Bildirim
Asus MX279H mı Asus VX279H mı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
panel olarka bence ikisi de aynı.
kasa tasarımı olarak mx daha güzel.
bütçenize ve zevkinize kalmış bir seçim bence -
İki monitör arasında sadece tasarım ve hoparlör farkı var, öyle değil mi? Bunların dışında birebir aynı monitör mü? Yanlış değildir umarım. -
Asus'un sitesinden karşılaştırma yapınca panel özellikleri birebir aynı çıkıyor.
MX serisinin malzeme kalitesi tabi daha premium. -
Yaklaşık 8,5 ay Asus VX229H kullandım , birkaç gün önce ihtiyaçtan dolayı sattım , senin düşündüğün 279H nin 22" modeliydi yani :)
Duruşu , parmak algılama ile çalışan menü tuşları ve konumu , incecik çerçevesi ve genel olarak kasasının inceliği ile çok zarif ve iyi bir monitör ayrıca benim aradığım kendi çapında taşınabilirlik kriterine de uygun , birbirlerine çok benzedikleri için hem VX hem de MX serisi için geçerli bu yorumum.
2016 şubat,mart civarı ben de alıcam inşallah bir monitör , kararsızım Asus r9 390 veya 390X ile birlikte 2k monitör mü alsam (alacak olsam hangi modeli alıcam hepsi acaip pahalı durumda )
Yoksa senide kararsız bırakan MX modeli 23 veya 25" monitörlerinden birini alıp şöyle orta karar r9 285 falan alıp yola devam mı desem diye düşünüyorum.
Kesin olarka iki model arasında kaldıysan ve fiyat farkları çok açık değilse bence MX279 al , tamamen senin zevkine kalmış siyah kasa seviyorum diyorsan VX tercih et :)
-
Az önce bir şey daha fark ettim.
Asus MX279H' da Tracer Free (ASUS monitörlerde kullanılan Tracer Free teknolojisi ekranların tepki süresini iyileştirir, böylece yüksek hızlı video görüntülemede oluşabilen izler ve gölgeler engellenir. ) özelliği de varmış. Acaba bu özellik için 250 TL fark vermeye değer mi? Bu özellik oyun esnasında gözle farkedilecek kadar bir iyileştirme sağlar mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: Ahmet Bozcan
Az önce bir şey daha fark ettim.
Asus MX279H' da Tracer Free (ASUS monitörlerde kullanılan Tracer Free teknolojisi ekranların tepki süresini iyileştirir, böylece yüksek hızlı video görüntülemede oluşabilen izler ve gölgeler engellenir. ) özelliği de varmış. Acaba bu özellik için 250 TL fark vermeye değer mi? Bu özellik oyun esnasında gözle farkedilecek kadar bir iyileştirme sağlar mı?
Ürün nasıldır bilen var mı?
Hocam siz aldınız mı ürünü. 1ms yerine ıps olduğu için bunu düşünüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
MX tasarım olarak daha çık tabi birde hoparlör açısından bir adım önde ses yüksekliği gayet iyi tercih sizin tabi ki de.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X