Şimdi Ara

ASUS MeMO Pad HD7 [Kullanıcı İncelemesi - Oyun Testleri - Kamera Çekimleri] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
10
Favori
19.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • birde samsung un özelliklerinde Wifi sekmesinde direct wifi ve
    Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, dual-band, Wi-Fi Direct, DLNA, Wi-Fi hotspot bunlar yazıyo
    asusda ise sadece Wi-Fi 802.11 a/b/g/n yazıtyo acaba pc ile televizyonla bağlantı kurarken samsung kolayca yaparken asus yapamayacakmı

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=5423&idPhone2=5492
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarppy

Bugün cihaza 120.86MB'lık yeni Android 4.2.2 güncellemesi geldi.

ASUS MeMO Pad HD7 [Kullanıcı İncelemesi - Oyun Testleri - Kamera Çekimleri]  ASUS MeMO Pad HD7 [Kullanıcı İncelemesi - Oyun Testleri - Kamera Çekimleri]  ASUS MeMO Pad HD7 [Kullanıcı İncelemesi - Oyun Testleri - Kamera Çekimleri]

Güncelleme sonrası test programlarında performans düşüşü gözlemledim ancak tableti sıfırladıktan sonra sonuçlar eski haline döndü.

ben de yaklaşık bir saat önce dosyayı indirdim ve kurulumu başlattın ancak sistem reset attıktan sonra 48 dk. oldu halen kurulumu tamamlamadı ,

andorid 'in şu ikonik robotu çıkıyor ,karnından hexagen bir küp dönüyor ve sanırım üstündeki dolan ibre 76 defa oldu tamamlanıp yine sıfırdan baslıyor ,bir tür loop un içindeyim ...Acaba ürün de bir sorun mu var yoksa bu vaziyet nedir??

bilgilendirirseniz sevinirim .
    Tesekkurler.

• quote:

Orijinalden alıntı: sendemail

ben de yaklaşık bir saat önce dosyayı indirdim ve kurulumu başlattın ancak sistem reset attıktan sonra 48 dk. oldu halen kurulumu tamamlamadı ,

andorid 'in şu ikonik robotu çıkıyor ,karnından hexagen bir küp dönüyor ve sanırım üstündeki dolan ibre 76 defa oldu tamamlanıp yine sıfırdan baslıyor ,bir tür loop un içindeyim ...Acaba ürün de bir sorun mu var yoksa bu vaziyet nedir??

bilgilendirirseniz sevinirim .
    Tesekkurler.

İşlemin bahsettiğiniz kadar uzun sürüp halen devam ediyor olması normal gözükmüyor, bende 5-10dk kadar sürüp güncelleştirme işlemi tamamlanmıştı.

Cihazın şarjı tamamen bittikten sonra yeniden doldurup açtığınızda değişen bir şey olacak mı bakalım. Olmazsa yarın Asus teknik servisi ile görüşüp gelişmeleri buradan bildirirsiniz, umarım sorununuz kolayca çözüme ulaşır...

• Cevap için çok teşekkür ederim ,

Emsal teşkil etmesi açısından güncelleştirmeden önceki cihazın genel durumu hakkında bilgi verip süreci tekrar anlatayım ,böylelikle diğer kullanıcılar faydalanabilsin.

1-Cihazı alalı 2 gün oldu ,haliyle ilk açılışta google hesap ayarları ve diğer lazım gelen ayarları gerçekleştirip kullanmaya başladım.

2-Google play'den yaklasık 20 adet oyun ve program ındırdım.ornegın real racıng 3 ındırdım kı dıger ındırdıklerım 20 mb'yı gecmez.

3- ındırdıgım uygulamalar , tarayıcı vb. programları bayagı bır calıstırdım ve halıyle cachesi doldu cıhazın

4-en son cıhazın bıldırım menusunde guncelleme var oldugu (120mb..) bıldırımını aldım, ındırdıkten sonra yukleme secenegını tıkladım,
    5- Cıhaz yukle talımatından sonra reset attı ve asus logosu cıkan ekrandan hemen sonra yeşil androıd ıkonu ve ustundekı dosya veya ıslem yurutme ıbresı cıktı ve guncellemeye basladı ,ancak ıbre sanırım su anda 100 kere dolmustur ve dolup yenıden sıfırlayıp tekrar baslıyor.
    bir tur dongu anlayacagımız...
    bu anlasıldı ki anormal bır durum ve cıhazın pili gomulu oldugu ıcın ,tam power off yapıp yenıden temız bır sekılde baslatamıyorum...
    durum hakkında da ne asusun sıtesınde ne de ılgılı forumlarda herhangı bır kayda rastlamadım.
    su an ıtıbarıyle yapılabılecek tek sey pili bitene kadar tekrar tekrar tekrar... guncellemesını seyretmek ...

sonuc: teknık servıs sanırım ,asusun teknık servısının ıse ne ıse yaramaz adamlarla dolu oldugu baska bır stress konusu ...dolayısıyla tablet deneyımı olan arkadaslardan oncelıkle kullanıcı deneyımlerını sorgulamak daha hızlı olur ...
    vazıyet bunden ıbarettır.Nıhayetınde teknık servıs gozuktu sanırım.

tesekkur eder ve benzer bır durumla karsılasıp da sorunu cozmus bır arkadasımız varsa yardımcı olmasını temennı ederım.
    sarppy tesekkur ederım

• yabancı bir forumda aynı sorunu yasayan bır kullanıcı buldum ,

Arkadas ,tam 18 saat aynı dongunun tamamlanmasını beklemıs ,ancak bır turlu döngü bitmek bilmemıs ,sonucta sorunu teknık servıse bıldırmıs ve teknık servısten gelen muhtesem cevap :"sorunu cozemedık ,paranızı ıade edelım."

