Arkadaşlar ürün elime bugün hepsiburada.com dan geldi. Açtım %100 şarj vardı biraz kurcaladım falan derken %70e düştü. Internetten birşeyler yükledim %60 küsüre düştü bende şarja taktım saat 7-8 suları idi. Şarj 12de doldu ve çıkardım işte asphaltta 1 yarış yaptım şarj bi baktım yine %92 çok hızlı gitmeye başladı bunu yazarken bile %1-2 gitmiş olabilir neden olmuştur acaba? Ilk alındığında şarjı tamamen bitirip 12 saat takmam mı gerekiyordu ben öyle birşey yapmadım ama şuan yapsam bir faydası olurmu? Ayrıca neden bu kadar yavaş doluyor GMD telefonum var 1 saatte %40 doluyor en az Mah düşük olabilir ama yinede 3-4 saatte %40 dolması fazla abartı değilmi? Ne yapmalıyım ayrıca sadece asphalt ve 5-6 uygulamayla yer kapasitesi 2 gbya düştü ne varda bu kadar yer kaplıyor diyelim 2 gbyı ben doldurdum 4 gbyi nasıl ana uygulamalar kaplıyor olabilir?
TSasukeiT
kullanıcısına yanıt
Ben de dün 176cx aldım. Satıcı sadece bataryayı tamamen bitirip dolduğunda çıkarın dedi. Kitapçığında ise ilk şarj 8 saat olmalı yazıyordu. Cihaz uyku modunda iken çok çabuk şarj yiyor. %15 lerde olan batarya uyku modunda bile 1 saatte %7 ye düştü. Sonra şarja taktım, 6 saat sonra çıkarmak zorunda kaldım. Açtım 2 dakika geçmeden %99 a düştü. Ve neredeyse her 10 dakikada bir %10 düştü. Bilmiyorum tabletlerin özelliği mi budur yoksa bizim cihazlar sıkıntılı mı anlayamadım.
Şimdi tamamen boşaltsam şarja taksam bir faydası olurmu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme