Şimdi Ara

ASUS mu GİGABYTE MI ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
7.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bende emekli sayılırım boşverhem sen takip et dedin ondan

sorma hem ne kazık hiç unutamam ozaman pc nin p sini bilmeyince bu kazıkda kaçınılmazdı arkadaş ya yakalamış bırakırmı 1 yıl sonra uyandık ama geçmiş ola baya bi bela okumuşum ki adam geçen yıl kapattı dükanı
    bu arada sen yaat bana bakma yarın kaçarsın ben yakalarım seni konuda merak etme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 3 Mayıs 2011; 3:42:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

bende emekli sayılırım boşverhem sen takip et dedin ondan

sorma hem ne kazık hiç unutamam ozaman pc nin p sini bilmeyince bu kazıkda kaçınılmazdı arkadaş ya yakalamış bırakırmı 1 yıl sonra uyandık ama geçmiş ola baya bi bela okumuşum ki adam geçen yıl kapattı dükanı
    bu arada sen yaat bana bakma yarın kaçarsın ben yakalarım seni konuda merak etme

Ben kaçmam
    en güzeli yabancıdan almak en azından söke söke pazarlık yapabilirsin bendeki dostlar beni dütlemeye kalkıyor.
    Biraz film izleyeyim koltukta otur otur bir taraflarım ağrımaya başladı gündüz görüşürük

• sadece sendeki dostlar sanma genelde dost kazığı meşhurdur bizdede aynı yani merak etme
    yok ben artık hiçbir pc dükkanından pc almam yemem artık mis gibi net varken

sorma bel sırt olayı kötü oluyor bu meretin başındayken tamam sen kalk artık gündüz genelde girmem ama görüşürüşürüz belki girersem hadi kendine iyi bak
  • Merhaba arkadaşlar ben anakart almak istiyorum 2 seçenek arasında kaldım 'Asus M4A88TD-M EVO' 'mu dersiniz yoksa 'Gigabyte 880GMA-UD2H' Mi almalıyım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: xomfar54x
    Merhaba arkadaşlar ben anakart almak istiyorum 2 seçenek arasında kaldım 'Asus M4A88TD-M EVO' 'mu dersiniz yoksa 'Gigabyte 880GMA-UD2H' Mi almalıyım...

bendeki anakart V si yani atx olanı ben memnunum bir sorun yaratmadı tavsiye ederim eğer alırsan bence V olanını al örnek bu linktekinihttp://www.hepsiburada.com/Liste/asus-m4a88td-v-evousb3-amd-880gsb850-ddr3-2000oc-soket-am3-anakart/ProductDetails.aspx?productId=bd56471&categoryId=152

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 10 Mayıs 2011; 3:15:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ghost recon advanced

asusun web sitesine girip driver indirmek ölüm ama gigabytın sitesi çok rahat her zaman indirilebiliyor

istersen tekrardan dene site güncel
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.