Şimdi Ara

Asus Monitör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Vatan Bilgisayardan Asus VS238 LED monitör aldım..

Monitör eve geleli 5 gün oluyor ama ben anca gelebildiğimden dolayı şimdi bakiyorum...

Öncelikle monitörü kullanırken sanki ekran ışıgı veya renginde değişiklikler oluyo
    bu olası bir durum mu yoksa monitörde mi bir sorun var anlamadım..

Birde Olu Piksel buldum bu cok canımı sıktı bu konuyla ilgili ne yapabilirim.?
    Vatan bilgisayar 1 ölü piksel için değiştiriyomu monitörü.?
    Forumda genelde incelediğimde bazı firmalar 1 ölü piksel için değişiklik yapmıyomuş..

Sizlerin bir bilgisi varmı bu konuda?

• 15 güne kadar koşulsuz iade hakkınız olması lazım. Siz en iyisi ölü pixeli karıştırmadan bu modeli beğenmediğinizi söyleyin iade edin.
  • Yarın arayıp sormayı düşünüyorum ama ?

bakalm ne dicekler.. değiştirme yapmıyoruz derlerse iade ederim..
    iade etmek için herhangi bir bahane gerekmiyo mu?
    ne yapmak gerekiyor bide?

çok önemli değil gibi dursada insanın gözü ister istemez takılyo o noktaya..
  • ben asus ml229h ips panel aldım memnun kalmazsam değiştirip değiştiremiyceğimi sordum paket açıldıktan sonra teşhir ürünü olduğunu söylediler anca hata olursa değiştiriz dediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Musdi42

ben asus ml229h ips panel aldım memnun kalmazsam değiştirip değiştiremiyceğimi sordum paket açıldıktan sonra teşhir ürünü olduğunu söylediler anca hata olursa değiştiriz dediler.

magazadan mı almıştın?

vatanın internet sitesinde okuduğuma göre magazadan aldıysan değiştirmiyolar ama internetten aldıysan 15 gün yazıyo..

Birde tüketici haklarına göre internetten alınan ürünlerin 7 gün içerisinde cayma hakları oluyomuş..
    yane beyenmezsen iade edilebiliyomuş..

yasalar ne kadar işliyo ülkemizde bilmiyom ama:D
    dava açıcan kazanıcan değiştirilecek fln... daha pahalı olur:D
  • mağazadan aldım ölü piksel çıkmadı herhangi bir hatasıda yok şimdilik fakat 5ms olması kafama takıldı crysis 2 kurdum ekran simsiyah çıkıyor umarım bu gosting denilen şey çıkmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Musdi42

mağazadan aldım ölü piksel çıkmadı herhangi bir hatasıda yok şimdilik fakat 5ms olması kafama takıldı crysis 2 kurdum ekran simsiyah çıkıyor umarım bu gosting denilen şey çıkmaz

evet bende merak ettim o 5ms olayını ve bugun
    http://forum.donanimhaber.com/m_55896310/tm.htm
    konuda resimle göstermiş arkadaş
    o kadar etkiliyosa baya kötü ama bilinmez..

bunun testi varmıdır acaba..
  • kesinlikle berbat bir görüntü var yazıyı bırak şekil bile belli olmuyor pixperan_english programında testte böyle çıkıyor

Asus Monitör

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musdi42 -- 28 Aralık 2011; 2:22:14 >
  • evet baktım bende hiç iç açıcı değil :(

Asus Monitör
  • bugun Vatan ı aradım 444 lü hattaki arkadaşlar yarın arayın fln dediler..

Bende en kötü iade ederim diye Bostancı şubesine gittim dedim olü piksel var die..

Kendileri kontrol ettiler yenisini verdiler.. Orda test ettirdim yoktu bakalm inş ilerliyen günlerde de çıkmaz karşıma...

bu konuda Vatanı kesinlikle öneririm arkadaşlar hiç bir sey demeden itiraz etmeden değiştirdiler...
  • yanlız bugün aşırı kalabalıktı yaklaşık 1 bucuk saat sırada bekledim ürünü alabilmek için:(
  • peki yerine aynı ürünümü aldın bendede sanki ekranın sol tarafına ışık fazla geliyor gibi ama o kadarda belli olmuyor acaba iade edebilirmiyim ama web sitelerinde kutu ve aksesuarları ile birlikte getirildiğinde değişim yapabileceklerini söylüyorlar. yarın şansımı deniycem inşallah değiştiririm
  • evet aynı ürünü aldım cünkü aldığım ürüne fiyatına bakınca ben 100 lira fln ucuza almıştım
    değiştirme fişi isteyip başka bir ürün istesem daha kötü monitörlere kalıcaktım
    en mantıklısı aynısı ile değiştirmek geldi bana..

ışıktan dolayı değiştirirlermi bilmiyorum ama sen gene bir şansını dene:D
  • evet bende 110 lira flan ucuz almışım 5ms olması kafama takılıyordu işyerindeki lg 2 ms ile yanyana koydum crysis 2 de test ettim gözle görülür hiç bir fark yok yani 2 -5 arasında ayrıca ölçtüğün zaman 2 ve 5 ms nin yanıt süreleri dahi aynı 13.3 çıkıyor bilmiyorum program nasıl ölçüyor ben programın yalancısıyım oyunda çözünürlüğü full hd yapınca (1920 x 1080) mouse hızlı bir şekilde çevirince etrafdaki binalar sanki hafif bulanıyor gibi oluyor bilmiyorum sistemdenmi kaynaklanıyor yoksa monitorden mi yoksa bendemi takıntı oldu.

Şu an tek kafama takılan nokta kırmızı ve yeşil renkler fazla gibi özellikle kırmızı renk fotolara flan bakınca insan yüzleri çok kırmızı duruyor bilmiyorum senin monitordede böylemi yoksa sadece ips modellerdemi böyle henüz renk ayarlarına bakmadım olmazsa ayarlamaya çalışacam ve değiştirmeyi pek düşünmüyorum eğer renk ayarlarını yapabilirsem çünkü 2-5 ms arasında gerçekden insan gözünün algılayabileceği bir fark yok varsa dahi ben göremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musdi42 -- 27 Aralık 2011; 1:27:56 >

• takıntı olmuş olabilir.. bir şeyi iyi görmeyince insan hep bir kusur arıyor...

Evet bende forumlarda 2 ile 5 ms arasında gözle görülür fark olmadığını söyleyen cok duydum o yuzden mutlu mutlu kullan monitörünü...

birde monitörler renk ayarlaması yapılmamış olarak gelmekte tüm renkler %100 de gönderiliyor..
    ayarlarını karıştır ordan düzeltebilirsin..
  • aslında renk sorunu yokmuş ben iade etmeyi düşündüğüm için pek fazla kurcalamak istememiştim ama vaz geçince splendid menüsü altında hazır modlardan kaynaklanıyormuş 6 tane mod var theater game gibi theater mode bu şekilde gösteriyormuş standart moda özellikle rgb moduna ayarlardığın zaman renk sorunu ortadan kalkıyor crt monitorle yanyana koyduğun zaman arasında bir fark gözükmüyor özellikle fotoğraflardan çıkdı almak için harika bir özellik hazır modlar bana fazlası ile yetiyor zaten genellikle film oyun ve ptoshop için kullanıyorum ayrıca game modu olması çok güzel ben memnun kaldım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.