Eger bızım memlekette aynı seyı derlerse , bu Asus'a veda anlamına gelıyor ,kardesım urettıgın bır cıhazı nasıl tamır edemezsın???
  • İncelemen ayrıntılı ve çok açıklayıcı olmuş teşekkürler.
    Buda benim incelemem:
    http://www.teknogezgin.com/asus-memo-pad-hd-7-me173x-incelemesi/
  • @sendemail

Son durum nedir?
  • Hocam ,cihazı vatan bılgısayara kardesım goturmus ben ısteyken,

vatandan her 10 urunun 5 ının bu sekılde ıade aldıklarını belırtmısler ve karsılıgında bedelı kadar hedıye kuponu duzenlemısler.

bunun harıcınde xda developers ta konuya ılıskın bır topıc bulduydum ,yurt dısı kullanıcılar da aynı zımbırtıdan muzdarıp ,almanya, ıngıltere ve ıtalya ya dagıtılan urunlerde cokca cıkıyor,
    xda da biri kafayı takmıs soruna (adamın post'unu gorecektın adam neredeyse low level assembly dılınde sorunu ırdelemıs...) neyse sorunun guncelleme paketındekı usb driverından kaynaklandıgını tespıt etmıs .driver uyumsuz yuklenemıyor bu yuzden loop edıyormus...

sonuc:cihaz yenıden tr ye sorunsuz sevkedılırse dırek gıdıp aynını alacagım...

bu arada tr^dekı servıse bır kac arkadasım gondermıs cevaplarını beklıyoruz ,ancak ıngıltere servıs ve almanya servıs sorunu cozemıyor bu kesın ,sımdı bana hangı yerın servısı falan dıye soracaksın ancak dun xda da ayrıntısıyla okudum ,hıstoryden lınkı bulursam buraya yapıtstırırım..

vazıyet boyle kardesım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sendemail -- 9 Ekim 2013; 22:46:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sendemail

Hocam ,cihazı vatan bılgısayara kardesım goturmus ben ısteyken,

vatandan her 10 urunun 5 ının bu sekılde ıade aldıklarını belırtmısler ve karsılıgında bedelı kadar hedıye kuponu duzenlemısler.

bunun harıcınde xda developers ta konuya ılıskın bır topıc bulduydum ,yurt dısı kullanıcılar da aynı zımbırtıdan muzdarıp ,almanya, ıngıltere ve ıtalya ya dagıtılan urunlerde cokca cıkıyor,
    xda da biri kafayı takmıs soruna (adamın post'unu gorecektın adam neredeyse low level assembly dılınde sorunu ırdelemıs...) neyse sorunun guncelleme paketındekı usb driverından kaynaklandıgını tespıt etmıs .driver uyumsuz yuklenemıyor bu yuzden loop edıyormus...

sonuc:cihaz yenıden tr ye sorunsuz sevkedılırse dırek gıdıp aynını alacagım...

bu arada tr^dekı servıse bır kac arkadasım gondermıs cevaplarını beklıyoruz ,ancak ıngıltere servıs ve almanya servıs sorunu cozemıyor bu kesın ,sımdı bana hangı yerın servısı falan dıye soracaksın ancak dun xda da ayrıntısıyla okudum ,hıstoryden lınkı bulursam buraya yapıtstırırım..

vazıyet boyle kardesım.

Hocam ben 4.2.2ye update ettim kullanıyorum ama ilginç geldi neden bazılarında yapıp bazılarında yapmıyor? bir de dikkat ettim ilk mesajda genel bakış kısmında son fotoğrafta ürünün kutusunda 5tane renk seçeneği görünüyor benim kutuda ise 4renk seçeneği görünüyor benim cihazım eski parti mi acaba?

• Benim kutumda siyah renkli cihaz yok hem renk seçim paletinde hem de kutunun önünde arka arkaya cihazlar var ya orda bile siyah renkli ürün yok. Ekran görüntülü ürün var arkasında pembe arkasında yeşil arkasında mavi... Siyah ürün ne renk paletinde var ne kapak fotoğrafında
  • bana kimse yorum yapmıyo tabii çünkü kimse elindeki ürünün kötü yanlarını görmüyo- takoz gibi kalıyo teknoloji olarak tab3 ile aynı olmasına rağmen görünüşü resmen onun yanında takoz yani ama herşey fiyat/performans dimi
  • iyi git o zaman onu kullan. ne yapmamızı istiyorsun anlamadımki. takoz gibi ise kullanma o zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beynini.delerim -- 11 Ekim 2013; 1:07:25 >
  • olcaytosun O kullanıcısına yanıt
    Hocam herkes bütçesine bakar bir ürün satın alırken. Rahat olan istediğini alır. Bütçesi kısıtlı olan doğal olarak f/p ürünü bulup satın almak ister.

