Şimdi Ara

ASUS N SERISI MI X SERISI MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar, sorum başlıkta da belirttiğim gibi hangi seriden seçim yapacağım hakkında. Dota 2 dışında bilgisayarda oturup da pes, fifa yada fps oyunu oynayacak değilim. Zaten yazılımla uğraşıyorum ve alacağım bilgisayar freedos olup direk linux yükleyeceğim. Dota2 de linuxta valve sayesınde zaten sorunsuz çalışıyor.

Benim için en önemli özellik işlemci hızı. Oyunda bilgisayar takılır keyfiniz kaçabilir ama yazılımla uğraşıyorken tahmin ediyorsunuzdur ki her şey tıkır tıkır işlemeli. Geçişlerde sorun yaşamam lazım.

Kısa bir araştırmama göre Asus N550JK-CN167D iyi özelliklere sahip. Tek eksiği SSD ayrılmamış olması. İstanbul Bilişimde 3.000TL. Benim de ayıracağım bütçe bu civarda.

Sizden isteğim 3000TL nin üzerine çıkmadan bu özelliklerden de aşağı kalmayacak başka laptop var mı, donanım bilgimden çok daha fazla şey bildiğinizi varsayarak önerilerinizi bekliyorum. Tekrardan herkese iyi günler.

• asus n550 ile lenovo y50 arasinda kalmistim bende. lenovo y50 karar verdim ben 2 gun sonra aliyorum pcdepoda 2800 lira. n550 den hem daha ucuz hem daha iyi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ASUS'un 1.5 TB ve 4GB ekran kartı söylediğin modelin biri 3 katı diğeri 2 katı. Nasıl daha iyi olduğu kanısına vardın. Lenovo ile ASUS u kıyaslamıyorum bile.
  • OFEFE O kullanıcısına yanıt
    O kadar yukarılara çıkmaya gerek yok. Yazılım işini bilmem ama dota2 için bende 2 ay önce Dell 7537 aldım. Herşey maximumda 50 fps altına düştüğünü görmedim. 70 derece gibi bir seviyede oynuyorum birde oyunu. Memnunum tavsiye ederim. İşlemci otomatik olarak 2.7 ghz çıkıyor o konuda endişen olmasın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.