Şimdi Ara

Asus Modem Port Açamıyorum [yardım]| DSL-N12E_C1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben modem arayüzünden port açmama rağmen bir sitede portu sorguladığımda kapalı diyor.
    amacım localhost'a ip üzerinden bağlanılabilmesi
    ama sadece lan üzerinden bağlanabiliyorum. eğer bağlanması için başka bir şeyi yapmam gerekiyorsa lütfen söyleyin

• hocam kimse mi yok bilen yardım edin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ???-??????

hocam kimse mi yok bilen yardım edin...

Selamlar ;

Nasıl bir yardım beklediğinizi anlamadım Forum üzerinde yüzlerce port yönlendirme konusu olduğuna adım gibi eminim. Ayrıca insan bir kullandığı modemin marka model bilgisini verir hangi portu yönlendirmek istediğini söyler ve o modemden kullanan birisi yardımcı olur. Postu okuyanların tsizin evinizde kullandığınız modemin modelini tahmin etmek suretiyle cevap yazmasını mı beklıyorsunuz? Ilk postu okuyup direk geçmiştim neden hiçbir bilgi yok diye ayrıca şuna da adım gibi eminim google a modeminizin modelini yazıp port forwading yazarsanız ilk çıkan sayfa sorunuza cevap olacaktır yüksek ihtimalle türkçe olarak da modem modeli port yönlendirme yazarsanız google a yıne ilk açılan site de anlatılıyordur.

• quote:

Orijinalden alıntı: cumiii

quote:

Orijinalden alıntı: ???-??????

hocam kimse mi yok bilen yardım edin...

Selamlar ;

Nasıl bir yardım beklediğinizi anlamadım Forum üzerinde yüzlerce port yönlendirme konusu olduğuna adım gibi eminim. Ayrıca insan bir kullandığı modemin marka model bilgisini verir hangi portu yönlendirmek istediğini söyler ve o modemden kullanan birisi yardımcı olur. Postu okuyanların tsizin evinizde kullandığınız modemin modelini tahmin etmek suretiyle cevap yazmasını mı beklıyorsunuz? Ilk postu okuyup direk geçmiştim neden hiçbir bilgi yok diye ayrıca şuna da adım gibi eminim google a modeminizin modelini yazıp port forwading yazarsanız ilk çıkan sayfa sorunuza cevap olacaktır yüksek ihtimalle türkçe olarak da modem modeli port yönlendirme yazarsanız google a yıne ilk açılan site de anlatılıyordur.

port yönlendirme konusunun milyonlarca olması her port için aynı işlemlerin olacağı anlamına gelemez,gelmez ayrıca başlıkta modemin tam kodunu ve markasını verdim. birçok yabancı kaynağada baktım çekilen videolar eski veya yaptığım işlemler ile uyuşmuyor.
    ayrıca yaşadığım problemi de yazdım sanırım siz modem kayıtlarını TT abonelik idimi falan istiyorsunuz dalga geçmeyin benle dalga geçilecek bir şey yok. lütfen konuyu düzgün okuyup düzgün cevap veriniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Michael Scofield

https://portforward.com/asus/rt-n12/

Bir bakın bakalım.

dediğim gibi hocam portumu modem arayüzünden açmama rağmen portum kapalı görünüyor...
  • ???-?????? kullanıcısına yanıt
    Cgn arkasındasınızdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dmz yi aktif edip test yaptınızmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: yücel52

dmz yi aktif edip test yaptınızmı

evet hocam sonuç yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: ULTILIX

Cgn arkasındasınızdır.

bakacağım hocam..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.