Şimdi Ara

asus ME301T & ME102A

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Teknosa'dan sony SGPT121 modelinden almayı düşünüyordum fakat satışı bitti..700 civarında fiyatlara sahip Asus'un bu iki modeli arasında ne gibi farklar var? Hangisini önerirsiniz?

Asus ME102Ahttp://www.asus.com/Tablets_Mobile/ASUS_MeMO_Pad_10_ME102A/

Asus ME301Thttp://www.asus.com/Tablets_Mobile/ASUS_MeMO_Pad_Smart_10/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yankee99 -- 8 Aralık 2013; 2:01:59 >

• yankee99 Y kullanıcısına yanıt
    ME301T modeli daha önce çıkan bir model 1.2 ghz 4 çekirdekli Tegra 3 işlemci kullanıyor. 5mp arka kamerası var ve hdmi çıkışı var.

ME102A ise üstteki modelin devamı olarak çıkmış. Daha uzun süre yazılım desteği alacaktır. o da 1.6 ghz 4 çekirdekli rockchip işlemci kullanıyor. Kamerası 2 mp ve hdmi çıkışı yok.

Geri kalan özellikleri aynı. Kasa ve tip de aynı.

Aralarındaki farklar pek fazla değil. Fiyat farkı var mı aralarında?
  • TacoNikky T kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim. Çok net bir bilgi oldu :)

Fiyat farkı yok aralarında pek. İki modeli aynı anda satan yer yok aslında.

kamerasının düşük olması önemli değil de hdmi çıkışının olmaması kötüymüş.Devamı olarak çıkan modelin daha iyi özelliklere sahip olması gerekirken kamera olsun, hdmi çıkışı olsun daha vasat hale bürünmüş :(

ME102A'yı ekrana bağlamanın başka yolu var mı peki?

@TacoNikky
  • yankee99 Y kullanıcısına yanıt
    ME102A'nın miracast desteği var lcd tvniz desteklemiyorsa miracast adaptörü almanız gerekir.
  • techaddict T kullanıcısına yanıt
    baktım da internette bulamadım miracast adaptörü..gittigidiyor'da, hepsiburada'da,sahibinden.com'da baktım yok..

olsa da pahalı bir şeydir heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yankee99 -- 8 Aralık 2013; 20:03:16 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.