Şimdi Ara

Asus N 551 jw (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
675
Cevap
9
Favori
27.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayir gayet hizli oyunlarda videolarda internette

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: XxquattroxX

Hayir gayet hizli oyunlarda videolarda internette

Kardeşim speedtest yapabilir misin bi. Bende de aynı bilgisayar var internet hızı çok yavaş. Sadece bende varsa servise göndericem. Telefon 50 megabit çekiyor bilgisayar 20 megabit. Sende durum nasıl?

• ataince kullanıcısına yanıt
    Yaparim dostum bizdede 50 megabit internet var ama tam 50 megabit vermiyolar ben olctum telefondan ama bilgisayardan olcmedim 30 megabit civarlari veriolar

• quote:

Yaparim dostum bizdede 50 megabit internet var ama tam 50 megabit vermiyolar ben olctum telefondan ama bilgisayardan olcmedim 30 megabit civarlari veriolar

Hem telefondan hem bilgisayardan bir ölçebilir misin? Genel olarak metal kasalı olduğu için mi yavaş yoksa benim bilgisayarda mı sıkıntı var öğrenmem lazım. Ona göre servise göndericem.
  • Bir yavaşlık yok olctum telefonda neyse bilgisayarda da o

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • AyneRogue A kullanıcısına yanıt
    bende de bip sesi geliyor, nedenini bulamadım bir türlü bazen çok sık geliyor bazen çok uzun sürede bir. Bir de makineyi ilk açtığımda FN+F12(Ses açma) kısayolunu kullandığımda CD-Rom açılıyordu, dün recovery attım oursurfing bulaştırdım sonrasında bu CD-Rom açılma olayı kesildi. Şuanda da driverlerdan sıkıntı yaşıyorum bi hata veriyor kişiselleştirmeye girerken  Asus N 551 jw Ama bunun dışında bilgisayarda hiç sıkıntım yok GTA V ultrada çok rahat açıyor
     Asus N 551 jw

• Ayni bilgisayar bende de varda gta 5 i nerden yukledin bende yukliycemde pes 15 oynuoz fakirlik
  • quote:

Ayni bilgisayar bende de varda gta 5 i nerden yukledin bende yukliycemde pes 15 oynuoz fakirlik

Buradan

http://store.steampowered.com/agecheck/app/271590/?l=turkish
  • Beles yokmu :D cok pahali

• ataince kullanıcısına yanıt
    Steamde hediye etmek nasil oluyo iki tane satin alip mi verion yoksa kendine aldigini mi paylasion

• 7 Eylül'de yeğenime laptop almaya gittik.Vatan'ın Mall of Istanbul mağazasında ASUS'un N551JW modelini beğenmişti fiyatı 4.200TL civarıydı. Kapalı kutusu sadece Avcılar mağazasında varmış. Telefon ettiler bizim için ayırttılar. Avcılara yola çıktık ama akşam üstü trafiği malum yolda kilitlendik ve dayanamayıp arada bir çıkış bulunca kaçtık.Dedik yarın alırız.Ertesi gün yani 8 Eylül gittik Avcılar Vatan'a ismimizi söyledik, vatan görevlisi "evet ayırdık bilgisayarı ama şöyle birşey oldu,bu sabah herşeyin fiyatı arttı" dedi. Artan fiyat 5.200 TL. Dedik dünkü fiyattan veriyorsan ver yoksa gidiyoruz. Aradı biryeri sordu ve "veremiyoruz" dedi.
    Web sayfasında da fiyatı arttırmayı ihmal etmemişler. Ama aynı ayardaki MSI Laptop'ların fiyatında değişiklik yok.

Neyse çıktık oradan dönerken Topkapı mağazası önünden geçiyorduk. Girelim bir bakalım dedik. Aynı mal orada duruyor etiketi üstünde fiyat 4.200 küsür TL. Kapalısı varsa istiyoruz dedik adama. "Var efendim" dedi. Ne aradığınızı söyleyin size alternatifler sunayım dedi. Sağol bunu istiyoruz dedim. Stokta varmı? Var. Gitti baktı "teşhir haricinde başka mal yok ve fiyatı 5.200 olmuş" dedi. E burada etiket var 4.200 yazıyor dedik.
    Tahmin edeceğiniz gibi dansöz nanay gibi kıvırmaya başladı.Etiiketi yok etmeye çalıştı vs.Detayları anlatmayım.

