Şimdi Ara

Asus Mu Gigabyte mı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kardes karar veremedim bi türlü ya şimdi 1 aya fln istesem btn sıstemı ynılerım ama sımdı bn tam yenılerım yenı bısı cıkarırlar cok asabım bozulur yani i7920 yi alsam bide ona uyumlu anakart alsam 850 lira eder ama bunun ömrü ne kadardır yanı tam alınca cok daa ıısı cıkmasın
  • gercekten deor arkadaşın işlemcisi baya iyiymis i7 ye gecmeye gerek yok bencede zaten pc yi pek kasmıyosanız çoklu program oyun vs i7 gereksiz
  • Şu an İ7 alırsan seni en fazla 2 bilemedin 2,5 sene götürür ancak biraz daha bekleyip i9 filan bakarsanız (ki bunun yanında amd'den henüz bir cevap gelmedi) daha ileriye dönük işlemciniz ve anakartınız olur şu an İ7 almak para çarçurundan başka birşey olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vegihi -- 2 Ağustos 2009; 21:01:20 >
  • i5 le i7 nin socketleride farklı dımı yanı asıl sıkıntm mesela anakartı alsam işlemciyi sora alsam olmuo socketler farklı yanı eskıden core 2 duo destekleyen anakart alırdın p4 takardın paran oluncada core 2 duo işlemci alırdın ama bunda kökten bi degişim yapmak gerekıo
  • İ5 Ve İ7 lerin soketleri farklı olduğu için kullanamıyorsun İ5 ve İ9ları şimdilik P55 yonga setli anakartlar destekliyor senin dediğin olay P4'de C2D'da LGA775 Pin
  • sonuçta bıras daa beklemek ii olur secenek arttıkca fıyatta dusecektır
  • Demek istediğim şeyi anlatabilmişim sonunda
  • saolasın peki suan elimdeki sisteme upgrade mı yapıyım yoksa parayı tutuyımm mı
  • Kesinlikle parayı tut kardeş hatta bayaa biriktir 3-4 ay sonra çok iyi dx11'li bir sistemin olur o zaman kuşlar gibi hissedersin
  • 3-4 aya i serisininde bazıları ucuzlar ztn suanda 920 çok pahalı degıl
  • İ serisi bir yana ilk dx11 kart çok yakında çıkıcak zaten 3-4 aya pek ucuzlamaz gibi ama yine belli olmaz o zamanlık ucuz bi kart alırsın sonra DX11'e geçersin seçenekler çok dostum sen değerlendirmesini bildikten sonra...
  • bnm ilk yapıcam hareket soket 1366lı bı anakart sorada ona orta sevıye bı ıslemcı almak olucak ama 1366dan sora yenı bı soket daa cıkarmı yakın tarıhte
  • Bu arada yanlışı düzeltiyim İ9 işlemciler X58 anakartlarda da kullanılıyor
  • ewt onu bılıorm ama i5 i7de kullanılmıo o yuzden i5 almak cok mantıksız bence
  • İ9 olarak 1156 var sonrasını kimse bilemez ancak uzun bi tarihte muhtemelen çıkmaz
  • intel rakıpsız kalınca para için sureklı soket ıcat edıo
  • Aslında herkes amd'ninde bu işe bi el atıcağını biliyor ancak amd nasıl ve ne şekilde karşılık verir bilinmez ve şu ana kadar da ben hiç söylenti bile okumadım
  • dumur oldu adamlar napısın intel gezegenın en ii işlemcisini yapınca
  • AMD taraftarı olduğumu düşünme sakın aksine intel kullanıyorum ve intel tavsiye ediyorum ancak AMD'nin ne yapıcağı belli olmaz intelin elinde olan teknoloji onlarda da var ancak bu iş rekabete dayandığı için süreçler biraz uzun işliyor
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.