Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 ASUS N17U VDSL Modem - Kutulu Garantili Satın Al 3 Aralık 2020 09:20 1 1 ASUS N17U VDSL Modem - Kutulu Garantili Merhabalar,1 Yıldan beri kenarda duran modemimi artık elden çıkarmaya karar verdim. Antenleri içinde ve ufak olduğundan pek iyi çekim gücü olmadığı için kullanamadımda satmayada kıyamadım. Umarım artık birinin işine yarar.1 Yıl önce yine forumda birinden almıştım, dediğine göre değişimden gelmişti ve sıfır durumdaydı. Bende en fazla 1 ay kullanmışımdır. Kalan garanti süresi 4 aydır. Seri no J3IMGX001746 sorgulayabilirsiniz. Fatura yok garanti belgesi var. Türkiye boğaziçi garantilidir.Kutusu ve içeriği tam durumdadır. Kendi rj45 kablosunun paketi bile açılmadı duruyor öylece. Sorunsuz çalışmaktadır. Firmware güncellemesi yapıldı.Fiyat 250 lira ve pazarlık düşünmemekteyim. Sakarya içi elden teslim edebilirim.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 250 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Sakarya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Samsung D3 Station 2TB USB 3.0 [SATILDI] Hi-Level Ultra 960GB 550MB-530MB/s Sata3 SSD [SATILDI] Path of Exile Crucible - Mirror of Kalandra bitti silinebilir