Merhaba, hafta sonu vatan'dan yüzde 25 indirimle Asus ml249h model 24 inç mönitörünü satın aldım. internette detaylı türkçe değerlendirme bulamadım. Böyle bir değerlendirme var mı acaba? Monitör VA Panel bir monitör ancak renkleri bana çık gerçekçi gibi görünmedi. Acaba kalibrasyon filan mı yapmak gerek? Bir d ebunu nasıl yapabilirim? RGB renkleri nasıl gösterdiğine dair test yapmak istiyorum bunun için hangi programı kullanmalıyım, sonuçları nasıl değerlendirebilirim? İlginiz ve bilginizi paylaşacağınız iin şimdiden teşekkürler.
Monitörünüzle ilgili kayda değer bir inceleme ben de bulamadım ama anladığım kadarıyla renklerinin kötü olmadığı. Gerçekçi renkler ise yalnızca profesyonel monitörlerde görünür. Yani canlı ya da mat renk ayrıdır, gerçekçi renk ayrıdır. Eğer monitöre yeni aldıysanız, koşulsuz olarak 1 hafta içinde iade hakkınız var. Bu hakkınızı kullanmanızı tavsiye edebilirim. Yerine ise, kullanım amacınıza uygun bir monitör önerelim size. Alacağınız monitörü hangi amaçla kullanacaksınız?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme