Şimdi Ara

^ASUS MG278Q İNCELEMESİ^>>AMD Freesync KULLANICILARI KLÜBÜ<< (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
744
Cevap
10
Favori
21.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Amdfx41

quote:

Orijinalden alıntı: Overlord7134

r9 295x2 yanidaki kart ne?
    Guzel sistem

R9 295 X2

R9 290X Trix OC

CF

Aslinda r9 290x üste taksanız 4gblik belleğinden yararlanırsınzı daha iyi olurmu hiç denedinizmi?
  • quote:

quote:

quote:

r9 295x2 yanidaki kart ne?
    Guzel sistem

R9 295 X2

R9 290X Trix OC

CF

Aslinda r9 290x üste taksanız 4gblik belleğinden yararlanırsınzı daha iyi olurmu hiç denedinizmi?

12 gb olarak görüyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam hangi kartların freesync desteklediğini yazarsanız güzel olur çoğu model desteklemiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: DonanımcıAhmetD

Hocam hangi kartların freesync desteklediğini yazarsanız güzel olur çoğu model desteklemiyor

Display port olan her ekran karti

• Amdfx41 kullanıcısına yanıt
    R9 270 270x 280 280x in desteklediğni hiç bie yer belirtmemiş hocam emin misiniz dp olan her amd ekran kartının desteklediğine

• quote:

Orijinalden alıntı: DonanımcıAhmetD

Hocam hangi kartların freesync desteklediğini yazarsanız güzel olur çoğu model desteklemiyor

Arkadaşim konuda resim olarak paylaştim tekrar yine paylaşayim Bunlar + r9 3x serisi hepsi destekliyor.Alt resim listedekinden daha alt seviye kartlar hiçbiri desteklemiyor .Desteklemeyen bir dünya kart var alt seviye hepsi aklima gelmediği için sadece destekleyenlerden bahsettim

^ASUS MG278Q İNCELEMESİ^>>AMD Freesync KULLANICILARI KLÜBÜ<<

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Overlord7134 -- 21 Nisan 2016; 20:36:56 >

• Amdfx41 kullanıcısına yanıt
    r9 295x2 nin 2+2 4gb +r9 290x 4gb belleği sistemde 4gb yetmediğinde ramden alacak diyor toplamda 12gb yazar ama cf desteği olmayan bi oyuna girdiğiniz ilk slota 295x2 takılı olduğu için 2gb görür belleği yanlış bilmiyorsam böyleydi ozaman ilk slot r9 290x takarsanız daha cok performans alırsınız.isterseniz bunu bi araştirin derin ben tam bilmiyorum
  • quote:

r9 295x2 nin 2+2 4gb +r9 290x 4gb belleği sistemde 4gb yetmediğinde ramden alacak diyor toplamda 12gb yazar ama cf desteği olmayan bi oyuna girdiğiniz ilk slota 295x2 takılı olduğu için 2gb görür belleği yanlış bilmiyorsam böyleydi ozaman ilk slot r9 290x takarsanız daha cok performans alırsınız.isterseniz bunu bi araştirin derin ben tam bilmiyorum

Şimdi su şekilde bende cross fire desteği olmayan hic oyun yok , r9 295 x2 nin gpu su normal 290x lere gore daha hizli 290x e biraz overclock attım 18mhz kadar

• quote:

quote:

Şimdi su şekilde bende cross fire desteği olmayan hic oyun yok , r9 295 x2 nin gpu su normal 290x lere gore daha hizli 290x e biraz overclock attım 18mhz kadar

Olurda Vram sıkıntısı yaşarsan dediğimi denersin

• Overlord7134 kullanıcısına yanıt
    Ben anlamadım şimdi mesela ben r9 285 i 2. Slota, r9 380 i 1. Slota taksam r9 380 in vram i yani 4gb mı kullanırım? Youtube da bir kullanıcı r9 285 i takmış 1. Slota. Acaba bunun bir kuralı mı var?

• ^ASUS MG278Q İNCELEMESİ^>>AMD Freesync KULLANICILARI KLÜBÜ<<

Hic denk gelmedi nette

• quote:

Orijinalden alıntı: rorschach_

Ben anlamadım şimdi mesela ben r9 285 i 2. Slota, r9 380 i 1. Slota taksam r9 380 in vram i yani 4gb mı kullanırım? Youtube da bir kullanıcı r9 285 i takmış 1. Slota. Acaba bunun bir kuralı mı var?

Kural yok aslındada güçlü olan gpu 1slota takılır diğeri 2.slot olurda oyun CrossfireX desteği yoksa ve çok vram harciyorsal 1slot takmak daha mantıklı vram bol olan kartı
    Okuduguma göre 4 ve 2gb varsa 2gb oluyormus vram ve 2g olan 1. Slota takılıyormuş. Youtube da vir video var r9 285 ile r9 380 takıyor adam ve 1. Slota 285 i takıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: rorschach_

Okuduguma göre 4 ve 2gb varsa 2gb oluyormus vram ve 2g olan 1. Slota takılıyormuş. Youtube da vir video var r9 285 ile r9 380 takıyor adam ve 1. Slota 285 i takıyor.

ölede vram yetmezse die belirtim crossfire desteklemeyen oyunda sadece 2gb görür vrami o yüzden dedim
  • Rocket lig steamde indirimde bide 2 gün bedava sömürün kırılma sıfır ultrawide desteği var

• quote:

Rocket lig steamde indirimde bide 2 gün bedava sömürün kırılma sıfır ultrawide desteği var

Güzel oyun sömürünnn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Overlord7134 -- 22 Nisan 2016; 19:10:41 >
  • Ahmet'in tavsiyesi ile bende AOC G2460PF sipariş ettim gelmesini bekliyorum. Listeye benide ekleyebilirsiniz :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mustafa Ömer Çankaya M kullanıcısına yanıt
    Aoc G2460PF bu fiyatı ike kaçmazdı. Bende amazondan siparişi geçmiştim. Şuan yolda gelince incelemeleri yaparız. Listeye eklebilirsiniz benide :)

hocam bu ürünün film performansı nasıldır?
  • Viewsonic VX2457-MHD 23.6" 2ms Almayı düşünüyorum r7 260x ekran kartım var, iş görür mü? Vede TÜrk sitelerinde bundan başka 500-1000TL arası freesync li monitör var mı?
    http://www.hepsiburada.com/viewsonic-vx2457-mhd-23-6-2ms-analog-hdmi-display-amd-freesync-full-hd-oyuncu-monitor-p-BD804851

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.