Zevklerle renkler tartışılmaz dedikleri tam bu duruma uyar bazıları görüntüsüne bakar bazıları elindeki parayla alabileceği en iyi ürüne.

Ona bakarsınız çok basit bir kıyaslama yaparsak ferrari veya porsche veya maseratti veya hangi spor arabaya kıyasla normal arabalar takoz.

Alabilirmisin saydığım arabaları. O zaman ne yapıyorsun canım kardeşim elindeki paraya göre en mantıklısını almaya çalışıyorsun.

Bende bu tablet yok ama bu kullananlar sonuçta belli bir kritere göre almışlar. Size göre takoz onlara göre süper bir tablet olabilir. Bazen kullanımla da alakalı.

Sonuçta senin hoşuna gitmiyorsa almazsın. Başka bir ürüne yönelebilirsin. Bütçene uyuyorsa ipad, samsung ya da hangisi hoşuna gidiyorsa onu alırsın.

Umarım yazdıklarımı yanlış anlamazsın. Kal sağlıcakla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acer_sahibi77 -- 11 Ekim 2013; 3:44:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: olcaytosun

bana kimse yorum yapmıyo tabii çünkü kimse elindeki ürünün kötü yanlarını görmüyo- takoz gibi kalıyo teknoloji olarak tab3 ile aynı olmasına rağmen görünüşü resmen onun yanında takoz yani ama herşey fiyat/performans dimi

takoz mu? Hocam abartma ben tab3 almaya gittim mediamrkt'a bu ürünü gördüm tipini çok beğendim. Samsungun ekranı daha güzeldi ama tab3 bunun yanında bildiğin sevimsiz göründü bana. Sen tab3ü beğenirsin ben asusu. Herşey fiyat performans değil. Marka fanatiği olanlarda var kötü yanlarını görmeyenler ama bu cihaza takoz demek haksızlık.
  • Bugün bende 2 günlük saçma Tablet macelarından sonra 1 tane aldım.

İlk önce qpad diye bir şey aldım, rezalet ötesi bir ekran ve dokunmatik vardı. Ertesi gün iade ettim.

Bu sefer Probook diye bir şey aldım, o nispeten daha iyidi ama 16gb yazmasına rağmen 6 gb gözüküyordu.

Tekrar gittim Gold'a teknis serviste baktılar, açıp kapadılar 1-2 kere bu sefer 16gb gördü ama midem bulandı iade etmek istediğimi söyledim kabul ettiler saolsunlar.

Bu sefer Acer 16gb,Gps,Bt çift çekirdekli bir cihaz alırken bunu gördüm. Biraz inceledik nette, 349 TL'ye bunu aldım.

Diğer iade ettiğim saçma markaların yanında bu mercedes gibi kalıyor.

Benimki yanlız 8Gb olanı BT,Gps, Quad Core, Sanırım 2 tane versiyon var.

Genel manada çok beğendim, ekran koruyucu ve kılıf bakacaz artık.

Tavsiyesi olan var ise memnun olurum.

• Suan cihazi güncelledim sorunsuz bir şekilde.

Ilginç olan cihazın önünde on kamera 5mp yazıyor bende 2mp çıktı.

Cihazı almadan önce tesir cihazda gps yoktu benimkinde var.

Ekran kalitesi ve dokunmatik harika.Şarj süresinde devamlı oynamama,wifi ve ekran parlaklığı açık olmasına rağmen epey iyi.stand by da hele hiç harcamıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar sonucta tab 3 ve asus birbirinin ayni ozelliklere sahip cihazlar fiyatllarda birbirine yakin. soyle bir durum var superonline kampanyadan verdigi tab 3 t210 modelini 300 tl'ye satan biri var. fiyatta bundan uygun olmaz diyom ama asus yorumlarinida gorunce kafam karisti. sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • süper olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: edarguner

Suan cihazi güncelledim sorunsuz bir şekilde.

Ekran kalitesi ve dokunmatik harika.Şarj süresinde devamlı oynamama,wifi ve ekran parlaklığı açık olmasına rağmen epey iyi.stand by da hele hiç harcamıyor

Kutunun Arkasında yazan seri nosu ..36A'mı yoksa ..39A'mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pc332

quote:

Orijinalden alıntı: edarguner

Suan cihazi güncelledim sorunsuz bir şekilde.

Kutunun Arkasında yazan seri nosu ..36A'mı yoksa ..39A'mı ?

İncelemesini yaptığım cihazın ürün kodu 36A ile bitmekte, ön tarafında 1.2 megapiksel kamera ve arka tarafında 5 megapiksel kamera bulunmakta. Bakalım @edarguner'in cihazı farklı mı çıkacak...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.