Bugün 13 Eylül, web sitelerine baktım aynı mal fiyatı 4.233 TL.

Şimdi şöyle birşey var. Gerekirse müdürleriyle konuşursun bu anormal ve müşteri aleyhine hizmet ve davranışları söylersin vs. ama şöyle düşünün: 4.200TL'ye mal almaya hazır müşteriyim.Mal öyle hergün satılabilen bir mal değil.Pahalı. Nasıl bir satıcı böyle ahmakça bir iş yapabilir? Yani sonuçta kaybeden ben değilimki. Onlar hem malı satamadılar hemde sürekli müşterilerini kaybettiler.

Bunlar ne kafası yaşıyor bilmem ama bayağı sıyırmışlar. Her türlü dalavere var.
    Vatan bilgisayara gitmeden önce 2 kez değil 12 kez düşünün.

• bende dün bu bilgisayardan almış bulunuyorum tabi ki vatan computerdan, ve dediğiniz gibi fiyatlar sadece haftasonu 4200 küsürlerde hafta içinde ise 5100-5200 civarlarında yaklaşık iki haftadır takip ediyordum ve bu durum değişmedi..

Onun dışında da ilk izlenimlerimden bahsedeyim.. Asıl alma amacım 3D tasarım içindi, haliyle iyi bir ekran kartı ve işlemci gerekecek en başta.. Henüz çizim yapmadığım için bişey yazamıyorum fakat zamanla buraya aktarırım
    Oyun olarak sadece Company of Heroes oynadım grafik ayarları sonda tabi, fakat oyun zaten yeni olmadığı için kasma olmaması normal, şarjda iken ısınma oldu biraz fakat şarjda değilken oynadığımda ısınma hiç yoktu diyebilirim..
    En dikkat çeken özelliği ise benim için ekran oldu, çözünürlük ve renk tonları açısından ciddi hoşuma gitti, üst düzey bir bilgisayar olduğunu hissettiriyor hemen..
    Kutusundan subwoofer çıkıyor fakat bilgisayara takılı değilken cidden ses performansı baya zayıf, sanki radyodan dinliyormuşsunuz gibi, ama takılı iken ise gayet tatmin edici bi ses alabiliyorum..
    Gece geç saatlerde bile ses olayı yok gibiydi nerdeyse , durup özellikle dinlediğinizde duyabilirsiniz ancak sesi, tabi bu bahsettiğim nette gezinirken olan izlenimim.. Ağır oyunları oynarken nası olur bilemiyorum..
    Sonuç olarak düşünmeden alınabilecek bir bilgisayar bana göre..
    Biraz acemi izlenimler oldu fakat sorusu olan arkadaşlar için cevaplamaya çalışırım..

• korteks K kullanıcısına yanıt
    Hemen git al bence bende var bayagi performansli pes 15 oynarken 2 saat sonra klavyenin onu isiniyor kol yerleri isinmiyor fani gayet guclu su anda 4200 hemen alin derim

• quote:

Orijinalden alıntı: korteks

7 Eylül'de yeğenime laptop almaya gittik.Vatan'ın Mall of Istanbul mağazasında ASUS'un N551JW modelini beğenmişti fiyatı 4.200TL civarıydı. Kapalı kutusu sadece Avcılar mağazasında varmış. Telefon ettiler bizim için ayırttılar. Avcılara yola çıktık ama akşam üstü trafiği malum yolda kilitlendik ve dayanamayıp arada bir çıkış bulunca kaçtık.Dedik yarın alırız.Ertesi gün yani 8 Eylül gittik Avcılar Vatan'a ismimizi söyledik, vatan görevlisi "evet ayırdık bilgisayarı ama şöyle birşey oldu,bu sabah herşeyin fiyatı arttı" dedi. Artan fiyat 5.200 TL. Dedik dünkü fiyattan veriyorsan ver yoksa gidiyoruz. Aradı biryeri sordu ve "veremiyoruz" dedi.
    Web sayfasında da fiyatı arttırmayı ihmal etmemişler. Ama aynı ayardaki MSI Laptop'ların fiyatında değişiklik yok.

