Şimdi Ara

Asus MX279H İyimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar PS4 için asus MX279H almayı planlıyorum ama şuan performansı hakkında bir bilgim yok iyimidir almaya değer mi

Link bu :http://www.vatanbilgisayar.com/Monit%C3%B6r/asus-mx279h-27-mx279h-genis-ekran-ah-ips-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=63655

• Kardeş yanlış anlama ama o kadar para verip bunu almak yerine Sony lg veya Samsung bir tv almak daha mantıklı değil mi? Tabi özel bir durumun varsa ayrı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanirim fotoğraf,grafik işleriniz ve oyun için istiyorsunuz,eğer amaç sadece oyunsa bence ips panele ihtiyacınız yok oyun icin tasarlanmış monitorler mevcut tepkime süresi daha düşük olan onlara bakmanızı tavsiye ederim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: addidas_85

Kardeş yanlış anlama ama o kadar para verip bunu almak yerine Sony lg veya Samsung bir tv almak daha mantıklı değil mi? Tabi özel bir durumun varsa ayrı

IPS panel , 27 inc dibimde asılı olacak ve Full HD ,

Monitörde oyun oynamak TV'den daha zevkli bana göre büyük ekranın önemi yok ,

Salonda 106 ekran bir Full HD plazma var ama hoşuma gitmiyor dev ekran monitör daha zevkli zaten salon genelde ailenin geri kalanının oluyor , odamda fazla yer kaplamaması lazım :)
  • Santa Monica kullanıcısına yanıt
    1000 - 1100 bandında lazım önerebileceğiniz var mı ?
  • Bende çok niyetlendim, 5ms riske girmek istemedim,bide IPS kağıt üstünde oyun için değil belli. VN serisi aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harpooner

Bende çok niyetlendim, 5ms riske girmek istemedim,bide IPS kağıt üstünde oyun için değil belli. VN serisi aldım.

Abi o çift HDMI girişlimi birde ücret nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeiist

quote:

Orijinalden alıntı: Harpooner

Bende çok niyetlendim, 5ms riske girmek istemedim,bide IPS kağıt üstünde oyun için değil belli. VN serisi aldım.

Abi o çift HDMI girişlimi birde ücret nedir ?

Çift HDMI

%30 ile 494 TL vatanda. İncelemem var monitör sayfasında görebilirsin.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: addidas_85

Kardeş yanlış anlama ama o kadar para verip bunu almak yerine Sony lg veya Samsung bir tv almak daha mantıklı değil mi? Tabi özel bir durumun varsa ayrı

IPS panel , 27 inc dibimde asılı olacak ve Full HD ,

Monitörde oyun oynamak TV'den daha zevkli bana göre büyük ekranın önemi yok ,

Salonda 106 ekran bir Full HD plazma var ama hoşuma gitmiyor dev ekran monitör daha zevkli zaten salon genelde ailenin geri kalanının oluyor , odamda fazla yer kaplamaması lazım :)

Tabiki kullanacağınız oda küçük ise pek bir fark yok TV ve monitör arasında hatta monitör daha uygun yalnız arkadaşın dediği gibi eğer monitör alacaksanız bu model bakmak yerine tft almak daha mantıklı çünkü ips de tepkime süresi çok fazla ve hızlı sahnelerde görüntüyü çok bulanık gösteriyor bunun yerine 120hz monitör bakmanız daha uygun olur sanırım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

1000 - 1100 bandında lazım önerebileceğiniz var mı ?

Oyuncu monitorleri hakkinda pek bilgim yok ama dikkat etmeniz gereken tepki suresinin düşük olmasi, ışık sızdırmasının olmaması yada az olması onemli bir faktör,ışık sizmasi ips panellerde daha azdır ama bunlardada ghosting sorunu olabiliyor her ne kadar yeni nesil ips panellerde kalmadi deselerde ve cok ciddi bir sorundur bu olay oyuncular icin,internette aratarak bu sorunlarla ilgili videolar bulabilirsiniz,grafik islerinde segmentinde fiyatina göre alinacak en iyi ips panel monitor diyebilirim renk aralığı,kontrastı olsun rakiplerinden iyi,kendim ayni özelliklere sahip asus vx239h modelini denedim almayi düşünüyorum...

• Galiba Asus VN247H yi almayı düşünüyorum

1-2 haftaya alırsam , Harpooner ın inceleme konusunda fikirlerimi paylaşıcam hem daha uygun hem Çift HDMI benim idealimi karşılıyor.
  • Hocam ben kullanıyorum MX279H'yi. Monitör çok güzel cidden ama aşırı parlak. Parlaklık ayarıyla durmadan haşır neşir oluyorum Bunun dışında pek bir sıkıntısı yok monitörün. Ghosting falan yaşamadım hiç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir_tr2 -- 17 Şubat 2014; 1:35:59 >
  • canavar gibi kullanıyorum hiçbir sıkıntısı yok
  • Kesinlikle piyasadaki en iyi monitorlerden, aslında oyun için olmasa da işini gayet iyi görüyor. Renkleri, tipi yeter...
  • 430 liraya ikinci el asus vn247h aldım. çok memnunum
  • Arkadaşlar iyi hort yapmışınız aldım cihazdan bende memnunum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.