Şimdi Ara

Asus Mu Gigabyte mı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bnmde bi oncekı ıslemcı amdydı ama intelden daa cok memnunum ve bıraz bekledıkten sora i7ye gecıcem bakarsın amd daa iisini yapcak o zmn ibre ona kayar
  • Yani E5200'ümle mutluyum stok 2,5GHZ// 4,16 GHZ
  • bnde amibios var ve birtürlü o.c panelı bulamadım
  • bios güncelledin mi ?
  • en güncel secenegınde baktım 0516
  • Bios görüntüsünü atma imkanın var mı

• Arkadaşım o overclok bölümünde overclock prof., standart , turbo, extreme, vb. şeyler var galiba o bios biraz yabancı bana daha öncede oc olarak o biosta uğraşmıştım ancak çok olduğu için hatırlamakta zorlanıyorum

Memory over voltage'ı düşür hemen arkadaşım kırmızı işaret warning demektir ve tehlike arz eder gerek olmadıkça o tür yüksek voltlar verme
    İşlemci OC bölümüne gelince biosun oc'yi kendisine göre ayarlıyor gördüğüm kadarıyla %20-%50-%75 gibi ancak bu oranları uyguladığın zaman Vcore var orda o voltu arttırıcaksın işlemci voltudur o gerekli voltajı vermediğin zaman amacına ulaşamazsın aç ayı oynamaz hesabı
  • o.c %30 a kadar war ama %30 yapınca sata dıskım yokmus gıbı davranıo acılmıo bılgısayar birde 1066mhz kingston hyperx ramleri nasıl o.c yapıcam 960ta kulanıorm
  • dram freq. var orda ordan manual olarak 1066 seçiceksin ayrıca dediğim gibi gerkli voltajı vermezsen açılmaz yada kabul etmez ancak anakartın'ın oc desteği sınırlıda olabilir model neydi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vegihi -- 2 Ağustos 2009; 22:48:58 >
  • p5kpl-am ztn kendı ustunde yazıo o.c 1066 fakat sorunda su dram freqq içinde 1066 yok 1100 ve 1000 var ikisinide secınce ekraana goruntu gelmıo
  • Konuyu istersen oc kısmına aç orda bu biosla daha içli dışlı olanlar vardır dediğim gibi daha önce kullanmıştım ama anlık olarak istersen birde 1000 seçip voltaj ver ama işlemciye oc yapma denedin mi ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.