Şimdi Ara

ASUS MU? HP Mİ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
16.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

"İstatistik aptal işidir" ama işine yarayabilir.

http://www.sikayetvar.com/index.php?ix=x&loc=categories&c=1&tree=252,434&level=3&id=434

Saygılar...
  • asus

asus bılgıısayarda ana uretıcı. toshıbaların bıle ıc parcaları asus.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mob411 -- 14 Ocak 2008; 16:24:33 >
  • kim ne derse desin asus sakın almayın teknik servis berbat. bn telefonla ulasmaya calıstım bugun bekleyenler arasında bir numaradasınız deyip duruyor. tam 15 dakka bekledim. hemde 3 defa aradım. ayrıca hp cok hızlı ve daha saglam kalite ve dayanıklık vede sorun cıkarmıyor bn suana kadar hp, asus, monster, ve acer notebook kullandım içlerinden en iyisi acer ve hp, monsterda cok hızlı her ne kadar asus kasa kullansada. ama dıs yuzey cabuk yıprandı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DoKuZuNCuKaPI

quote:

Orjinalden alıntı: trimaxsahinabi

F3 de elini koyduğun yerdeki boyalar ilerleyen zamanda çıkabilir.(asus f3jp lerde görüldü)....8600m gt 2600HD den daha üst bir kart.ama dediğin gibi çok abartı bir fark yok.bi de 2600HD 8600gs den daha iyi.kısaca;
    2600XT (BEN KULLANAN LAPTOP GÖRMEDİM)> 8600m gt (GDDR3)> 8600M GT (GDDR2) >2600HD > 8600M GS

Bende duydum bu boya problemini ama hiç bir sakınca görmedim almakta çünkü USB klavye kullanıyorum Böyle alıştık bir kere. Cidden Asus gibi bir markada bu sorun çok saçma umarım f3 serisinin yenilerinde yani f3sv ve f3sa da bu sorunlar olmaz ki daha iyi kasaya sahip bu ikisi söylenilenlere göre.

benim f3jp vardı 3 ay kullanmadan boyası kalkmaya basladı soylemesi. sen asusu bosver bence hıza onem veriyorsan ve sekle onem vermiyorsan baska bir marka alabilirsin. yok sekilde olsun diyorsan ozaman hp al dahada iyi olsun diyorsan macintosh al.

• quote:

Orjinalden alıntı: åziz

Selamlar

"İstatistik aptal işidir" ama işine yarayabilir.

http://www.sikayetvar.com/index.php?ix=x&loc=categories&c=1&tree=252,434&level=3&id=434

Saygılar...

güzel bir çalışma ama şöyle bir fark var bir makina ne kadar popüler oluyorsa o makina ile ilgili eleştiri o kadar fazla oluyor !!!

• asus nasildir bilmem ama HP ALMA da ne alirsan al..

hphp
  • asus bence
  • quote:

HP pavil serisi ile compaq arasında satış sonrası farkı var.compaq serisi aldınız diyelim.arıza yaptı.servise veriyorsunuz.size 1 kaç gün içinde sapasağlam yapıp geri veriyorlar.hatta talep etmeniz durumunda size tamir süresi boyunca düzgün bir laptop tasis ediyorlar.pavil. serisi alırsanız o zaman hapı yutarsınız.pav seri arıza yapınca ve servise verince 1 ay sonra alırsınız.alırsınız ama sağlam alamazsınız.eskisinden beter alırsınız....ama pavil. in iyi bir tarafı var.1 yıl içinde 3 kere aynı veya 4 kere farklı arızadan veya 30 iş günü içinde onarılmaması durumunda para iadesi alıyorsunuz.örneğin 1500 dolara pavilion aldınız.1 yıl sonra bu dediğim şartlardan biri gerçekleşti(ki emin ol başına gelir) makinayı rahatlıkla iade edip; bulunduğunuz zaman diliminde makinanızın değeri 1000 dolar bile etmezken 1500 oları aynen iade alıp ve siz de sıfır,ve çok daha iyi özellikli makine alıyorsunuz....tabi bu arızalarla başınızın ağrımasını göze almanız gerekiyor....marka olarak size asusu tavsiye ederim.(ama F3 serisinden uzak durun.diğer modelleri tercih edin.)..ya da uygun fiyat/performans oranına sahip compaq.

bu tüketici kanunlarınca sağlanan bi hak değil mi zaten? sadece hp mi yapıyor bunu? ya da asus yapmıyor mu?

• quote:

Orjinalden alıntı: corona.effect

quote:

HP pavil serisi ile compaq arasında satış sonrası farkı var.compaq serisi aldınız diyelim.arıza yaptı.servise veriyorsunuz.size 1 kaç gün içinde sapasağlam yapıp geri veriyorlar.hatta talep etmeniz durumunda size tamir süresi boyunca düzgün bir laptop tasis ediyorlar.pavil. serisi alırsanız o zaman hapı yutarsınız.pav seri arıza yapınca ve servise verince 1 ay sonra alırsınız.alırsınız ama sağlam alamazsınız.eskisinden beter alırsınız....ama pavil. in iyi bir tarafı var.1 yıl içinde 3 kere aynı veya 4 kere farklı arızadan veya 30 iş günü içinde onarılmaması durumunda para iadesi alıyorsunuz.örneğin 1500 dolara pavilion aldınız.1 yıl sonra bu dediğim şartlardan biri gerçekleşti(ki emin ol başına gelir) makinayı rahatlıkla iade edip; bulunduğunuz zaman diliminde makinanızın değeri 1000 dolar bile etmezken 1500 oları aynen iade alıp ve siz de sıfır,ve çok daha iyi özellikli makine alıyorsunuz....tabi bu arızalarla başınızın ağrımasını göze almanız gerekiyor....marka olarak size asusu tavsiye ederim.(ama F3 serisinden uzak durun.diğer modelleri tercih edin.)..ya da uygun fiyat/performans oranına sahip compaq.

bu tüketici kanunlarınca sağlanan bi hak değil mi zaten? sadece hp mi yapıyor bunu? ya da asus yapmıyor mu?

elbette bütün markalar bunu yapıyor !! Ama hp de fark var adamlar sana genelde sana üst modelleri veriyorlar !!!

