geri dönüş şansı bence yok cunku son sürümü bi alt sürüme geçsende son surumdekı yeninikler kalmıyo mu anakartta neyse yarın olmadı gene pc yı sokup intel işlemci sogutucusuyla denerim inş düzelir ne diyim...
  • hocam hic dikkat ettinizmi belki yeni biosta islemci voltaji fazla veriyordur onu manuel olarak dusurebilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet arkadaşlar sistemi komple yeniden kurdum işlemci sogutucum tam oturdu eski termal macunu silip tekrar yeniledim ama sorunum hala aynı şuan sadece internet exp acık 50 derece cpu sıcaklıgı normalmıdır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yan1YosunFuatAbii

evet arkadaşlar sistemi komple yeniden kurdum işlemci sogutucum tam oturdu eski termal macunu silip tekrar yeniledim ama sorunum hala aynı şuan sadece internet exp acık 50 derece cpu sıcaklıgı normalmıdır...

ortam ısınız kac derece.
    30 derece bıle olsa 50 derece olması cok fazla.
    bence eski biosunuza geri dönunuz.
    yani kartı ılk aldığınızda bıos surumu hangisi ise, onu bir flash diske kaydedip.

anakart arka panelındeki rog usb cıkısına takıp, biosa girip sonrasındada o dosya ile güncelleyiniz.

bu işlemleride yapmadan biosta iken f5 se basıp standart bıosa donup f10 ile kaydedınız. sonra yukarda anlattığım işi yapınız.

bunlardan anakartınızın bios dosyaları.

http://www.asus.com/Motherboards/MAXIMUS_IV_GENEZ/#support

buda işlemci destek listesi ve işlemcilere uygun bioslar.

http://www.asus.com/Motherboards/MAXIMUS_IV_GENEZ/#support

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 14 Ekim 2013; 1:04:30 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.