Şimdi Ara

Asus memo pad m 172 v de mikro sd karta kayıt nasıl yapılıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Asus memo pad m 172 v almıştım. 8 gb dahili hafıza yetersiz gelmeye başladı ve 32 gb micro sd kart alıp hafızayı arttırdım. Benim sorunum internetten uygulamaları sd karta indirme ile ilgili hiç bir bilgiye ulaşamadım. Uygulama indirirken nereye indireceğimizi ve nerede çalıştıracağımızı nasıl seçiyoruz?

• xavier1355 X kullanıcısına yanıt
    seçme konusunda pek bir bilgim yok . eğer internetten bir şey indiriyorsanız . tarayıcının ayarlarından indirme konumu seçebilirsiniz.
    Android marketten bir şey indiriyorsanız ayarlar-uygulamalar-uygulamaları yönet-sd card-tik işaretli uygulamalar sd cartta tiki olmayanlar tablet hafızasındadır . tiki olmayanlara basıp sdcarda taşı diyin . Selamlar,
    kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JeraraLona7

seçme konusunda pek bir bilgim yok . eğer internetten bir şey indiriyorsanız . tarayıcının ayarlarından indirme konumu seçebilirsiniz.
    Android marketten bir şey indiriyorsanız ayarlar-uygulamalar-uygulamaları yönet-sd card-tik işaretli uygulamalar sd cartta tiki olmayanlar tablet hafızasındadır . tiki olmayanlara basıp sdcarda taşı diyin . Selamlar,
    kolay gelsin.

Teşekkür ederim ilginize ama ben sizin belirttiğiniz şekilde ayarlar-uygulamalar menüsünde uygulamaları yönet bölümünü göremedim. Daha açık şekilde tarif eder misiniz? Android marketten birşeyler indirmeye çalışıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xavier1355

quote:

Orijinalden alıntı: JeraraLona7

kolay gelsin.

Teşekkür ederim ilginize ama ben sizin belirttiğiniz şekilde ayarlar-uygulamalar menüsünde uygulamaları yönet bölümünü göremedim. Daha açık şekilde tarif eder misiniz? Android marketten birşeyler indirmeye çalışıyorum.

çıkan yerde onun gibi bir şey bulmaya çalışın bir kaç uygulama gözüken . sonra orda sd carda göndermek istediğiniz uygulamayı açıın sdcarda kopyalaya basın .

• Maalesef bulamadım. SD karta gönder şeklinde hiç bir şey çıkmıyor. Asus merkezden sistemin buna müsade etmediğini söylüyorlar.
  • benimde tablet sürümü4.4.2. ne yapmaliyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.