Şimdi Ara

ASUS mu GİGABYTE MI ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
7.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya DQ6 mı max formula mı o ikisi arasında kaldım birbirine cok benzer ama haliyle bi seçim yapmak lazım hangisi q6600 ve 8600gt 512 ddr3 le beraber olcak tabi
  • yahu ne kadar da boş konular, artık midem bulandı, asus mu gigabyte mı, amd mi intel mi, yok nvidia mı ati mi..
    overclock yapmadığınızda fiyat performans olarak amd iyi ama yaparsanız intel
    ati nin fiyatı yüksek performansı az ama görüntü kalitesi iyi
    gigabyte ile asus arasında da çizgi garantili ürünlerde garanti konusunda rahat olunuyor, bunun dışında o iyi bu iyi ne tartışılıyor anlamış değilim. tamamen eşit özellikte iki ürün hiç olmuyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: marksmanboys

quote:

Orjinalden alıntı: svideoz

eğer cidden ileriye dönük bir anakart düşünüyorsan p35 yerine x38 chipsetli bir anakart almanı şiddetle tavsiye ederim çok daha geniş veriyoluna ve pcie 2.0 desteğine sahip

tamamen katılıyorum gigabyte

arkadaş mesajın neresinde gigabyte demiş ben mi göremiyorum yoksa
    />

• arkadaslar bi konuda çok takıntım var bir anakart alıcam GIGABYTE X58A-UD9 mu yoksa asus rampage extreme 3 mü bu hem oyun hemde iş üzeri kullanıcağım
    siz hangisini önerirsiniz
    şimdiden tşkler.
  • 2007 nin konusu açılmış tabiki gigabyt
  • adam orda core 2 duo diyo burda adam sabertooth diyo ayrıca Asus daha kalitelidir. Gigabayte de Ram uyuşmazlıgı sorunu cok oluyor diye duydum
  • 4 anakartını eskittim bugüne kadar hiç sorun çıkarmadı. Asus.
  • asusun web sitesine girip driver indirmek ölüm ama gigabytın sitesi çok rahat her zaman indirilebiliyor
  • 3 kere gigabyte anakart kullandım ama 3üde garantilik oldu ve 0ı ile değiştirildi.sorun bendedir başka parçada felan dedim ama anakartların hepsi fabrikasyon hatası olarak etiketlendi.(bozulan anakartlar x48) sonra asus aldım bi sorun çıkarmadı daha sonra p55 anakarta geçtim oda bozuldu.gigabyte fanı olarak artık asus alıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rendezvous

quote:

Orijinalden alıntı: parkenzo

adam orda core 2 duo diyo burda adam sabertooth diyo ayrıca Asus daha kalitelidir. Gigabayte de Ram uyuşmazlıgı sorunu cok oluyor diye duydum

Konu ilk açıldığında daha değişikti @parkenzo.Bedavaya yorum yapmana gerek yok.Core 2 Duo veya Quad işlemci varsa tabiki X58 çipset olmaz,trı vırıdan sallamanın alemi yok,uzman sorusu değil heralde sorulan

1 bedavaya yorum yapmana gerek yok derken post kasmaktan bahsediyorsan bunu son yapacak kişi ben olurum herhalde
    2 benimle böyle konuşma hakkını sana kim veriyor? konuşmalarına dikkat et.
    3 işlemciler hakkında yeterli bilgim var senden acıklama beklemedim. bana işlemci arasındaki farkı anlatma
    4 konuyu uzatma bir daha konuşurken laflarını dikkatli seç.

• birbirimizi kırmayalım arkadaşlar alt tarafı 4 sene önceki konu ya
  • asus ta gigabyte da bence son derece kaliteli kartlar her ikisininde bir çok modelini kullandım
    hiç sıkıntı yaşamadım bence hangisi uygun fiyatlı ise onu al...
  • gigabyte kullandım, sorun çıkarmadı, asusların da çok kaliteli. bence ikisi arasında fazla kalite farkı yok..
  • Gigabyte kullanıcı olarak Asus almanızı tavsiye ederim. Gigabyte arızalandım mı yandınız birde metro ise ithalatçınız. 7.defada anakartı değiştirler yine para iadesi vermediler düşünün artık. Ya msı alın ya asus.
  • bencede tartışmasız asus ben bin pişmanım gıgabyte almadığıma garanti ve ileriye dönük diyorsan asus ben 450 lira verdim gıgabyte aldım kalakaldım en dandik asrock bile yazılım desteği ile kartı güncelliyor yeni işlemci için gıgabyate aldığıa lanet olsun
  • asus tan şaşmaam 5 yıllık asus hala sağlam yeniside asus
  • Yorum yazmış olmak için değil ama, bende de ASUS P5KSE var.

E8200 ile 3 senedir kullanıyorum. Memnunum. Pciex slotunun tırnağını kaza ile kırmam hariç herhangi bir sorunla karşılaşmadım.

Şimdi platform değiştireceğim için satıyorum, o ayrı...

Asus genel olarak kaliteli marka. Keza eminim Gigabyte da öyledir...

Herhalde bu durumda yazılım desteğine ve kutu içeriklerine bakmak gerekir diye düşünüyorum.

Yanılıyorsam lütfen düzeltin...
  • 90 lı yıllardan beridir Asus kullanırım hiç şaşmadım evvelki yıl soket 478 m.board bozuldu bozulana kadar (2004 de almıştım)
    (2006 - 2009 arası) 3 yıl b.sayar hiç kapanmadı o zamanlar Torrent ve forumlarda sunum yapardım günde 20 saat pc başında işim olurdu gerçi yeni aldığımda 2 senedir kapanmıyor o ayrı mevzu ben 2012 de yeni sistem toplamayı düşünüyorum alırsam yine Asus alırım ama insanların zevkleri, istekleri ve kullanma şekilleri farklılık gösterir önemli olan bir ürünü aldıktan sonraki servis hizmetidir..
  • valla 2003 ten beri hiç servisslik olmadığı için eski asus anakartım, servisi tanımam nasıldır hizmetleri ama aletin pili bile bitmedi halada çalışıyor tek sorun işlemci ısınıyor haliyle yavaşladı oda dost kazığı arkadaştan alışveriş yapmıcaksın kemoo bak yine yakaladım seni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 3 Mayıs 2011; 2:52:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

valla 2003 ten beri hiç servisslik olmadığı için eski asus anakartım, servisi tanımam nasıldır hizmetleri ama aletin pili bile bitmedi halada çalışıyor tek sorun işlemci ısınıyor haliyle yavaşladı oda dost kazığı arkadaştan alışveriş yapmıcaksın kemoo bak yine yakaladım seni

Hehehee dost kazığını yiyenlerden biride benim 93 de ilk kişisel b.sayarımı arkadaşımdan almıştım ne dürtüklemiş beni bir bilsen öğrendikçe daha iyi anladım.

Senin takibin yüzünden yatamıyorum yat uyu sabah işe geç kalacaksın ben emekliyim kalkmasam da olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous -- 3 Mayıs 2011; 3:42:58 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.