Siğer markalarda nasıl oluyor bilmem .. .sony de mesele aynı marka sıfırdan yeniden viriliyor diye biliyorum ama ...

• hmm, hp nin özellikleri iyi ama çok sorunlu.. onu unuttuk.. asus u tavsiye ediyorsunuz ve baktığımda önerdiğiniz gibi en güzel model F3SA. ama onun da boyası kalkıyor diyorsunuz. ve benim ellerim çok fazla terler. yani bu durumda normalde boyası 1 sene kalkıyorsa bende 6 ay da kalkar. bu da kötü bi durum.... eee... ben ne alacağım ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: cehennemli

hmm, hp nin özellikleri iyi ama çok sorunlu.. onu unuttuk.. asus u tavsiye ediyorsunuz ve baktığımda önerdiğiniz gibi en güzel model F3SA. ama onun da boyası kalkıyor diyorsunuz. ve benim ellerim çok fazla terler. yani bu durumda normalde boyası 1 sene kalkıyorsa bende 6 ay da kalkar. bu da kötü bi durum.... eee... ben ne alacağım ya

dostum herşeyin kolayı var, ellerin çok terliyorsa boya kalkma olayını dell'de asus'ta hp'de hepsinde yaşarsın. kasa komple mag-alm yada crb-fib. değilse bu kaçınılmaz. el ve bileklerini koyduğun yüzeyi strech film yada yapışkan şeffaf malzeme ile kapla touchpadin olduğu yeri de kes açıkta bırak. terleme sorunu olan birçok insan böyle deniyor. benim var mı yok çok şükür makine dersen kesinlikle asus, türkiyede servis konusunda çok da mağdur olmazsın hatta -ne kadar işinolur bilmem ama- yurtdışında garanti veren bir marka. mesela ben çok güzel bir tecrübe yaşamıştım bu konuda hatta forumda anlatınca milletin dibi düştü tavsiye edrim.

• bedava verseler bile hp alma. şaka bi yana üzerinde hp yazan her üründen uzak dur öncelikle. nedeni forumunda çok rahat bulursun buraya yazma gereğini duymuyorum. Asus kendi bileşenlerine üreten bir firma olduğundan stabilitesi diğer cihazlardan yüksek. bununla birlikte tasarım ve sağlamlıkta ön planda. bazı arkadaşlar boya dağılmasından bahsetmiş. aynı sorun acerda da mevcut. en mantıklı çözüm evde uzun süreli kullanılıyor ise harici klavye ile kullanmak olacaktır.
  • oke ben ASUS F3SA da karar kılmaya başladım ama bi soru? ekran kartı ATI HD 2600 diye geçiyor. bu nasıl bir e.kartı.. iyi mi? belleği nasıl, ddrII gddr vs olarak.. bilgisi olan var mı???
    birde rami arttırılabiliyor mu?? ben bu kkonuda birşey göremedim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cehennemli -- 18 Ocak 2008; 23:06:40 >
  • neyse arkadaşlar.. önerileriniz için çok teşekkürler.. yeni gördüm F3SA hakkında bir topic varmış..orayı okuyorum şu an.. hepinize önerileriniz için çoookkk teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: cehennemli

oke ben ASUS F3SA da karar kılmaya başladım ama bi soru? ekran kartı ATI HD 2600 diye geçiyor. bu nasıl bir e.kartı.. iyi mi? belleği nasıl, ddrII gddr vs olarak.. bilgisi olan var mı???
    birde rami arttırılabiliyor mu?? ben bu kkonuda birşey göremedim..

hd 2600, nvidia 8600gt ile 8600gs arası bir performansı var.
  • ASUSHP
  • Tabii ki Asus al.Fakat sen 17'' istiyorum demişsin.Eğer laptopu taşınabilirliği için istiyorsan 17'' bir laptop sana ağır gelir.O yüzden 17'' bir laptop alacağına masaüstü al derim.Ama eğer laptopu öylesine istiyorsan 17'' alabilirsin
  • Eyvah HP 34-0 maçı kaybetti. Galatasaray bizim mahalle takımıyla maç yapsa bu kadar fark olmaz
  • Kardeş kafanı karıştırmak gibi olacak ama neden PackardBell'i düşünmüyorsun.... NEC'in Aynısı Asus sadece OEM'de muhteşem ürün cıkarıyor.... Notebookta o Kadar iyi değil.... En azından PackardBell kadar iyi değil ben ikisinide kullandım PackardBell daha iyi ve şu an kullandığı donanımlar gayet güzell.
    Harddiski : seagate
    Lan ve ses Realtek
    DVD writer : Nec turbo memory de var
    Ausus'un bu donanımlarına bir bak acaba hangi markaları kullanmış....
    İncelemek istersen eğer sunlara bir bak....

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=30764

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=30766

Ayrıca kard Finansın varsa vatanda %8 indirimli alabilirsin

• Yıllardır asusun kalitesini her türlü ortamda savunmuşumdur. Son günlerde ACER da bir atak yaptı güzel cihazlar çıkarıyor onlarada bakabilirsin derim..

Ama ASUS her zaman kalitenin tanımı gibi bence :)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.