Şimdi Ara

ASUS MK221H 22' 2ms (Webcam+Speaker) MULTIMEDYA / SAMSUNG SyncMaster T220 22' 2ms (ANALOG + DVI) ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun zamandir LCD monitor almayi dusunuyorum. Bu 2 monitorden hangisi tavsiye edersiniz? Asus un artisi speaker inin olmasi.

ASUS MK221H 22" 2ms (Webcam+Speaker) MULTIMEDYA WIDE SCREEN LCD MONİTÖR
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=986&productid=bd50978
    639,37 YTL (KDV Dahil)

SAMSUNG SyncMaster T220 22" 2ms (ANALOG + DVI) WIDE SCREEN LCD MONİTÖR

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=986&productid=bd50945
    568,18 YTL (KDV Dahil)

• Vallahi Asus Daha Hoş Duruyor.Genellikle Oyun Oynıcaksan Asus Al.Bende 2253BW alıcaktım bunu gördüm yine kafam karıştı.Yüksek Fiyatını Hak Ediyor,ASUS
  • Oyun ıcın asus daha hos gıbı duruyor bende alıcam halen cok kararsızım
  • Oyun icin ASUS daha iyi derken kriter ne oluyor arkadaslar.

Ben oyun icin almiyorumda.. E-book lari okurken rahat okumaliyim. Lakin video ve filmlerdeki goruntuleri iyi olsun. Asus un yaninda webcam ve speaker oldugu icinde masanin uzeri biraz rahatlar diye dusunuyorum.

genellikle insanlar Samsung tercih ediyorlar.. Ozellikle bu yeni T serisi icin cok iyi seyler duydum. Asus un ne gibi artilari var acaba?

Asus kullanan arkadaslar tecrubelerini paylasirlarsa guzel olur.
  • O kadar cok monıtor varkı ınsan ne alacagını bılemıyor genel olarak asus dıyolar oyun ıcın ondan dedım kesın ve net bır bılgım yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melart -- 22 Temmuz 2008; 2:10:30 >
  • Fikir konusunda arkadaşa yardımcı olunki bizde faydalanalım dimi ama belki bu 2 monitör arasında kalan başkalarıda vardır
  • bence asus al çünkü hem 2 ms hemde hdmi özelliği var..
  • iki monitör arasında kalmıştım bende. ama asus uzun zamandır hiçbir firmanın stoklarında yokmuş. gelip gelmeyeceğide belirsizmiş yani uzun zaman daha asusu bulamayacaksın. ben t220 aldım tavsiyede edebilirim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.