Şimdi Ara

ASUS Memo Pad HD 7 [Kullanıcı Kulübü]-[AnaKonu]-[Rom]-[Driver] (260. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.478
Cevap
60
Favori
249.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 258259260261262
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Peter Hammill

arkadaşlar gittigidiyor'daki 280 tl olanı almayı düşünüyorum. model hakkında şikayetiniz var mıdır memnun musunuz ?

Link var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: theraptorx

quote:

arkadaşlar gittigidiyor'daki 280 tl olanı almayı düşünüyorum. model hakkında şikayetiniz var mıdır memnun musunuz ?

Link var mı?

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/asus-memo-pad-me172v-16-gb-7-android-126161610

bu var ama ekran çözünürlüğü 1280x800 olması lazım değil mi

• Kesinlikle yaramaz. 173 ve sonrası olmalı.

• Tablet dustu ve bir daha acilmiyor neden olabilir garantisi var servise versem garanti kapsamina alirlar mi dusurmeyi. Birde bataryasini nasil cikarip takacagiz teknigini bilen varsa yazabilir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler acıl yardım garantiye yoladıgım tablet m173x ten k00u geçmiş bu ikisi arasındaki fark ne ne yapmalıyım bana ekran plastik gibi geldi acıl yardımm
  • quote:

Hocam 173 olanı n11 de 275 tl idi bi bak n11 e

• quote:

250 ye düşmüş hatta

• beyler benim soruna baktınızmı ?? aralarındaki fark ne k00u m173x in ??
  • Bataryayi nasil cikarcam bilen var mi
     ASUS Memo Pad HD 7 [Kullanıcı Kulübü]-[AnaKonu]-[Rom]-[Driver]

• Tablet Arka kapağını Sadece tırnaklarınızı kullanarak, yada kredi kartı tarzı plastikle zarar vermeden açabilirsiniz.
    Batarya soketinin İşaretli yerden iki tırnağınızla yukarı doğru basitçe çıkar,

ASUS MeMo PAD HD 7 Adına herşey burada resimlerle anlattım.

ASUS Memo Pad HD 7 [Kullanıcı Kulübü]-[AnaKonu]-[Rom]-[Driver]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasitur -- 30 Ağustos 2014; 19:27:51 >

• http://www.n11.com/asus-me176cx-1b008a-intel-z3745-1gb-8gb-7-ips-tablet-P27000077?cid=700501_asus-me176cx-1b008a-intel-z3745-1gb-8gb-7-ips-tablet-P27000077&cid=700504&v=1.50.3

Arkadaşlar 300 lira bütcem var fazlasını veremiyorum n11 de buldum yorumlarda falan geldi teşekkürler saglam yazmışlar
    Ama aynı zamanda n11 i de begenmeyen cok kişi var sizce buradan sipariş etmem riskli mi ?

• quote:

http://www.n11.com/asus-me176cx-1b008a-intel-z3745-1gb-8gb-7-ips-tablet-P27000077?cid=700501_asus-me176cx-1b008a-intel-z3745-1gb-8gb-7-ips-tablet-P27000077&cid=700504&v=1.50.3

Arkadaşlar 300 lira bütcem var fazlasını veremiyorum n11 de buldum yorumlarda falan geldi teşekkürler saglam yazmışlar
    Ama aynı zamanda n11 i de begenmeyen cok kişi var sizce buradan sipariş etmem riskli mi ?

vallahi bizler hep n11'den aldık sonucta n11 garanti bankasının urun eline gecmez satıcı yamuk yaparsan sorumllu n11 dir ara n11 mh bilgi al ona gore siparisi gec
    n11 den cok sipars verdim hepsi sorunsuz elime gecti yani memnunum ayrıca urun eline gecer sen onay verirsen satıcı n11 den parasını alıyor.....

• 173 kullancııları olarak size de sorayım.