Neyse çıktık oradan dönerken Topkapı mağazası önünden geçiyorduk. Girelim bir bakalım dedik. Aynı mal orada duruyor etiketi üstünde fiyat 4.200 küsür TL. Kapalısı varsa istiyoruz dedik adama. "Var efendim" dedi. Ne aradığınızı söyleyin size alternatifler sunayım dedi. Sağol bunu istiyoruz dedim. Stokta varmı? Var. Gitti baktı "teşhir haricinde başka mal yok ve fiyatı 5.200 olmuş" dedi. E burada etiket var 4.200 yazıyor dedik.
    Tahmin edeceğiniz gibi dansöz nanay gibi kıvırmaya başladı.Etiiketi yok etmeye çalıştı vs.Detayları anlatmayım.

Bugün 13 Eylül, web sitelerine baktım aynı mal fiyatı 4.233 TL.

Şimdi şöyle birşey var. Gerekirse müdürleriyle konuşursun bu anormal ve müşteri aleyhine hizmet ve davranışları söylersin vs. ama şöyle düşünün: 4.200TL'ye mal almaya hazır müşteriyim.Mal öyle hergün satılabilen bir mal değil.Pahalı. Nasıl bir satıcı böyle ahmakça bir iş yapabilir? Yani sonuçta kaybeden ben değilimki. Onlar hem malı satamadılar hemde sürekli müşterilerini kaybettiler.

Bunlar ne kafası yaşıyor bilmem ama bayağı sıyırmışlar. Her türlü dalavere var.
    Vatan bilgisayara gitmeden önce 2 kez değil 12 kez düşünün.

Hocam almadıysanız MSI bakın. Ben N551JW kullanıyorum ve MSI tavsiye ediyorum. GTX 960mli modelleri ara ara 4000in altına düşüyor. İndirim yakaladığınız an alın.
    Mesela şuan indirimde 3700tl. Asusa göre 128gb ssd gibi de bir artısı var ve 500tl daha ucuz. Kaçırmayın almaya niyetiniz varsa. Pişman olmazsınız.

http://www.kliksa.com/urun/msi-ge60-apache-pro-2qe-1093xtr-intel-core-i7-4720hq-freedos-notebook/902524009

• Arkadaşlar mesele bilgisayar değil. Mesele bizi yolunacak tavuk görmeleri.
    Yeğen yurtdışında yaşıyor zaten gitti oradan aldı. Kim kaybetti?

Bu haftasonu indirim sahtekarlığına müsamaha gösterirseniz daha çooookk kazık yersiniz. Sizce neden haftasonu indirim yapıyor? İyi düşünün.

Ayrıca bizim gittiğimiz gün 7 Eylüldü ve o gün pazartesi. Ve 8 Eylül Salı günü Topkapı mağazasında ürünün üstündeki etikette 4233 idi.

Dikkatlice takip ederseniz müthiş sahtekarlık oyununu görürsünüz.Haftasonu indirimi adı altında teşhir ürün kakalama rezilliğini mesela.
    Nedense kampanya günlerinde kapalı kutu olmazda hep teşhir yada iade ürünler olur mesela. Bunu bütün firmalar yapıyor.
    Tüketicilerin bu oyunları görüp protesto etmeleri lazım bir şekilde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korteks -- 15 Eylül 2015; 14:34:14 >
  • hantug1996 H kullanıcısına yanıt
    Bip sesi konusunda ben baya uğraştım. Ses hdd den geliyor. Vatan servisine gittim. 1 gün onlar kullandılar ve ses olmadığını aöylediler(!). Sonrasında aldım asus servisine götürdüm. Onlarda donanımda bir sorun olmadığı söylediler. Velhasıl şuanda böyle kullanıyorum. Bir süre sonra alışıyor insan. Zaten bu bip sesi olayı n550 serisindede baya olmuştu.

Bu arada Fn+f12 olayınıda ilk defa senden duydum .

• Bip n serisinde varmış hep başka forumlarda da gördüm alt modellerde.
    orjinal oynayamıyorum ya 200 lira içim acıyor, çakma benimki :D

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • Bip sesi n serisinde bi hata galiba alt sürümlerde de mevcutmuş.

Gta 5 orjinal değil ya :(

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • Al, al gayet iyi hızlı bir makine. bir tek hdd den gelen bip sesi var
  • İntel N-7260, AC den çok mu kötüdür?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.