Şimdi Ara

ASUS modem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.asus.com/TR/Networking/RT-AC88U/
    modemlerden hiç anlamam o yüzden cahilliğime verin galiba henüz TR'de satışı yok. Ayrıca gösterilen özellikler nasıldır? Kablosuz diyor onu da bir açıklar mısınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: HasanNm

http://www.asus.com/TR/Networking/RT-AC88U/
    modemlerden hiç anlamam o yüzden cahilliğime verin galiba henüz TR'de satışı yok. Ayrıca gösterilen özellikler nasıldır? Kablosuz diyor onu da bir açıklar mısınız?

cihaz modem değil router
    siz nasıl bir ihtiyacınız olduğunu belirtin tavsiye gelir
  • yücel52 kullanıcısına yanıt
    Router Dediğiniz Alıcı mı? Yani sinyal alıcısı. Modemden taşıyan. Fark bu heralde Aralarındaki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HasanNm

Router Dediğiniz Alıcı mı? Yani sinyal alıcısı. Modemden taşıyan. Fark bu heralde Aralarındaki

Yerine göre alıcı yerine göre verici

• Bu cihaz router yani modemden veya başka bir router dan kapla çekersiniz bulunduğunuz alana sinyal dağıtır.
    Modem istiyorsanız.

AirTies Air5760
    Asus DSL-AC68U
    Zyxel 8924

tavsiyemdir. Baş ağrıtmazlar. Ama Airties ı da ayrı bir severim.
  • Sertdemirli kullanıcısına yanıt
    Hocam bizde ilk Robotics vardı. Sonra bi haller oldu değiştirmek zorunda kaldık neden hatırlamıyorum. Airties aldık. Bu sefer de superonline a geçtik. Modemi değiştirdik(ya da onlar değiştirdi). Şu an Huawei kullanıyoruz(bize verdikleri). Bu böyle bi anıydı asıl sorduğum şey Şunlar:

1:Bu Router ne gibi bir etki sağlıyor ki 4K felan diyo böyle güç Gösterisi yapıyor?
    2:Bizim modem,kablo çok dolanıyor diye masaüstü ile olabilecek en uzak Köşeye gitti diyebilirim(en azından bi 10 metre vardır).masaüstü kendi Wi-Fi aparatı ile geldi ama yine de uzak olduğu için fazla hızlı değil. Ne önerirsiniz? Önerileriniz bu durum için de geçer mi?

• O kadar uzun uzun cevaplayabileceğim bir soru sordunuz ki siz bile farkında değilsiniz : )

Şimdi üstad. Asus o routerında 4k paylaşım yapılabilir diyor. Ama hangi cihazlarla yapılabileceğini söylemiyor.
    Şöyle ki cihaz 3000 Mbps diyelim karşısındaki cihaz 300 mbps ise o routerın sadece 300 mbps hızından faydalanabiliyor.
    AirTies Air5760 dedim çünkü ;
    Bu hızları bi kenara bırakalım bir teknolojiden bahsedeceğim.
    Beamforming (Hüzmeleme) : 5 Ghz yayın alabilen cihazlara direkt olarak sinyal gönderir ve hız kaybına sebebiyet vermez dolayısı ile 4k videoları bu cihazda da donmadan izlersiniz. (Tüm markalarda bu var )
    İmplicit Beamforming (Kapsamlı Hüzmeleme) : 2.4 Ghz alıcınız (telefon,tablet,pc, wireless adaptör vs.) 150 veya 300 mbps hatta 450 mbps bile olsa yani AC ye göre yavaş bile olsa Air5760 cihazınızı bulur ve tüm hızını ona aktarır dolayısı ile bu sayede eski cihazlardan da videolarınızı donmadan izler ve internette hız kaybı yaşamazsınız.

EN KISA VE EN İYİ NEDENİNİ ANLATMAYA ÇALIŞTIM. BENDE BİLGİ ÇOKTA OKUMAKTAN SIKILIRSIN DİYE HEPSİNİ YAZMADIM : )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sertdemirli -- 12 Aralık 2015; 18:00:12 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ASUS AC750 MODEM NASIL ?
    4 yıl önce açıldı
    ASUS DSL-N16 MODEM
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sertdemirli

O kadar uzun uzun cevaplayabileceğim bir soru sordunuz ki siz bile farkında değilsiniz : )

Şimdi üstad. Asus o routerında 4k paylaşım yapılabilir diyor. Ama hangi cihazlarla yapılabileceğini söylemiyor.
    Şöyle ki cihaz 3000 Mbps diyelim karşısındaki cihaz 300 mbps ise o routerın sadece 300 mbps hızından faydalanabiliyor.
    AirTies Air5760 dedim çünkü ;
    Bu hızları bi kenara bırakalım bir teknolojiden bahsedeceğim.
    Beamforming (Hüzmeleme) : 5 Ghz yayın alabilen cihazlara direkt olarak sinyal gönderir ve hız kaybına sebebiyet vermez dolayısı ile 4k videoları bu cihazda da donmadan izlersiniz. (Tüm markalarda bu var )
    İmplicit Beamforming (Kapsamlı Hüzmeleme) : 2.4 Ghz alıcınız (telefon,tablet,pc, wireless adaptör vs.) 150 veya 300 mbps hatta 450 mbps bile olsa yani AC ye göre yavaş bile olsa Air5760 cihazınızı bulur ve tüm hızını ona aktarır dolayısı ile bu sayede eski cihazlardan da videolarınızı donmadan izler ve internette hız kaybı yaşamazsınız.

EN KISA VE EN İYİ NEDENİNİ ANLATMAYA ÇALIŞTIM. BENDE BİLGİ ÇOKTA OKUMAKTAN SIKILIRSIN DİYE HEPSİNİ YAZMADIM : )

Hocam cidden çok güzel anlatmışsınız masal gibi okudum. Şimdi Anladığım şeyi anlatayım. Kusura bakmayın pek bilgim yok bu konularda. Ayrıca laptop kullandığım için modeme yakın durabiliyorum fakat masaüstünü de aktif kullanmak istiyorum o Yüzden açtım konuyu. Yanlış anlamış olabilirim. Şimdi sizin bu Dediğiniz modem ve teknoloji, Uzaklık ne olursa olsun(kapsama Alanına girmişse) o alttaki Wi-Fi çubukları isterse 1 Çubuk göstersin 5te5 tam kapasite kullanıyor mu oluyoruz?

• Tek kelime ile süpersin hocam. Aynen doğru anlamışsın.
  • Sertdemirli kullanıcısına yanıt
    Hocam baktım da bunun fiyatı 450 tl gibi bir şey gösteriyor doğru mudur? Sanıyorum bu kadar özelliğe f/P ürünüdür. Böylece Router'a da gerek kalmıyor sonuç olarak. Ama ilginç ve güzel bir özellikmiş. Bulanın eline sağlık sizin de elinize sağlık hocam

• Arkadaşlar yüksek asus modemlerinde sık sık bağlantı kopma sorunları yaşandığı soyleniyor.ozellikle bu durum düşük dsl baglantilarda yaşanıyor gibi. böyle bir durum mümkün müdür yoksa alanlar ince ayarlardan dolayı mı sıkıntı yaşamakta.Ben 24mbit adsl2+ kullaniyorum ama 15-16 mbit hızları görüyorum. Bendede problem oluşturur mu

• tunga83 T kullanıcısına yanıt
    ben pek anlamıyorum hocam yeni konu açın isterseniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.