Ikisi de 400 TL dersek .. Sizce hangisi tercih edilmeli.. Ikisi de 16 GB versiyon bu arada.

ASUS MemoPad HD 7 ME173X-1A036A

+ Daha stabil
    + Pil ömrü çok daha fazla (neredeyse 10 saat deniliyor )

- OTG destegi yok
    - yeni android surum gelmez
    - daha eski nesil grafik,işlemci ve ekran

ASUS MeMO Pad 7 ME176C

+ Intel işlemci, yuksek performans
    + Guncel android sürümü
    + Ekran daha iyi
    + OTG destegi var

- Isınma problemi var
    - Sarj suresi 173 kadar iyi değil, neredeyse yarısı
    - Stand By da sarj eksilmesi sorunu var
    - Intel işlemci nedeniyle bazı uygulamalarda stabilite sorunu var
  • Fotoğraf makinesinin videolarını asus a yüklendiğinde videolar açılmıyor. Acaba hangi programla videoları açabilirim.

• anadoluparsı kullanıcısına yanıt
    google playde ücretsiz olarak mxplayer var. ayrıca arm v7 codec diye ayrı bir program var yükleyin nerdeyse her şeyi açacaktır :)
  • unpop kullanıcısına yanıt
    kesinlikle 176c daha iyidir. daha güncel android sürümü var 4.4 ayrıca ekran parmak izini öncekine göre daha az gösteriyor. stabiliteye gelince okuduklarıma göre evet sorun var ama güncellemeyle bunların üstesinden gelir herhalde asus eşek değil ya. Gerçi halen asus memopad hd 7 ye ( 173) android güncellemesi gelmediyse de bekliyoruz bir umut
  • Peter Hammill kullanıcısına yanıt
    n11de birçok satıcı var bir tane değil buna dikkat. bir de senin baktığın model 8 gblik kamerası 2 megapiksel olan. 16 gbliği de 370 civarındaydı galiba aradaki farka değer
  • arkadaşlar ben oğluma asus 8 gb memo pad almıştım.dün ne yaptıysa,tablette 30 saniyede bir reklam açılıyor,tarayıcı açılıyor.sürekli oyun reklamları çıkıyor.bu reklamların açılmasını nasıl önleyebilirim.belki benim tabletim bu sayfa için uygun değildirama siz tecrübeli arkadaşların tavsiyesine ihtiyaç duydum.
    çok sinir bozucu bir durum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: herofahri

beyler acıl yardım garantiye yoladıgım tablet m173x ten k00u geçmiş bu ikisi arasındaki fark ne ne yapmalıyım bana ekran plastik gibi geldi acıl yardımm

2si farklı modellerden 173xx sürekli güncelleme alır. k00u modeli bende var aldığımda beri güncelleme gelmedi 6 aydır. ara bi sor şikayet et öğren konuyu geri gönder bence konuşup
  • quote:

Orijinalden alıntı: unpop

173 kullancııları olarak size de sorayım.

Ikisi de 400 TL dersek .. Sizce hangisi tercih edilmeli.. Ikisi de 16 GB versiyon bu arada.

ASUS MemoPad HD 7 ME173X-1A036A

+ Daha stabil
    + Pil ömrü çok daha fazla (neredeyse 10 saat deniliyor )

- OTG destegi yok
    - yeni android surum gelmez
    - daha eski nesil grafik,işlemci ve ekran

ASUS MeMO Pad 7 ME176C

+ Intel işlemci, yuksek performans
    + Guncel android sürümü
    + Ekran daha iyi
    + OTG destegi var

- Isınma problemi var
    - Sarj suresi 173 kadar iyi değil, neredeyse yarısı
    - Stand By da sarj eksilmesi sorunu var
    - Intel işlemci nedeniyle bazı uygulamalarda stabilite sorunu var

teknik servis 4.3 geleceğini mail yoluyla bizzat doğruladı

• 
Sayfa: önceki 258259260261262
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.